Jdi na obsah Jdi na menu
 

CO PRO MĚ A MNOHÉ Z VÁS ZNAMENAJÍ ANDĚLSKÁ ČÍSLA

article preview

 

andel-1.gif00, 000, 0000Tyto čísla vám oznamují, že jste sjednoceni opravdu s Bohem a také k vám promlouvá. Je možné, že jste v duchu žádali a modlili se k Bohu a těmito čísly k vám Bůh promlouvá, že řešení je ve vašich myšlenkách.

11, 111, 1111 - Udržujte své myšlenky pozitivní, protože vaše myšlenky se okamžitě zhmotňují do hmotné podoby. Soustřeďujte se pouze na to, co

 si přejete, nikoli na to, čeho se bojíte. Pokračujte v tom, co právě děláte, nemůžete na tom nic zkazit, ale naopak. Snažte se pomáhat, milujte a milováni rovněž budete. Kromě toho si čísel všímejte i nadále, buďte pozorní a všímejte si všech andělských znamení, která máte všude kolem sebe. Nezmatkujte a nesetkávejte se se zbytečně negativními lidmi, kteří by vám vysávali energii.

 

22, 222, 2222 Číslo 22 vás vyzývá, abyste pilně pracovali na svých plánech a snech, abyste pracovali na vaší duchovní cestě. Milý člověče, pokračuj ve své práci a v tom, co tě baví. Jsi na té správné cestě a i přesto, že se tě z ní někdo bude snažit stáhnout, nenechej se. Mysli na to, že jsme tady s tebou!

 

33, 333, 3333 Pravda a rovnocennost - Pokud jste se právě na něco ptali a objevilo se vám andělské číslo 333, je to jasná odpověď. Ano, je to tak, je to správná volba, jdi si za tím. Vše je naprosto v pořádku.

 

44, 444, 4444 představuje moudrost, odhodlanost, klid na duši, lásku, bezpečí, vytrvalost, velké pokroky, vzestupy a produktivitu. Je velmi silné nejen proto, že se vyznačuje andělskou přítomností, ale rovněž proto, že obsahuje  třeba 3x číslo 4, které má pro nás všechny ohromný význam – 4 světové strany, 4 roční období nebo např. 4 prvky (voda, vzduch, země, oheň). Pokud máte pocit, že vám andělé chtějí prostřednictvím tohoto čísla vzkázat něco konkrétního, jednoduše se na ně obraťte. Zeptejte se jich v duchu na otázku a stejným způsobem se vám dostane odpovědi. Odpověď můžete dostat i skrze hlas v televizi nebo nějaký text na letáku, u kterého opravdu ucítíte, že se jedná o odpověď. Řiďte se city a srdcem. Každý den a za každé okolnosti.

 

62270a8301_54869651_o2.gif55, 555, 5555 Andělé nám prostřednictvím čísel říkají, abychom ze svého života vypustili vše staré a negativní a žili tady a teď, v tento okamžik. Odstraňte to, co vám brání v pohybu vpřed – ať už to jsou vzpomínkové předměty nebo vzpomínky samotné. Pokud se jedná o události nebo osoby s negativními vibracemi, měli byste na ně zapomenout. Zůstaňte pozitivně naladěni, mějte optimistický pohled na svět a svůj život. Věřte, buďte trpěliví a řiďte se svojí intuicí. Je tu velký zásadní obrat.

 

66, 666, 6666 číslo, které je neoprávněně spojováno se zlem – nás vyzývá k rovnováze (trochu materiálna, ale i trochu duchovna). Přesněji nám říká, že jsme momentálně v nerovnováze a svoji mysl více soustředíme na materiální svět nebo na nedostatek, místo toho, abychom věřili síle své mysli a neměli žádné obavy. Což znamená i strach o peníze a nedostatek a na duch ovno se v tu chvilku zapomene. Nepřemýšlej tolik. Měj pozitivní postoj k sobě a světu kolem tebe, a buď otevřen přijímat.

 

77,777,7777 je velmi silné a ne nadarmo se mu říká tzv. číslo štěstěny. Andělé vám vzkazují, že je vše v absolutně nejlepším pořádku. Vaše myšlenky jsou správné, stejně tak vibracemi, kterými jste obklopeni. Také přináší uklidňující myšlenky a světlo do života. Symbolizuje relax, klid na duši, zdar, štěstí, vyrovnané myšlenky, životní rovnováhu, úspěchy ve všech směrech, zázraky, očekávání, duchovní poslání nebo osvícení. Pokud máte pocit, že vám andělé chtějí prostřednictvím tohoto čísla vzkázat něco konkrétního, jednoduše se na ně obraťte. Zeptejte se jich v duchu na otázku a stejným způsobem se vám dostane odpovědi.

Odpověď můžete dostat i skrze hlas v televizi nebo nějaký text na letáku, u kterého opravdu ucítíte, že se jedná o odpověď. Řiďte se city a srdcem. Každý den a za každé okolnosti.

 

159961-top_foto1-akb9p.jpg88, 888, 8888 Andělé nám prostřednictvím tohoto čísla vzkazují, že jsme dosáhli jakési úrovně ukončení, tedy takové úrovně, kdy se naše aktuální životní fáze uchyluje ke konci. Také se velmi, velmi často objevuje ve spojitosti s financemi – výhrou, příjmem, darem, dědictvím nebo čímkoliv jiným. Zkrátka a jednoduše se jedná o přísun financí z neznámých i známých zdrojů. Jsou-li nějaké finance nebo pozitivní zpráva o financích na cestě ke mně, osobně velmi často vídám číslo 8 spolu s číslem 5 – 5588, 5858 nebo 555 a náhle na to 888. Ale pozor nesmí se zapochybovat je třeba očekávat přísun financí. Takže představuje finanční prosperitu, hojnost, velké životní změny, rovnováhu mezi materiálním a duchovním světem, zlepšení situace nebo jakýsi velký obrat ve vašem životě, získání nových sil a energie, očistu, meditaci.

 

99, 999, 9999 Devítky promlouvají o dokončení jedné kapitoly ve vašem životě a začátku další. Andělé vám sdělují, že váš život se odteď bude vyvíjet novým směrem. Váš anděl strážný vás vyzývá, abyste vše staré nechali odejít a statečně kráčeli vpřed. Pusťte se minulosti, zanechte za sebou všechny její vzestupy a pády. Váš život bude „restartován“ nebývalým způsobem. Úžasný pocit svobody a nádherná dobrodružství budou vaší andělskou odměnou. Může se do vás zásluhou andělů vkradnout rostoucí touha udělat něco zvláštního, ať už se to bude týkat práce, vztahu nebo čehokoli jiného.

 
 

Přihlášení

Kategorie

Poslední fotografie



Statistiky

Online: 5
Celkem: 787959
Měsíc: 3476
Den: 111