Jdi na obsah Jdi na menu
 

Výklad z cikánských karet

article preview

 

 

       poradek.jpg           

 

Výklad z cikánských karet 

Vaše problémy, starosti, nejistotu a bolesti – to je důvod proč Vám ukazuji tuto službu, kterou máte možnost využít i na dálku. Nemusíte nikam cestovat mnoho kilometrů, abyste dostaly odpovědi na otázky nebo se poradili jak dál postupovat, rozhodnout se.

Mám tu pro vás celkový výklad z karet s obsazením myšlenek nač jste mysleli od teto chvíle tak 24 hodin zpětně, přítomnost, budoucnost, nač dát pozor.

Psaný celkový výklad psaný cena 600 Kč výklad dostanete cca do 15 dnů. Pokud chcete výklad do 24 H cena je 900 Kč. Na otázku přesně specifikovanou psanou to je na 7 karet za 300 Kč do 24 h je cena 450 Kč. Konzultace po telefonu 1200 Kč/h a pokud che někdo expres ten den je to 2400 Kč Volat mohu i já vám.

Výklad obsahuje myšlenky, nač jste mysleli od chvíle spojení tak 24 hodin zpětně, přítomnost, budoucnost, nač dát pozor. Jako bonus přikládám jak čistit svou i rodinnou karmu a jak radikálně odpustit. Jak se karmicky sám očistit a radikálně odpustit bude odesláno i při telefonické konzultaci.

 

K celkovému výkladu je možné položit 4 otázky. 1 Na vaši vztahovou situaci, 1 vaší pracovní a finanční situaci, 1 životní situaci a 1 zdravotní situaci. Pokud máte diagnozu už určenou je dobré ji napsat. Mohu najít snáz duchovní příčinu nemoci a poradit jak ji odstranit.

 

Příčiny problémů, neúspěchů, mnohých překážek, a dalších potíží nebo opakovaných zklamání zjišťuji pomocí cikánských karet. Kde je nalezena příčina, tam je i řešení.   Každý z nás má na výběr svoji životní cestu, stejně tak i možnost volby. Chci změnu tak pro to něco udělám, nechci změnu hledám důvody proč ne. 
Chybí vám láska, pohlazení? Nemůžete se rozhodnout, ohledně 2 partnerů, jelikož se nechcete vzdát svých jistot? Jsem tu pro vás. Stále se točíte v kruhu a stále se opakují podobné situace? Jsem tu pro vás. Stále máte pocit nedostatku, jsem tu pro vás.
To, že klesnete, až na dno není tím nejhorším, nejhorší je to na tom dnu zůstat!
Jedna věta, jedna hodina, jeden den může navždy změnit váš život a já jsem tu, abych vám jej pomohla změnit, uvidět, uslyšet, nasměrovat, ukázat cestu uzdravit negativní situaci či jak ji přijmout.
Upozorňuji nejsem pro všechny! Jen pro ty co mají opravdu zájem. Děkuji

 

CENA Psaného celkového výkladu: 600 KČ do 24 h cena 900 Kč- Konzultace po telefonu 1200 Kč hodina a expres ten den 2400 Kč

Ve výkladu je obsažena i finanční a zdravotní situace.

Zde mě můžete kontaktovat na psanou věštbu za 600 Kč a do 24 h 900 Kč nebo konzultaci po telefonu za 1200 Kč - expres služba ten den 2400 Kč

 

Poté odpověď na otázku přesně položenou na 7 karet

1 karta obsahuje základ problému,

2 karta současnou situaci ,

3 karta budoucí situaci to co se právě začíná dít,

4 karta co může hrozit, nebo co se zatím nedaří,

5 karta co je třeba udělat nebo jaký postoj zaujmout,

6 karta co je v pořádku- čeho se není třeba bát

7 karta konečný výsledek k čemu to povede.

CENA psaného výkladu na otázku : 300 KČ ( případně násobek ceny 450 Kč do 24 h)

Zde mě můžete kontaktovat děkuji 

 

*JAK POSTUPOVAT

Platbu urychlíte přímým vkladem u banky poštovní spořitelna nebo použitím internetového bankovnictví, či platbu kartou. Na číslo učtu  221837146/0600 do zprávy pro příjemce napište svůj email nebo jméno se kterým se mnou komunikujete na fb nebo telefoní číslo (VS  datum narození ve tvaru 030675) a na můj email vestkyne-i@seznam.cz napište vaše jméno datum narození o jaký výklad máte zájem a nač se mám ve výkladu více zaměřit. Také klidně otázky ohledně vztahu, práce, životní situace, financí a zdraví. Pokud otázky nenapíšete věštba bude všeobecná, ale najdete se v ní. Také pokud budete mít zájem odpověď na otázku tak otázku přesně specifikujte. Příklad: Jaký pravděpodobný výsledek bude když učiním toto či ono. 

 

S výkladem se ozvu do 15 až 20 dnů od připsání korunek někdy i dříve neboť je toho moc děkuji za trpělivost. Dělám výklady psané celkové i na otázku přednostně do 24 hodin pokud si klient připlatí půlnásobek z ceny čili psaný výklad do 24 h/900 Kč a na otázku do 24 h/450 Kč 

Volaný výklady jsou upřednostňovány provádím je ten den co se korunky připisují či následující na účet pokud nejsou už obsazené termíny jinak nejdéle do 3 dnů a mohu volat i já vám po naší domluvě. Ohledně volaného výkladu je v ceně i najít a odstranit bloky co vás nutí cyklit čili točit se do kola. Jak to změnit a hlavně jak očistit karmu i rodinnou + vás naučím jak radikálně odpustit a tím se vám opravdu začne měnit život ohledně vztahů, práce, financí i zdraví ... doporučuji konzultaci po telefonu.

Těším se na naše spojení.

Pokud  se platí eurem potřeba mi to sdělit předem nebot si banka strhává za převod z cizina 100 Kč

číslo účtu pro cizince  CZ23 0600 0000 0002 2183 7146

adresa banky: Ge Money bank a.s.,

Vyskočilova 1422/1a, 14028 Praha 4 Michle

bic AGBACZPP

Poznámka:

Jsem rádce k předávání informací, radím v nesnázích a průvodce životním časovým úsekem. Jsem pouze konzultantem osobního a duchovního života. Zodpovědnost a rozhodnutí, jak pokračovat na své cestě životem je na každém člověku.

 

Konzultace nenahrazuje lékařskou ani jinou zdravotní péči, na kterou má každý nárok ze zákona zdarma .

Poskytovaná služba je forma poradenství, kde využívám prvky osobního rozvoje a všech duchovních a ezoterních poznání!

 

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Poskytovatel se zavazuje, že bude trvale chránit všechny osobní údaje uživatele v souladu se zákony o ochraně osobních údajů. Poskytovatel použije osobní údaje výlučně za účelem objednávky  a další potřebné komunikace. Informace o uživateli nebudou v žádném případě předány do rukou neoprávněných osob. Za ochranu osobních údajů je také zodpovědný sám uživatel, musí náležitě zabezpečit svoje uživatelské jméno a heslo

 
 

Přihlášení

Kategorie

Poslední fotografie



Statistiky

Online: 4
Celkem: 787968
Měsíc: 3484
Den: 114