Jdi na obsah Jdi na menu
 

Technika HO´oponopono starodávné havajské učení

Související obrázek

Knihy, jež je třeba číst:

Svět bez hranic Joe Vitale; Hew Len

 (HO´oponopono)

MILUJI TĚ
OMLOUVÁM SE
PROSÍM,ODPUSŤ MI
DĚKUJI TI

 

Úryvky z knihy které mě zaujaly:

 

,,Chceteli něco vyřešit , pracujte na sobě"

,,Omlouvám se. Prosím o odpuštění za všechno, co se děje uvnitř mě a projevuje  se jako problém"

,,Základem je převzít plnou zodpovědnost za svůj život"

,,Naprostá zodpovědnost znamená přijmout vše a naprosto vše, co vstupuje do vašeho života - všechny lidi a jejich problémy, neboť jejich problémy jsou i vaše. Vyskytují se ve vašem životě a pokud převezmete plnou zodpovědnost za své prožitky, pak musíte také převzít plnou zodpovědnost za ty jejich"

,,Když na druhém člověku vidíte něco, co se vám nelíbí, máte to také s největší pravděpodobností v sobě. Naším úkolem je tento vzorec pročistit"

,,Pamatuj ,že neexistuje dobré, ani špatné a že tvůj dojem se může lišit od mého"

,,Když se ve vašem životě objeví někdo, koho nemáte rádi, znamená to ,že jste si to vytvořili"

,,Abyste mohli zažehnou své světlo, musíte projít tmou"

,,Vesmír je nesmírně štědrý a pošle nám učitele přesně ve chvíli, kdy jsme připraveni"

,,Musíme vyčistit staré a vytvořit prostor pro nové"

,,Říkám, že neustálé očisťování je mnohem důležitější než cokoli jiného. S očistou k vám budou nápady přicházet. A některé z nich vás mohou učinit velmi, velmi bohaté lidi"

,,Neměli bychom ztrácet čas otázkami  jak, proč a kdy,  ale spíše věci přijímat a jednat. Tím nebudeme stát v cestě sami sobě. Jakmile vystoupíme ze sebe například obviňováním, ovlivňováním, fňukáním, naříkáním a tak dále, unikne nám podstata, která se nabízí, jmenovitě nechat tomu volný průběh, tj.pustit problém, který je uvnitř nás."

Naše práce zde teprve začala. Prosím,  nechť mám stále na paměti:

NIKOMU NEUBLIŽUJ

MILUJ VŠE

HOˇ oponopono není ohraničeno časem........

 

 

 

Omlouvám se – těmito slovy uznáváme, že se do našeho systému dostal nějaký virus neboli negativní program. Nemusíme tušit, jak to k nám přišlo. Např. má-li někdo nadváhu, jednoduše přijal program, který ji vytvořil. Tím, že vyslovíme slova “Omlouvám se”, sdělujeme Bohu, že ve svém nitru žádáme o odpuštění čehokoli, čím jsme si tento program přitáhli. Neprosíme Boha, aby nám odpustil, ale aby nám pomohl odpustit sobě samým! Přijímáme absolutní zodpovědnost  za vše, co se v našem životě  objevilo.

 

Prosím, odpusť mi – těmito slovy prosíme o čištění, uvolnění a odstranění všech bloků a negativních energií a o jejich transmutací v čisté světlo. Je to prosba naší  vědomé mysli ke Stvořiteli, aby změnil obsah našeho podvědomí v prázdnotu a abychom díky tomu opět objevili své vlastní Já.

 

Děkuji Ti – těmito slovy vyjadřujme Stvořiteli svou vděčnost a dáváme najevo víru, že se problém vyřeší k nejvyššímu dobru všech zúčastněných.

Práce terapeuta havajské techniky Ho´oponopono spočívá v očišťování sebe sama. Skrze motlitbu nebo slova Miluji Tě, Omlouvám se, Prosím odpusť mi, Děkuji Ti prosí nejprve Lásku, aby očistila negativní energii, která se zhmotnila do problému. Energie se uvolní, vznikne prázdný prostor, do kterého může vstoupit Bůh a naplnit jej Světlem. Člověk potom již nejedná na základě bloků a negativních programů vycházejících z mysli, ale nechává se vést inspirací přicházející z Ducha, tedy od Boha.

Technika Ho´oponopono vypadá jednoduše, ale vyžaduje určitou odevzdanost a trpělivost. Není to životní koncept Mac Donalda, kde přijedeme k okénku a okamžitě dostaneme hotové jídlo. Bůh není sluha. Je třeba čistit, čistit a čistit .

Aby vlastní Já bylo vlastním Já v každém okamžiku samo sebou je zapotřebí provádět Ho´oponopono nepřetržitě. Čisti, vymazávej, vymazávej

 

Nadace The Foundation of I, Inc. Freedom of the Cosmos

 

 

 
 

Přihlášení

Kategorie

Poslední fotografie



Statistiky

Online: 2
Celkem: 788001
Měsíc: 3509
Den: 136