Jdi na obsah Jdi na menu
 

KARMICKÁ OČISTA - JAK ČISTIT KARMU neboli zmírnit její dopady

article preview

Co je třeba k očištění karmy- RADIKÁLNÍ ODPUŠTĚNÍ

Co se týká karmického čištění tak to opět uvedu na pravou míru, neboť někteří mě chytají za každé slovo. Podívejte, všichni lidé si nesou karmické zatížení i z minulých životů i za současných. Karma je zákon příčiny a následku což jasně víme. Co zaseješ, to sklízíš. Tvrdím, že pozitivní myšlení dle učení je sice silné a bývá účinné, ale nezmůže nic proti danostem karmy. Některé okolnosti jsou osudově, karmicky předurčené jako narození děti, navázání partnerství, svatba, rozvod či smrt, zkáza, zhroucení - ty nemůžeme měnit jen myšlením. Pozitivním přístupem, myšlením, odpuštěním, pokáním a pokorou můžete pouze zmírnit dopady negativních událostí, které se mají stát a stanou. Proto se snažím lidi probouzet - dráždit je, aby se probouzeli! Učte se a hledejte!

Co se týká radikálního odpuštění.

To, že hodně lidí má problémy s rodiči a vedu je k odpuštění, neznamená to přímo, že mají odpouštět rodičům, ale pochopit to, že vám dali životy a vychovali vás. Ti, kteří neměli tu možnost výchovy od vlastních rodičů tak tam je odpuštění na místě. Mě hlavně jde o to, abyste byli schopni odpustit hlavně sami sobě! Vedu vás ke kroku pochopení a přijmutí křivd a následně odpuštění! Tímto se zmírňují karmické dopady! Lidi vy do svých 40, 50 i 60 let odžíváte, odčiňujete karmu!!! Ale ten kdo pochopí co ho učím už ví, že má defakto z půlky vyhráno tudíž 20 letý člověk dokáže pochopit křivdy a nemá takové dopady karmy takže nepociťuje takovou bolest, protože za prvé nevrací křivdy stejnou měrou! Za druhé nepotlačuje emoce když mu někdo křivdí takže nebývá ani pak nemocný!!! A za třetí začne chápat, proč mu druhá osoba způsobuje bolest, smutek, křivdu!!! Tudíž uzdravujete svou duši. Člověk, který se snaží určitou věc potlačit - bolest, křivdu, zklamání - ji tím dává tolik energie, že ve finále ovládá ona jeho a její rozměry a moc jsou ještě mnohem větší a zákeřnější než na začátku a vzniká nemoc!

Kdybych vám lidi lhala, popřela bych veškeré poznání, popřela bych co jsem zažila, popřela bych Boha - pak by to nedávalo smysl. Nebudu lidem lhát, jen abych se zalíbila. Já prožila co prožila, a poznala, co člověk vůbec poznat může - to je ta síla - síla, která mi byla dána a kterou mám. Je to síla poznání, prožití i odžití těžkých životních lekcí, které mi do života vstoupili a já je pochopila.
Lidé netuší, jakou sílu v sobě mají, brání jim strach a předsudky, unikají k léčitelům a bludům a nechtějí pochopit, že léčitelem jsou oni samotní, protože oni samotní stvořili svou nemoc. Nemám jediný důvod vám lhát. Žene mě dopředu slib a láska, vděčnost za každý den co jsem prožila i přes ten odpor lidí. Já nepřestanu, je to smysl bytí a mé Existence předávat poznání a poselství. Zkuste to přijmout nebo načas odejít pryč, posunout se a pak to zase zkusit. Já tady budu

 

21148347_1927851817489773_1799301692_n.pngOdpuštění je často jedinou možností, jak se zbavit nějakého problému, který nás v životě potká, nebo se opakuje. A je to také jediná cesta, jak se v takovém případě posunout dál. Jenže odpuštění bez pochopení neproběhne. Znám dle vlastní zkušenosti.

Neodpustíme-li na všech úrovních, stále se nám problém vrací a vršíme na něj nové a nové bloky. Odpuštění je také důležitým klíčem k léčení. Pokud v sobě udržujeme negativní energii tato energie se časem projeví nemocí.

 

Zde nabízím důležitou pomůcku, jak se k odpuštění dostat. Doporučuji pracovat s ním pravidelně a soustavně, kdykoli Vás bude něco v životě trápit a dělat Vám problém. Díky tomu Vám začnou velmi rychle docházet potřebné souvislosti a o to dřív se svých problémů zbavíte.

Modlitbu je třeba při problému číst denně pro očistu karmy. Čtěte ji třeba i v duchu, ale pomalu a s prožitkem, abych Vám na úrovni vědomé i podvědomé pomohla pochopit všechny potřebné souvislosti.

 

Neméně důležitým vlivem na vaší osobnost, mají také vazby na nejbližší příbuzné, kamarády a jiné blízké osoby. Jsou to duše, se kterými jste se setkávali po mnoho minulých životů.

 

Často mezi vámi jsou nedořešené úkoly, které si potřebujete odžít. Žádný vztah není náhodný a každý vám přináší něco nového, co se máte naučit, anebo zpracovat. A proto ne každý vztah je láskyplný a může nám způsobovat nemalé problémy v životě.

 

Na jakýkoliv vztah (přátelský, milenecký, manželský, pracovní …) má vliv naše minulost (minulý život) a také samozřejmě zablokovaná energetická centra. Mnohdy ani nevíme, proč nemůžeme s někým ani být, anebo proč si s někým nerozumíme.

 

energie.jpgNápravu těchto vztahů máte v rukou jen vy sami, a ta spočívá ve vašem odpuštění. Pokud dokážete odpustit nejen sami sobě, ale i ostatním, tak se dají vaše karmické vztahy na všech úrovních časů a bytí vyčistit. Jde o energetické rozpuštění všech bloků a programů, které vám mohou způsobovat jakékoliv problémy. Ucítíte velkou úlevu i na fyzické úrovni, ale hlavně postupně odezní vztahové napětí mezi vámi a čištěnou duší. Poté opadá kámen ze srdce.

 

Proto je prvořadé provést karmické čištění mezi vámi a rodiči, kde navíc na vás mají vliv i rodinné programy a bloky, které jste od nich přebrali. Vy pak tyto programy nevědomky předáváte svým dětem a ty pak i svým. Tady je velice důležité provádět rodové čištění, aby jste byli sami sebou. Velice často jsou tyto programy negativní a vy se pak chováte ke svým dětem úplně stejně jako vaši rodiče. A stačí tak málo, jen to vyčistit z vašeho podvědomí.

 

Samozřejmě, že kromě rodičů, kteří na nás mají největší vliv v dětství, nás zatěžují i ostatní karmické vztahy. Hlavně partnerské, kamarádské, pracovní a vztahy mezi vámi a dětmi.

 

Zde je také nesmírně důležité provádět karmické čištění a odblokování. Ale jak už jsem napsala už dříve, vše záleží jen na vás, na vašem odpuštění, pokoře a ochotě napravit vaše dřívější skutky.

 

Pak se vám změní váš celý dosavadní život!

 

Takže karmická očista-radikální odpuštění je na základě procítění křivdy co vám křivditel způsobil. Procítit to takto - Já chudák, já oběť, dokud nepřijdou emoce v podobě pláče, zlosti, vzteku a v těchto emocích sklopit tu hlavu a uznat možnost představy, že ten kdo vám křivdu způsobil mohl projít mnohem horší křivdou sám. Poté přichází soucit, přijmutí křivdy a následně odpuštění

 

JÁ (JMÉNO) TI (JMÉNO) ODPOUŠTÍM VŠE ČÍM SI SE PROTI MĚ PROVINIL V PŘEDCHOZÍM I TOMTO ŽIVOTĚ A ZÁROVEŇ SE TI OMLOUVÁM ZA TO ČÍM JSEM SE TI PROVINILA JÁ A PROSÍM O DOPUŠTĚNÍ. DĚKUJI. ODPOUŠTÍM I SAMA SOBĚ.

Prosím o podporu cítit lásku ke každému svému citu, právě takovému jaký je. Objímám ho ve svém srdci a láskyplně ho přijímám jako součást sebe sama.

 

Úplně odpouštím sobě samé a přijímám samu sebe jako milující, spořádanou a tvořící bytost. Opouštím veškeré negativní emoce a myšlenky omezení. Odpoutávám se energeticky od minulosti a uvolňuji veškeré bariéry proti lásce a hojnosti. Tvořím své myšlenky, pocity a svůj život a mám sílu být zase sama sebou, miluji samu sebe bez, výhrad a podporuji samu sebe takovou, jaká jsem, ve vší své velkoleposti.

21151020_1927856720822616_153357995_n.png

          V TÉTO MODLITBĚ JE TOTIŽ POKORA, VDĚČNOST, ODPUŠTĚNÍ, LÁSKA

TÉŽ ČINÍTE POKÁNÍ

 

Lidičky pamatujte si, že to co se děje osudově si beztak odžít musíte i když to bolí tak pokud člověk činí pokání a smíří se rychle s danou situací tak ta bolest je laicky řečeno prostě menší. Je třeba být v harmonii a nebo se do té harmonie dostat modlitbou. Přeji hodně štěstí a karmu si čistěte třeba každý den ze začátku a pak třeba jednou za týden a pak už stačí činit pokání a poděkovat za každou lekci kterou dostanete. Iva

Pokud vám tato má stránka pomohla ledacos osvětlit budu ráda, když podpoříte mou práci a zašlete finanční dar na číslo účtu 221837146/0600 např. v podobě andělských čísel 111, 222, 333, 444, 555, 666, 777, 888, 999 ze heart děkuji heart

 

 

 

 
 

Přihlášení

Kategorie

Poslední fotografie



Statistiky

Online: 1
Celkem: 788003
Měsíc: 3510
Den: 138