Jdi na obsah Jdi na menu
 

KARMA, MINULOST A VZTAHY

article preview

Související obrázek

Většina z nás touží po setkání s člověkem, který nás bude milovat, rozumět nám a chápat nás. Nebude třeba slov a on nebo ona naplní všechny naše potřeby, přání a očekávání. Prostě ideální partner, naše druhá polovina. Toužíme po setkání se svou spřízněnou Duší. A spřízněné Duše opravdu do našich životů přicházejí, jen někdy jinak, než bychom čekali. Spřízněných Duší máme mnoho. Spřízněná Duše není jen člověk, do kterého se zamilujeme a budeme spolu do konce života. Spřízněná Duše může být člověk, který nás rozčiluje, nesnáší nás nebo irituje. Možná nepříjemný soused nebo zaměstnavatel, možná někdo z rodiny, koho nemůžeme vystát. Ne vždy je nám dáno potkat někoho ze svých spřízněných Duší jako Lásku našeho života a potencionálního partnera. Ale i zázraky se někdy dějí.

Karmické vztahy kdy se minulost prolne s přítomností…
Všechny vztahy našeho života jsou obnovením vazeb a spojení z minulosti, jsou karmické. Ve všech našich vztazích působí zákon akce a reakce, karmy. Mnoho našich dnešních zkušeností je důsledkem voleb, které jsme učinili kdysi dávno. Pro každého z nás platí to, že to, co zaseješ, to také sklidíš. A tak se znovu setkáváme s lidmi a situacemi, které jsme vytvořili, a zažíváme události, které jsme svým jednáním uvedli do pohybu.

Karmické vztahy důležité pro tento náš současný život, bývají provázeny velmi intenzivními pocity. Při setkání s těmito spřízněnými Dušemi můžete okamžitě zažívat pocit radosti z opětovného shledání, touhu, lásku, strach, nenávist nebo averzi. Silná sexuální přitažlivost nebo bolest na srdci /v oblasti srdeční čakry/ jsou častými ukazateli předchozí silné nevyjasněné karmické vazby.

Tato sexuální přitažlivost bývá velmi intenzivní a může do našich životů vnést hodně napětí, nepokoje a citového zmatku. Obzvlášť pokud jsme již vázáni k jiným partnerům a máme děti. Velmi časté jsou milostné trojúhelníky, které se táhnou napříč věky. Není tedy divu, že jsou naše Duše k sobě stále přitahovány touhou tyto často velmi bolestné situace konečně vyřešit. Je totiž doba čištění a vyrovnávání karmy.

Karma a spřízněné Duše jsou oblasti a témata plná hloubek, skrytých nebo potlačených pocitů a motivů. Často jednáme iracionálně, cítíme lásku k někomu, kdo nás zraňuje nebo zraňujeme my jeho. Někdy ubližujeme sami sobě, protože nevíme, jak s těmito situacemi naložit.

Na naše současné životy také stále působí přísahy ze srdce, které jsme učinili, prokletí a kletby, které jsme vyslovili nebo je na nás někdo seslal, kdysi v minulosti. Tyto pocity závazku, viny nebo sliby cudnosti a celibátu na nás stále působí, přestože si těchto energií nejsme vědomi. Časté jsou sliby a přísahy jako „Navždy tě budu milovat, nikdy na tebe nepřestanu čekat, žádný jiný muž mě nikdy nebude mít, atd. …“

A pak se divíme, proč se nám nedaří ve vztazích, nejsme šťastni nebo se nedokážeme v životě prosadit. Jak můžeme najít partnera, když jsme na energetické úrovni dávno spojeni s někým jiným? Tato spojení srdcí můžou být trvat již tisíce let a my je žijeme znovu a znovu…

Možná to znáte, někoho potkáte, zamilujete se, a přesto jsou vám do cesty kladeny překážky a toho člověka, ať děláte co děláte, prostě nemůžete mít. Nebo se vám nedaří, jste nešťastní a možná si říkáte, že vás snad někdo proklel… A skutečně tomu tak může být. Všechny myšlenky a slova mají svou sílu a opravdu dokáží ublížit. Všechno je energie, která se vždy nějakým způsobem zhmotní.

Nezoufejte, nadešel čas tyto bolestné vazby a závazky uvolnit a přestat se trápit.

Jak poznáme důležitý a nevyjasněný karmický vztah:

* neovladatelné city a vášně – láska nebo nenávist, situace typu nemohu žít s tebou ani bez tebe
* intenzivní /někdy jednostranná/ sexuální přitažlivost
* pocit závazku nebo dluhu vůči druhému - pokud někomu půjčujeme peníze a on nám je nevrací, sdílíme s druhým svůj domov, prostředky a majetek a on si nás neváží a naopak; je zde nevyřešená karma
* manipulace, ovládání nebo násilí zaměřené proti nám
* psychické nebo jiné zneužívání

Karma by nikdy neměla být výmluvou pro naše problémy a neschopnost učinit rozhodnutí, omluvou pro naše sobecké jednání a zraňování druhých. Pokud si neustále vybíráme nespolehlivé partnery, kteří nás podvádějí a neváží si nás, pak to není karma, ale nedostatek zdravého rozumu a soudnosti. Abychom byli schopni navázat uspokojivý partnerský vztah, je důležité i to, jakým způsobem jsme prožili dětství a jaké byly naše vztahy s rodiči.

Hlavní důvody, proč se Duše rozhodnou opakovaně vstoupit do vztahů:

* nevyřízené záležitosti, dluh nebo povinnost
* zvyk nebo setrvačnost, závislost a symbióza
* láska, spojení srdcem, přísahy nebo sliby
* duchovní vazby, spojení spřízněných Duší
* nenávist, touha po pomstě, vina
* splnění konkrétních úkolů, pozitivní služba pro druhé
* zapletení, což je situace, kdy je několik Duší navzájem provázaných v důsledku svých karmických zkušeností. Duše se inkarnují společně znovu a znovu a usilují o vyjasnění situace. Časté pro karmu rodiny.

K zapletení může dojít, když jedna Duše přijme příliš zodpovědnosti za jinou, za její dobro nebo pocity. Stejně tak i naopak, pokud se Duši nepodaří přijmout zodpovědnost za jinou a její role selže, třeba když matka opustí své dítě nebo zemře při porodu.

K zapletení například dochází:

* když je vztahová karma nenaplněná nebo nevyřešená
* pokud nejsou závazky jedné Duše /dítěte nebo rodiče/ naplněny
* když existuje příliš odpovědnosti za někoho jiného
* když někdo hledající svou svobodu byl omezován
* v situacích ovlivněných starými sliby, přísahami nebo kletbami

Modlitba za uvolnění karmického zapletení

Vracím druhým vše, co mi nepatří a co není součástí mojí karmické lekce. Z lásky a ve své snaze pomoci druhým a touze mít nad jejich životy kontrolu, jsem na svá bedra naložil jejich bolesti a smutky a tím převzal za jejich život zodpovědnost. A proto je můj život tak těžký a tělo unavené. S respektem a láskou vracím všem jejich úděl a karmické lekce, které jsem jim z lásky a sounáležitosti k nim pomáhal nést.

I já si beru nazpět vše, co jsem na druhé naložil, a přijímám vše, co patří pouze mně a je mou karmickou lekcí. Uvědomuji si, že je údělem každého člověka nést si svůj osud sám. Tak to přijímám a respektuji. Uznávám a vážím si svobodné vůle každého. A tak se staň pro dobro všech zúčastněných. Děkuji.

 
 

Přihlášení

Kategorie

Poslední fotografie



Statistiky

Online: 5
Celkem: 788051
Měsíc: 3537
Den: 160