Jdi na obsah Jdi na menu
 

Recenze, komentáře

article preview

 

 

 

Zde můžete sdělit Vaše zkušenosti, komentáře..

 

 

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

petra ayvaz - petra ayvaz

Tak pani muzu doporucit je sikovna

Iva - Re: petra ayvaz

Dekuji Petruško

Monika Limberská - spokojenost s výkladem

Tak teď i já přispěji svoji troškou do mlýna...Na kartářky jsem nikdy moc nevěřila, kdysi jsem byla u jedné osobně, nesplnilo se skoro nic a ještě jsem zaplatila 1000 korun plus mi byla vnucena kniha a sušené byliny taky za 1000..Paní Ivu jsem zkusila náhodou, protože mi skutečně teče do bot a potřebovala jsem poradit..Z výsledku jsem měla husí kůži..Přesně mi řekla na co myslím a že to jsou takové myšlenky, které každý opravdu nemá..Minulost znala líp než moje matka a budoucnost? To uvidím...Každopádně jsme si pak dlouho s paní Ivou dopisovaly, věnovala mi spoustu času, měla jsem taky spoustu otázek..Mohu sem klidně potom napsat, jak se vše splnilo nebo nesplnilo..můžu však říct, že paní Ivě věřím..A kdo ne, nemusí si nechat vykládat..a jestli máte někdo pochybnosti o pravosti této recenze či dokonce mé existenci, napište své telefonní číslo, klidně vám zavolám...Díky Ivo

Iva - Re: spokojenost s výkladem

Děkuji vam Moničko veeelmi děkuji a moc si vážím totoho vašeho doporučení :-) a přeji at už je jen lépe a lépe

Denda - výklad

od Ivanky jsem si nechala udělat výklad a minulost perfektně sedí :) vřele ji doporučuji a určitě si nechám udělat po čase nový výklad :)

Iva - Re: výklad

děkuji Dendo :-)

dobrá duše - pozor na podvody...

proč jsou všechny příspěvky z večera 22.9. a od té doby nikdo nepsal?... :-) ... bacha na čas a datum přidávání :-)

Iva - Re: pozor na podvody...

Protože jsem ty milé dámy o to poprosila tento web jsem rozjela totiž včera a chytrý člověk se podivá na mou profil na fb a od koho ty příspěvy jsou a kdy mi je na fb psali vy zavistivče

Markéta - Re: pozor na podvody...

a v noci většina lidí spinká :-)

Bohuslava - Re: Re: pozor na podvody...

Představte si,že jsem přijela večer z odpolední směny a to vždy nemůžu usnout :-/ nehledejte záhady kde nejsou.Už jste zkusila výklad od paní Ivy?Myslím,že ne,jinak sem nepíšete nesmysly!Přesto přeji příjemný den a vy paní Ivanko takové komentáře vypusťte z hlavy :-)

Daniela - mezi nebem a zemí. . .

Byla jsem dost neduveriva. . . Ale zkusila jsem. Po první větě z výkladu jsem byla už přesvědčena. Do posledního detailu naprosto přesný výklad. Nevím jak se mi paní Iva dostala do hlavy. A tohle si člověk nevymyslí. Takže muzu jen potvrdit předchozí recenze a doporučit. Určite se na Vas ještě obrátím. A moc Vám Děkuji.

Iva - Re: mezi nebem a zemí. . .

Moc děkuji Denuško za vaše doporučení moc si toho vážim :-)

Bohuslava - Zázrak jménem Iva

Paní Ivanka se výkladem totálně trefila,nevím,jak je to možné,ale je to tak! Určitě jejích služeb opět využiji.Přeji Vám Ivanko mnoho energie...jsou nás určitě zástupy,tak ať to zvládnete a vaší krásné Anežce přeji zdravíčko a štěstí :-)

Marcela Fruhvirtova - 12.9.1961

Ivanka je moje zlatičko nedam na ni dopustit ma srdečko na pravem mistě a je skratka nej nej nej sluničko moje

Iva - Re: 12.9.1961

Děkuji Marcelko :-)

Monika Čapková - Veliký dík :)


.

Napsat recenzi na paní Ivu je velice těžké- vše zde již bylo řečeno. Její výklad minulosti je prostě pravdivý a ač to je pro mne nepochopitelné i naprosto přesný. Ráda se sem budu vracet a paní Ivě přeji vše jen to nej. Díky.



.

Napsat recenzi na paní Ivu je velice těžké- vše zde již bylo řečeno. Její výklad minulosti je prostě pravdivý a ač to je pro mne nepochopitelné i naprosto přesný. Ráda se sem budu vracet a paní Ivě přeji vše jen to nej. Díky.


Napsat recenzi na paní Ivu je velice těžké- vše zde již bylo řečeno. Její výklad minulosti je prostě pravdivý a ač to je pro mne nepochopitelné i naprosto přesný. Ráda se sem budu vracet a paní Ivě přeji vše jen to nej. Díky.


T


T

Iva - Re: Veliký dík :)

Děkuji za recenzi TOOOLIK ZASEBOU :D DÍÍKY

Dana - Skvělá paní Iva

Jelikož jsem zvědavá ženská,tak jsem si řekla že si nechám od paní Ivy vyložit karty a úplně mě překvapilo jak se mohla do všeho co mi řekla trefit,a navíc takhle na dálku aniž by jsme se někdy viděli.Už jednou jsem u kartářky byla a stále se mě na něco ptala a dala mi předpověd složenou dá se říct z mých odpovědi,ale paní Iva se mě na nic neptala,stačilo jí jen moje jméno a datum narození.Čekala jsem jakou předpověd mi napíše a opravdu jsem koukala jak puk,protože napsala něco co nikdo nevěděl a tím mě přesvědčila,že si nevymýšlí.Děkuji paní Ivo jste skvělý člověk a těším se na další předpověd

Iva - Re: Skvělá paní Iva

Děkuji za recenzi

Pavlina - Nejlepsi clovek

Tato dama mi vylozila karty a muzu rict ze se mi vse splnilo ..!! A urcite si necham jeste jednou vylozit karty..!! Tato dama je velice sikovna a moc ji dekuji :*



 

Přihlášení

Kategorie

Poslední fotografie



Statistiky

Online: 4
Celkem: 792895
Měsíc: 3957
Den: 276