Jdi na obsah Jdi na menu
 

Recenze, komentáře

article preview

 

 

 

Zde můžete sdělit Vaše zkušenosti, komentáře..

 

 

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Jana Neumannová - Konzultace

Krásný dobrý večer, paní Ivanka je skvělý človíček, který když ji poslouchám, tak to vypadá jako by mě znala od mala, výklad byl nádherný, teď budu podle něho fungovat a určitě se vše zlepší, jak mi řekla paní Ivanka, potěšilo mě, že paní Ivanka, že vidí posun od minule konzultace, 13 kroků bylo skvělých, ty mi hodně pomohly, takže Ivanko, moc velké díky za opravdu krásnou konzultaci

Ivana - Poděkování

Děkuji za odpověď.
Skoro to vypadalo, jak kdyby jste mě znala :)
Moc děkuji.

Renata - Psany vyklad

Dekuji pani Ivane za vyklad,musim se zbavit negativních myslenek a mit se vice rada,pak budu na vše pohlizet pozitivněji

Dáša - Poděkování

Děkuji paní Ivě za výklad, chvílemi mi naskakovala husí kůže a to mluví za vše... Budu na sobě pracovat, vynasnažím se žít dle Vašich cenných rád. Mohu jen doporučit. Vše ostatní ukáže čas..

Alena - Psaný výklad

Velice děkuji za výklad. Myšlenky seděli a budoucnost se uvidí.Musím zabojovat hlavně sama se sebou.
Moc děkuji

Gabriela - psaný vyklad

Moc děkuji paní Ivance za psány výklad,minulost seděla,uvidíme jaká bude budoucnost,ta je v mých rukou,musím se naučit mít rada víc sama sebe a zbavit se vnitřních bloku. Moc vám děkuji za vasi sílu a energii při psaní výkladu.

Marie - Psaný vyklad

Paní Ivanka je skvělá,doporučuji,výklad pravdivý,minulost, současnost i pocity a chování osob,vše naprosto perfektní. Potvrdila mi vše co jsem prožila a tušila.Myslím,že věštbu si nenechám ujít.i já potřebuji otevřít oči.Děkuji Vám.

Andrea - Vyklad s osobnim setkanim☺

Dobry den, Pani Ivu jsem mela moznost poznat osobne, a nikdy jsem nepoznala tak pozitivne naladeneho clovicka☺ Vyklad byl naprosto paradni, pani Iva mi otevrela oci. A vyklad neni pouze o budoucnosti ale o pomoci s budoucnosti vse je v nasich rukach. Snazim se diky pani Ive menit pohled na svet na svuj zivot a zivot mych deti a ostatnich lidi co mi vstoupi do zivota.
Pani Ivu vsem doporucuji a Vam Ivanko dekuji

Olina - Věšťba

Paní Ivanku jen doporučuji! Telefonický výklad je top. Vše vysvětlí a navíc Vám přijde mailem ještě psaný výklad. Myšlenky a přítomnost naprosto sedí. Budoucnost je jen v našich rukách..... je nutné se zamyslet a snažit se řídit radami které jsou též součástí výkladu. Určitě se s paní Ivou ještě spojím. Je to úžasná žena s ohromnou sílou a srdickem na spravnem místě.

Alena - Vyklad

Děkuji paní Ivance za perfektní výklad,při čtení myšlenek mě až mrazilo,jak neskutečně byly do písmenka pravdive,rovněž přítomnost.Dekuji taky za rady,určitě si vezmu k srdci a udělám vše pro to aby můj život byl šťastnější,abych se naučila mít se ráda.Vrele doporučuji,skvělá práce.

Ivana - výklad

Výklad od paní Ivy byl opravdu ohromující, myšlenky posledních 24 hodin...to snad ani není možné, jak to vše sedělo, i přítomnost sedí a budoucnost uvidíme. Všem vřele doporučuji, výklad je vyčerpávající a vše podrobně popsáno.
Děkuji Vám.

Alena - Vyklad

Dėkuji pani Ive za vyklad. Bylo to jako by me vidėla do hlavy .Vše sedi. Minulost a přitomnost. Dėkuji

Mirka - Výklad

Děkuji paní Ivušce za výklad, trefila se do mých myšlenek jako bych je já sama vypsala na papír. Kdo ještě váhá tak směle do toho :-) děkuji mnohokrát

Lenka - Psaný výklad

Děkuji paní Ivo, Váš psaný výklad je úžasný. Myšlenky i přítomnost sedí přesně. Díky výkladu budoucnosti vím, že musím pro dosažení svých cílů na sobě pracovat. Ještě jednou moc děkuji a přeji hodně štěstí.

Šárka - Re: Psaný výklad

Děkuji paní IVĚ za výklad,sedi presně.Je užasná

Eliška Vališová - Reakce na výklad

Paní Iva je jedním slovem úžasná. Mám s ní absolutně bezchybné zkušenosti. Doporučuji všem, kteří hledají odpovědi na cokoliv. Ivuška je ❤

Radka - Výklad

Děkuji paní Ivě za výklad myšlenky 24h sedí přesně .Trochu zmatená z budoucnosti.

Iveta - Výklad

Děkuji paní Ivě, co říkala ohledně mých myšlenek a přítomností sedí. Jsem zvědavá jestli sedne budoucnost.

Šárka - Výklad

Psaný výklad. Většina textu seděla velice dobre. A i rady mi přišly velice výstižně a velmi me pomohly a uklidnily. Výklad velice se doporučuji:-)

Martina - Vyklad

Děkuji za psány výklad, me myšlenky za posledních 24hod sedí úplně přesně...z celkového výkladu jsem zatím trochu zmatená, ale snažím se ho vstřebat...



 

Přihlášení

Kategorie

Poslední fotografie



Statistiky

Online: 5
Celkem: 804419
Měsíc: 3525
Den: 258