Jdi na obsah Jdi na menu
 

Síla myšlenky

article preview

SÍLA MYŠLENKY20269913_1912454635696158_1251611716_n.png

 

Tvoříme myšlenkou. Myšlenka je energie, stejně jako všechno ve vesmíru, která má za úkol tvořit. Energie, jakou vysíláte do svého okolí přitahuje energii stejného náboje – protože jádrem s opačným pólem jsme my sami. Pokud si něco přejete, a vaše přání se splní, toto naplnění vás změní. Proto si dávejte velký pozor na to, co si přejete, protože vaše přání se může splnit a to doslova! „I slovo je velmi mocný nástroj. Pokud s ním člověk zachází neuváženě, opakovaně a ve velkém návalu emocí, může se proměnit ve skutečnost. Vesmír funguje ve vzorci: myšlenka - slovo - čin. Proto užívejte slova s rozmyslem. Každá myšlenka se dá změnit, je důležité být si vědom myšlenek, které existují v našich myslích a uvidíme, co nám nabízí a co je špatné pro nás. Díky síle představivosti si v meditaci můžeme představit věci, které chceme realizovat v našem životě, jakoby to již existuje, nějaká myšlenka, že vyvíjíme s fantazií vytvořit novou realitu v našich životech. Musíme věřit v sebe sama, pomoc a podporu od vrcholu božské sám, věřit ", že všechno se počítá." Přání je silou myšlenek. Myšlenky vedou k činnosti. Činnost vede ke skutečnosti.

 

20270195_1912454692362819_1797940811_n.pngZÁKON PŘITAŽLIVOSTI

Pochopení zákona přitažlivosti je klíčem, jak si vytvořit vysněný život a říká, že vše, na co se cíleně zamyslíte, si přitáhnete do svého života. Zákon přitažlivosti je jedním z nejsilnějších zákonů v celém Vesmíru. Je stejný, jako "princip gravitace", vždy platí a vždy probíhá.

 

A) Pokud se tedy zaměříme na dobré a pozitivní věci, automaticky si do svého života přitáhneme více dobrého a pozitivního.

 

B) Pokud se ale začneme soustředit na nedostatek a negativní věci, přesně to se do našeho života i vrátí. Člověk žijící ve striktně negativním světě – nemůže nikdy přijímat pozitivní energii. Bude přitahovat lidi a události, které ho posílí v jeho negativitě. Pokud ovšem člověk vyzařuje pozitivní energii, obdrží ji nazpět.

 

Dobro přitahuje dobro. Jestliže se cítíte v pohodě, smějete se, jste šťastní, tak vysíláte pozitivní energii. Ovšem na druhé straně jste-li unudění, nervózní, vystresovaní, rozhněvaní, energie, kterou vysíláte je negativní. Vesmír v rámci zákona přitažlivosti nadšeně odpovídá na obě vibrace. Nerozlišuje, co je pro nás lepší, jednoduše odpoví na jakoukoli energii, kterou si ve svém vědomí vytváříme. Zpět dostaneme přesně to, co jsme vyslali. Naše myšlenky a pocity jsou vlastně vždy jen žádostí pro vesmír, aby nám poslal zpět totéž, ale ve větším rozsahu. Protože vibrace energie, kterou vysíláme, přitáhnou energii se stejnou frekvencí, takže pokud chcete přitahovat lásku a radost, musíte vytvářet vibrační frekvence lásky a radosti.

 

Naučte se ovládat Vaše myšlenky i pocity, a soustřeďte se jenom na to, co chcete přitáhnout. Mnozí z nás procházejí svým životem tak, že automaticky a bez rozmýšlení reagují na věci, které se kolem nás dějí. Když máte těžký den, nic se vám nedaří. Přiznejte si, že v takových situacích jsou vaše emoce a myšlenky negativní. Jste rozhněvaní, vzteklí nebo smutní. A vaše negativně nabité myšlenky a emoce automaticky vysílají do vesmíru žádost o další negativní zkušenosti. Abyste dosáhli mnohem lepšího výsledku, musíte se naučit vědomě reagovat jiným, pozitivně naladěným způsobem. Pokud děláte to, co jste dělali vždy, dostanete to, co jste vždy dělali.

Anthony Robbins

 

Dobrá zpráva je, že pokud jednou pochopíte zákon přitažlivosti a jeho princip, můžete si začít vědomě a úmyslně vytvářet - lepší život. Vždy se můžete rozhodnout i pro jiné řešení situací, do kterých se během dne dostanete. Můžete se rozhodnout myslet jinak. Můžete se rozhodnout, že se budete soustředit na věci, které v životě chcete, a to že o nich budete přemýšlet. Můžete se rozhodnout, že budete dělat více věcí, ze kterých máte dobrý pocit. Můžete se rozhodnout aktivně se podílet na vytváření své budoucnosti tím, že změníte své myšlenky a pocity. Vaši budoucnost tvoří to, co děláte dnes, ne to, co budete dělat zítra. Zákon přitažlivosti umožňuje nekonečné možnosti, nekonečnou hojnost a nekonečnou radost. Je jen na vás, co si vyberete.

Robert Kiyosaki

 
 

Přihlášení

Kategorie

Poslední fotografie



Statistiky

Online: 1
Celkem: 787991
Měsíc: 3501
Den: 129