Jdi na obsah Jdi na menu
 

JAK ZMĚNIT SVŮJ OSUD

article preview

 

Jak změnit svůj osudlaska.jpg

 

Tak v prvé řadě je třeba pochopit svou karmickou zátěž, proč se vám stávají ty negativní zážitky i prožitky.  Co se naučit? Co odčinit nebo napravit? Co ještě mám pochopit? Co ještě mám udělat?

Začněte pracovat s emocemi, které ovlivňují podstatně většinu nemocí, ale i další sektory života.

Pracovat se svou myslí, která je příčinou našich emocí, v důsledku i hmotného Žití.

Vnímat svou duši! Duše mluví k vám pocity, které jsou i intuiční. Pokud se setká duše s Bohem vždy cítí blaženost, posvátnou úctu, radost, vděčnost a bezdůvodnou lásku, sounáležitost se všemi.

Tím, že bytost začne vnímat svou duši, jde cestou k Bohu, začne měnit osud. Je to dlouhá cesta a já jako váš průvodce, tu cestu mohu ulehčit, ne ji za člověka jít.

Je třeba zapracovat na emocích, mentální úrovni a i duchovní. A tomu se říká Harmonie - soulad, osvobození čili Dharma. Samozřejmě i na fyzickém těle i finanční hojnosti. Což je opravdu ohlídat si své myšlenky a i svá slova.

Člověk v harmonii a souladu nemůže onemocnět, nemůže trpět, má pocit dostatku, je milován a miluje. Cítí smysl Života a Existence.

Tudíž jakmile člověk pochopí sám sebe čili svou duši což stále píši začne se probouzet a tím si měnit i svůj osud. Ale pokud ne a bude stále jakoby spát tak bude stále dokola bloudit v kruhu a dít se mu to samé akorát s jiným osazenstvem. No a emočně vypjatý a také přijdou i nemoce tudíž nemoce jsou emoce …… takže začněte na sobě pracovat vaše Iva :-* <3

 

 
 
 

Přihlášení

Kategorie

Poslední fotografie



Statistiky

Online: 4
Celkem: 788022
Měsíc: 3526
Den: 148