Jdi na obsah Jdi na menu
 

Pravda z mého života-procitnutí-uvědomění

article preview

O Bohu a uzdravení z nevyléčitelných chorob14633570_1777600749181548_1049356876454542500_o.jpg

Bůh je Láska 

Kdokoliv volá Boha z hloubky srdce, tak mu Bůh naslouchá a vyslyší ho. Bůh totiž není zvědavý na náboženské rituály co vymysleli lidé. Bůh není kostel, není církev Bůh je v každém z nás. Bůh, když se člověka dotkne tak mu změní celý život. 

Když vás lékaři léčí tak je opravdu dobré brát léky, nebot je vymysleli vědci pro to aby lidem pomohli v uzdravení a Bůh dal vnuknutí vědcům, aby ty léky vymysleli a pomohlo to mnoha lidem. Také je třeba se modlit k Bohu a požádat ho o uzdravení. Modlitba pomůže pokud se člověk modlí ze srdce a vírou k Bohu tak mu uzdraví tělo, mysl i duši a je třeba se i modlit za druhé pokud Boží pomoc potřebují.

 

jezis.jpgMám tu pro vás můj příběh, který už spousta z vás zná s mou nedonošenou dcerkou Anežkou, která se narodila na 26 tt s váhou 540 g a 34 cm. Na 22 tt jsem byla na plodové vodě a od té doby se mi ztrácela za 4 týdny se už neměla jak pohybovat v bříšku a už nevyživovala ani placenta tak proto tak nízká váha. Měla vrozenou srdeční vadu o které jsme věděli a byli připraveni, že ji stejně budou muset odoperovat.

Malou museli držet zkrátka s tekutinami tudíž přibývala pomalu a mezitím začla mít hypertenzi plic. Museli čekat až nabere na váze aby přežila operaci tudíž pak už byla intubována. První operaci měla bandáž plicnice a druhou po 2 měsících mimotělní oběh. Kde srdíčko vyndali, spravili a vrátili zpět. 8 dní byla kritická a 9 den se probrala bylo jí 6 měsíců pryč. Naučili mě s ní zacházet neboť byla stále na kyslíku a pak nás převezli do Kolína a tam strávila ještě 2 měsíce než nám schválili kyslík domů.

Cvičili jsme Vojtovu metodu, kyslík do jejích 6 let a ted je jí 9 a je to už slečna a velká bojovnice co přežila a zažila toho víc než jakýkoliv dospělák. No a my samozřejmě s ní a stálo to za to.

Tímto vás maminky chci podpořit, že dnešní doba a medicína je tak vyspělá a dokáže dělat zázraky

Jen chci tímto říci, že jsem si dnes otevřela staré rány a pláču ještě ted :-) a uvědomila jsem si, že jsem před pár lety cca 5 začala čistit svou karmu a karmické vztahy. Nebot toto mělo vliv na mé dítě. Již jsem několikrát psala, že matky přenáší své emoční bebí na děti takže jsem začala činit pokání, odpouštěla a dělám to do ted. Kleknu si i na kolena a sepnu ruce a prosím Boha o odpuštění a ne jen Boha, ale všechny co jsou kolem mě a i odpouštím všem kdo mi kdy ublížili a odpouštím i sama sobě, že jsem ublížila i já i když jen slovně. Proto jsem ted štastná, proto mám lásku, proto žiji v hojnosti .....protože jsem musela já i dcera a celá rodina projít peklem a stálo to za to <3 děkuji

Pokračování mého příběhu

O mé dcerce, že je nedonošená a genetickou poruchou srdce, kterou opravili lékaři. Já uzdravovala svou duši. Tím čistila karmické kody, které zasahují až do pra pokolení našeho rodu. Moje maminka mi dávala hodně lásky a vychovala mě s láskou, ale od malička si pamatuji, že každou chvilku plakala a byla nešťastná, když přede mnou vyprávěla o své mamince. Má babička mou maminku nevychovala. Jako mladá odcestovala do Čech za prací a provdala se tam. Mou maminku nechala na výchovu babičce na Slovensku. Má matka rostla a stávala se z ní slečna a děti se ji vždy smáli, když jim řekla, že jede za svou maminkou bydlet a vždy se vrátila zpátky, přišel výsměch od dětí a to zanechalo v jejím podvědomí bolest, kterou ona do dnes nedokáže odpustit. Pokaždé, když o tom začne povídat tak pláče a bolí jí to u srdce. No a to je právě to co se přenáší na děti, vnoučata i pravnoučata. Je to neodpuštění a to můžeme být rádi, že nemáme roztroušenou sklerózu a tu nemáme v rodině, proto jelikož ta emoce se usadila v srdci. Jinak maminka se s babičkou baví a pomáhá jí. Takže se emoce v mozku neusadila a proto není v rodině roztroušená skleróza. Možná se to některým bude zdát divné, ale nemoce mají duchovní příčinu a když je nemocná duše je nemocné tělo. Já od té doby co se narodila Anežka přišla defakto na to, že mám v sobě moc kterou musím použít. Nikdo mě neučil tomu, abych viděla lidské osudy. Abych činila pokání a odpouštěla. Prostě to přišlo….přišlo to z čista jasna jako blesk uvědomění. Lékaři léčili tělo a já duši jak Anežky duši tak svou tak mé matky atd… a vidíte stačí tak málo aby jedno bebí učinilo tolik let bolesti a strasti. Potom samozřejmě přišli problémy vztahové, pracovní, finanční a začal se mi srát život jinde. Takže jak jsem vše přijmula, pochopila a zpracovávala dokud jsem nezačala pocitovat naplnění. Anežka se uzdravuje ještě ted, jsem milována, jsem úspěšná, žiji v hojnosti a za to vše děkuji. Děkuji rodině, děkuji lékařům, děkuji lidem a děkuji Bohu. Proto si pamatujte, že i já ten život neměla vůbec lehký a zjistila jsem, že musím začít nejdříve sama u sebe. Sama sebe začít měnit aby se měnilo vše okolo. Když mi dítě umíralo byla jsem tak na dně, že jsem opravdu klekla a sepjala ruce a začala činit pokání a omlouvala se za to co jsem ani nevěděla, že se omlouvat mám prostě to šlo samo od sebe a proto lidi začněte na sobě pracovat a stačí opravdu málo a život se vám zlepší jak po zdravotní stránce tak pracovní, životní i vztahové. S láskou pro vás a s pokorou k Bohu

                                                     16797949_604008703132589_1790544583629040120_o.jpg

Ještě tu mám takový dodatek k mému příběhu, proč se mi vlastně narodila moje malá dcerka Anežka s vrozenou srdeční vadou. Defakto si uvědomuji, že i syn se narodil s vrozenýma vadami jak srdce, tak močové trubice. …. Duše si sama volí, v jaké rodině přijde na tento svět. A je to volba vždycky vědomá, protože její podstatou je určitý úkol. Pro začátek „vysvětlit“ něco rodičům. Přes ustálené mínění, že rodiče učí děti, je tomu přesně naopak. Dítě je karmou rodičů. Jestliže si tedy novorozenec volí nějaký náročný program. (například se narodí s vrozenou nemocí nebo defekty), pak to není ani tak trest, jako spíše způsob poučení těch, jejichž prostřednictvím přišel na svět. Život nenašel jiný způsob, než cestou milovaného mazlíčka, který je všem na očích, milován a hýčkán. Chlapci nesou poučení maminkám, holčičky tatínkům.

Také jsem se s mým manželem hádala také jsem hledala partnera bokem přesně jako on. Proč bych zapírala. Měla jsem na něj vztek a on na mě. Hádali jsme se zuřivě a pak až večer v posteli bylo udobřování i já na tom nebyla dobře jako není plno lidí. Přišli nemoce ohledně močových cest a ledvinové koliky. Také mě bolelo na srdci a měla toho Voltra, proč mám bušení až v krku. Také jsem si nesla karmu od mé matky. To už jsem psala. Postupem času přesně po 17 letech se to vše prolomilo a přišlo uvědomění, odpuštění, pokání.

Přivedla jsi na svět děti? No, ano, pachtila ses ze všech sil, dělala jsi práci, která tě nebavila, jen abys vydělala, jen aby jim bylo dobře. Neviděly tě, když rostly, protože jsi do noci trčela v zaměstnání.

Matky to taky někdy přehánějí. Kolikrát tahají dítě po doktorech, ať důvod je, nebo není. Máme 21. století, jsou tu nové technologie, ale zdravých dětí nějak nepřibývá.

Spíše naopak je jich více nemocných s kašlem, angínou, horečkami, průdušky, astma. Stále po doktorech lítání, stále placení za léky, tak honem do práce at máme na doktory a na léky, místo toho abyste se zeptali sami sebe proč? Proč jsou stále dokola nemocní? Odpověd je jednoduchá a pro některé příliš těžká. Děti jsou karmou rodičů. To je si uvědomit co vám to dítě vlastně tou nemocí říká. Chybí mu láska, mateřská láska. Dopřejte jim ji více, změnte práci a věnujte se více dětem.

Je třeba situaci přijmout takovou, jaká je a přestat se bát: že vám dojdou peníze, že nebudete mít na doktory a na léky. Zapomenout na to, prostě se svěřit Osudu a pochopit, co vám chce říct váš syn nebo dcera.

                                                      22879122_1735605586449692_515633347_o.jpg

 
 

Přihlášení

Kategorie

Poslední fotografie



Statistiky

Online: 2
Celkem: 787990
Měsíc: 3501
Den: 130