Jdi na obsah Jdi na menu
 

Recenze, komentáře

article preview

 

 

 

Zde můžete sdělit Vaše zkušenosti, komentáře..

 

 

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Tereza - Recenze

Rada bych zanechala pozitivní recenzi , vše co jste mi řekla tak bylo a je. Děkuji

Aneta - Poděkování

Děkuji moc za věštbu. Je to až neskutečný, že spoustu toho sedí. Naprostý obdiv. Peníze za věštbu 100% stály.

Jana - Poďakovanie

Ďakujem krásne pani Ivka.

Niekedy máme v životných cestách nejasností a potrebujeme sa správne nasmerovať Veľakrát hľadáme pomoc. Ja som ju našla práve u pani Ivky, ktorá mi pomohla správne vykročiť. Ukázala mi smer,kde mám zapracovať,v akej oblasti a tým sa pohnúť z miesta.
Môžem ju len odporučiť. Je naozaj skvelá a všetko čo mi povedala,sedelo na 99%.
Ďakujem krásne.

Monika - Poděkování

Dobrý den,
chtěla bych Vám moc poděkovat, že jste mi otevřela oči. Nevěděla jsem, co dělat a jak mám jít dál. Potřebovala jsem ukázat cestu a očistit se. Díky Vám teď mohu na sobě a své budoucnosti pracovat a změnit, co je potřeba. Pokud máte někdo zájem o služby paní Ivy, tak doporučuji. Je velmi milá, přímá a řekne Vám vše narovinu. Její služby využívám již nějakou dobu a jsem velmi spokojená.

Děkuji
Monika

Monika - Věštba

Děkuji moc paní Ivě za vypracování výkladu. Opravdu vše sedí a jsem zvědavá, jak se bude vše vyplňovat. Mohu jen doporučit. Ještě jednou moc děkuji. Monika

Jana - výklad

Moc děkuji Ivě za výklad je to už 8 měsíců a vše se plní, proto píšu až teď, když vím, že výklad je naprosto přesný a ve všem sedí a taky se vše plní. Špatné i dobré.
Všem doporučuji ,s láskou Jana.

VERONIKA - Výklad

Dnes jsem Vás paní Ivanko poprvé slyšela a byla jsem z vašeho úžasného výkladu nadšená, sice jste mi neřekla věci, které bych moc ráda slyšela, ale řekla jste mi můj hlavní problém. A to karmické vztahy s mojí maminkou. Vím, že pokud vše vyčistím, bude třeba výklad za měsíc úplně jiný a hlavně se zklidním já sama. Měla bych se naučit být sama sebou, mít se ráda a to bude určitě chvíli trvat. Věřím, že díky Vám se mi může vše podařit. Věřím, že jsem s Vámi nemluvila naposledy a že se budu moc snažit, aby ten příští výklad byl mnohem pozitivnější. Moc Vám děkuji. Mám už teď radost, že mohu na sobě pracovat a začít si sebe vážit. Vše naprosto sedělo, snad ta moje budoucnost bude lepší, než co jsem od Vás slyšela. Vše je v mých rukou.
Děkuji vám mnohokrát. Vřele všem doporučuji.
veronika:-)))))

Kateřina - Výklad karet

Děkují paní Ivo za výklad karet. Ukázala jste mi to co jsem na sobě přehlížela a to , že jsem se změnila a nedůvěřovala ani lidem . Trefila jste se ve všem . Minulost musím opustit a hlavně odpustit. Ještě jednou děkují

Kateřina - Výklad karet

Děkuji paní Ivo

Radana - výklad

Pozitivně mě překvapilo,jak moc seděla přítomnost...a moc děkuji za rady,jak a v čem postupovat..Snažím se na sobě pracovat a věřím,že bude líp …..Čeká mě ještě dlouhá cesta,ale jsem moc ráda zato,že jsem na pani Ivu narazila a vnesla mi nové světlo do života.Děkuji.

Lucie - Věštba

Ráda bych poděkovala za rozsáhlý psaný výklad.
Pravda,musela jsem si jej přečíst několikrát, abych pochopila podstatu. Zvláště překvapená jsem byla u odstavce Vaše myšlenky posledních 24h - ty u mě na 98% seděli.
Paní Ivu sleduji i na FB a obecně se mi líbí její postoj.
Pro výklad doporučuji

Peťa - Věštba

Paní Ivě moc děkuji. Velice zajímavé a trefné.

Misa - Výklad

Ivu doporucuji je mila bylo to prijemny povidani s výkladem.Kež se splni jen hezké věci.

Michala - Výklad

Ivu moc doporučuji, doporučila mi ji kamarádka a jsem za to moc a moc ráda, její slova my ukázala jakým směrem mám jít, co vše udělat abych bylo zase lépe, děkuji za motlitby které mi mají pomoci.

Týnka - Výklad

Paní Ivu doporučuji .Je příjemné ji slyšet povídat a její výklad a její rady mi velice pomohli .Tímto ji ještě jednou děkuji .

Josef - Základ?

Co když vám řeknu, že některé myšlenkové koncepty na tomto webu stojí na vratkých základech. Reiki, karma obzvláště. Reiki není tím čím se zdá a karma, jak si lidé myslí, že funguje, opravdu tak nefunguje. Přeji pěkný zbytek večera.

Irena Janšová - Pro Ivu

Paní Ivo, moc děkuji, většinou to naprosto sedí. Ale je noc, musím si to přečíst ještě několikrát. Moc děkuji Irena

Naďulka - Velké diky

Děkuji pani Ivě za výklad.Je v něm hodně pravd.Smekám .❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Lucie - velké díky

Velice děkuji paní Ivě za výklad. Četla jsem si ho už asi 4 krát a je neskutečné jak ty věci sedí !!!
Je úžasný, že ho to navede na čem má člověk začít pracovat. To se mi nikdy u jiných kartáčů nestalo. Ještě jednou velké díky Ivo :-) A budu se zase někdy těšit.

Zdeněk - Poděkování

Rád bych paní Ivě poděkoval za věci,které jsem v sobě nedokončil a bylo to potřeba,zejména odpoštění obou rodičů a sourozenců.Mám v sobě lehčeji a rady co mi dala přenáším do skutečného života.Většina věcí sedí, na ostatní čeám,nejde to vše hned, je potřeba mít trpělivost a mezitím pracovat na sobě a být hlavně sám sebou,toto je alfa a omega. Ivo moc děkuji a i Vy mějte hodně síly. Zdeněk



 

Přihlášení

Kategorie

Poslední fotografie



Statistiky

Online: 2
Celkem: 814273
Měsíc: 3713
Den: 83