Jdi na obsah Jdi na menu
 

Recenze, komentáře

article preview

 

 

 

Zde můžete sdělit Vaše zkušenosti, komentáře..

 

 

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Romana - doporučuji

Skvělá paní, vyslechne, pomůže, poradí.. vše z minulosti naprosto pravdivé, připomínám, že mě paní nemá šanci znát. Současnost taky perfektně sedí a to co bude v budoucnosti, to snad bude taky pravda, moc bych si to přála. Děkuju za všechno :)

Nikola - Doporučuji

Moc Vám děkuji za dnešní výklad.. myšlenky,minulost,vše sedí... Určitě budu stát ještě o další výklad,a všem jen doporučuji

Monika - Poděkování

Ivi, moc Vám děkuji za výklad. Jako by jste mě znala. Jen všem doporučuji. A ani nemluvim, jakou energii jste mi dala. Moc děkuji. Jste úžasná žena.

Jana - DOPORUČUJEME

Děkuji paní Ivance za úžasnou práci, minulost sedí přítomnost je jaká je a teď se jen těšit na to co bude,je to moje první zkušenost, ale určitě ne poslední,děkuji i za výklad zdraví mých dětí, jste úžasný člověk Ivanko.

Gabriela K. - Doporučuji

Moc děkuji za výklad. Že někdo uvidí do mé minulosti jako paní Iva jsem netušila.
Jsem vřele doporučuji.

Nikol Filgasová - Doporučuji určitě to skuste a nebojte se ;-)

Paní Ivance moc děkuji za dnešní výklad.Tu kapičku naděje jsem potřebovala.Doporučuji každému.Velmi příjemný hlas i vystupování s ochotou.Ze srdíčka mpc děkuji určite se ještě ozvu:-)

Vendula S. - doporucuji

Moc děkuji za výklad, byl jasný,pravdivý. Paní Iva je moc ochotná, laskavá a obětavá vysvětlit cokoliv. Vřele doporučuji.

Barbora Tomanova - Podekovani

“Dekuji pani Ivance za vyklad. Vykladala mi uz trikrat a vzdy to sedelo a taky se udalo. Vrele doporucuji. Je az neuveritelne jak se Vam dokaze dostat do hlavy.ona ma proste ten dar. Moc doporucuji. ”

Gabriela - Prijemny rozhovor

Poprve v zivote jsem vyuzila sluzeb kartarky. Byla jsem prekvepena, co vse jsem se dozvedela. Karty mi rekly co jsem prozila i co me ceka. Pani je moc mila. Tesim se na budoucnost. Doporucuji vsem.

Jana - Děkuji

Včera jsem posílala penízky a dnes mám výklad hotový - to byla úžasná rychlost. Výklad sedí co se týká minulosti, myšlenek i přítomnosti na 100%. Úplně mě to rozbrečelo, protože paní Iva mi odkryla souvislosti, které jsem si předtím neuvědomila a byla to opravdu síla. Na budoucnost se těším :)
Paní Ivo, jste úžasná, velice děkuji. Zase se ozvu na další výklad.

Žaneta - Výklad

Ivo moc Vám děkuji za výklad,myšlenky i minulost naprosto sedí,ted se ještě poprat s budoucností .) děkuji

Kateřina Šenkýřová - Výklad karet

Moc děkuji paní Ivě za výklad karet :) byla velmi pohotová příjemná a minulost i myšlenky seděli Doufám že i budoucnost bude :) A moc děkuji I za pozitivní podporu :)

Marcel - výklad

Paní Iva byla fantastická, do minulosti se trefila úplně ve všem, přítomnost se neposlouchala moc příjemně, byť v tom stavu žiju, ale o to víc se těším na zlepšení, či vyřešení zásadních problémů a složité životní situace, které mi předpověděla v krátké budoucnosti. Paní Ivu mohu vřele doporučit.

Denisa - vestba

Velice doporucuji pani velice prijemna a vestba pravdiva

Dominika - výklad

Mockrát dekuji pani Ive . Vse mi dukladne vysvetlila a mela se mnou velikou trpelivost . V minulosti mi rekla vse zasadni co se mi udalo a na budoucnost si milerada pockam. Jeste jednou dekuji moc :)

Adéla - výklad

Děkuji paní Ivě za užasný výklad od dneška věřím kartám a hlavně pani Ivě v její schopnost věštit všem doporučuji:-)

Veronika - vyklad

Paní Ivu mohu doporučit, v minulosti se trefila uplně a na budoucnost si počkám :)) Ale určitě paní je laskavá, komunikativní.

Lucie - Výklad

Paní Ivo mohu všem doporučit je skvělá ve výkladu karet ale můžu říct že jsem dneska měla tolik energie zní moc Děkuji a Doporučuji :-)

Radka - Doporučuji !

Výklad sedí, mám pocit, jak kdyby mě paní znala od dětství ... DOPORUČUJI !

Monika - Výklad

Paní Ivu mohu jen všem doporučit. Je skvělá. Ve výkladu karet, v minulosti i v myšlenkách se opravdu trefila. Je k vám otevřená, povzbudí vás dobrou energii, a pozitivními myšlenkami což je hodně důležité. VŠEM DOPORUČUJÍ!



 

Přihlášení

Kategorie

Poslední fotografie



Statistiky

Online: 2
Celkem: 814273
Měsíc: 3713
Den: 83