Jdi na obsah Jdi na menu
 

Karma - pochopení - přijetí - odpuštění

article preview

Pokud neumíme upřímně odpouštět, nezavršíme naši karmu a namísto toho, abychom karmické souvislosti pochopili a ukončili, tak nezpracováním a nepochopením si vytváříme novou karmu, když odcházíme z různých situací vzteklí, rozhořčení, ublížení, zklamaní, zahořklí, s pocity viny, pýchy pak nejsme schopni dospět k odpuštění. Je to tím, že prožíváme svou lidskou zkušenost v hustých energiích. Pokud se nejsme schopni postupem času odpoutat, pak se z tohoto kola karmy nikdy nevymaníme.

 

Pokud ubližujeme druhým nebo i sobě, přijde čas, kdy se naše duše rozhodne završit tuto karmu, poučit se ze své zkušenosti a vyrůst takovým způsobem, jakým původně zamýšlela. Pokud se vám podaří karmu završit, pak jste splnili jednu z dohod, pro kterou se naše duše rozhoduje při procesu narození. Pokud nezavršíme ve svém současném životě svou karmu prostřednictvím dávání a přijímání lásky a odpuštění, pak se nám jistě naskytne příležitost dokončit tuto svoji karmu v jiném životě v podobných vzorcích a situacích. Snažte se tedy objevit tyto vzorce a poznat svou karmu, abyste ji mohli završit jednou pro vždy.

 

Pochopení křivd a odpuštění je nejrychlejší a nejsnazší cestou k pročištění karmy napříč časem a prostorem. Umožňuje nám uzdravit naši minulost, která je tvořena vším, co jsme až do tohoto okamžiku udělali druhým či sobě samým. Zahrnuje naše dětství a naše minulé životy. Důležité je pro to zvolit účinnou modlitbu. Pokud však neznáte hlubokou příčinu, pak nelze nic uzdravovat, mnohdy to bývá na nevědomé úrovni a proto jisté afirmace, které používáme, mohou fungovat jen dočasně, jestliže není problém pochopen, uzdraven na energetické úrovni a zapečetěn. Vykonat to musí každý sám za sebe. Nikoliv formou hromadných rituálů, pálením papírků, čištěním čaker a různými metodami či zaručenými způsoby.

 

Odpuštění. yes

Na toto téma se řeklo a napsalo mnoho. Ono nelze počátečně odpustit dokud nepochopíme lekci, která nám způsobila takovou bolest, že nyní hledáme prostředek jak s tím naložit. Např. se většina lidí se domnívá, že máme odpustit rodičům. Jenže to je obrovský omyl! Rodičům se děkuje za život....odpustit rodičům je pýcha a nevědomost. Nemáme co odpustit, měli bychom jim poděkovat za život, také pochopit lekci a nutné zážitky pro náš budoucí život.

 

Odpuštění...u lidí je opět zdánlivé, dokud nepochopíme a nepřijmeme, že my jsme tvůrci všeho. Máme přijmout a poučit se. Jedinému komu máme odpustit jsme my samotní.

Proto radím: ODPUSŤTE SAMI SOBĚ! kiss ČILI KONFLIKTNÍ UDÁLOSTI VE VÁS SAMOTNÝCH

Jak zjistíš, že sis odpustil? Nemáš pocity viny, když si nic nevyčítáš, když nevyčítáš druhým.

 

Skutečné odpuštění má proběhnout na úrovni mentální, emocionální i spirituální, což bez probuzeného průvodce nejde a když jde trvá to lidem desetiletí a někdy i celý život.

Ze své vlastní zkušenosti vím, že odpustit pachateli je docela snadné, ale odpustit sám sobě je největší dřina. angelheart Jsem tu pro vás tak mail

 

Výsledek obrázku pro obrázek odpuštění

 

Konzultace po telefonu 1500 Kč nebo 65 euro/hodina

 

Platbu urychlíte přímým vkladem u banky poštovní spořitelna nebo použitím internetového bankovnictví, či platbu kartou. Na číslo učtu 221837146/0600 do zprávy pro příjemce napište svůj email nebo jméno se kterým se mnou komunikujete na fb nebo telefoní číslo.

číslo účtu pro cizince  CZ23 0600 0000 0002 2183 7146

adresa banky: Ge Money bank a.s.,

Vyskočilova 1422/1a, 14028 Praha 4 Michle

bic AGBACZPP

 

 

Pokud máte problém pochopit, odpustit a propustit objednejte se...dříve než propuknou v důsledku toho vážné nemoce!

 

 

Člověk, který se snaží určitou věc potlačit - bolest, křivdu, zklamání no a ji tím dává tolik energie, že ve finále ovládá ona jeho a její rozměry a moc jsou ještě mnohem větší a zákeřnější než na začátku, čímž poté vzniká nemoc!

Pomůžu vám s tím. Smutné je, že na začátku nemoci třeba řeknu, že je šance na uzdravení...člověk potlačuje dál a přichází až v posledním stádiu, když už může pracovat leda tak s usmířením svého konce života, což je také důležitá věc.

Každý kdo měl nebo má rakovinu tak by měl začít konat hned, dokud lze čistit na rovině emocí, duše a energií.

Pokořit své ego lze jedinou cestou a to je přijmout ho! "Odhoď ego" je nesmysl. Ego patří k životu. Používají jej všechny sekty, náboženství z jediného účelového důvodu, abys byl-la jejich loutkou!

Ego má být v souladu s tělem a duší. Jak není, vzniká problém.

 

Lpění na hmotném, lpění na pozemském, lpění na zvířeti či člověku...jakékoli lpění, chamtivost, lakota i pýcha na svou krásu, talent, schopnosti, vědomosti...veškeré chlouby a pohrdání....vše čemu je věnována neúměrná pozornost a energie, vytváření modly z člověka....zkrátka vše pozemské když se povyšuje a idealizuje tiše či nahlas nad božské vede k nemocem, úzkostem, strachu, utrpení, záhuby rodu, válkám a změnám osudu.

 

 

Nežiješ v radosti a máš zdravotní problém?

Jak mám více napsat, že ti pomohu, když opravdu budeš chtít? Jenže většina lidí hledá výmluvy, proč to nejde...protože jim jejich vytvořený problém - nemoc vlastně vyhovuje a leckdy přináší určité výhody.

Jak tedy chceš aby to bylo?

Nikdo se nemůže uzdravit, dokud se nerozkryje příčina nemoci - somatická, emocionální, mentální a spirituální. Pak lze uzdravit každá nemoc. Proto ani lékařská věda nemůže pomoci každému.

 
 

Přihlášení

Kategorie

Poslední fotografie



Statistiky

Online: 4
Celkem: 787968
Měsíc: 3484
Den: 114