Jdi na obsah Jdi na menu
 

CO SE DĚJE S DUŠÍ SEBEVRAHA

article preview

Co se děje  s duší sebevrahaduse-sebevraha.jpg

Křesťané obvykle mluví o tom, že se jeho duše dostává do pekla. Jenže to není peklo v tom tradičním smyslu. Ve skutečnosti je to peklo, které tvoří jeho mysl. Znovu a znovu vidí a hlavně prožívá ze všech možných úhlů všechny situace, které ho přiměly k sebevraždě, vnímá psychickou bolest i další emoce lidí, kterým svým činem ublížil. A není mu pomoci, dokud mu není odpuštěno. To je také důvod, proč tak často navštěvuje své blizké a žádá je o odpuštění. Ti ho ale neslyší a odpustit mu ze srdce mnozí z nich ani nedokážou. Pokud se odpuštění nedočká, neskutečně trpí a bloudí se svou bolestí dál mezi živými. Svým blizkým, které měli rádi, obvykle nijak ubližit nechtějí, ale časem hledají zdroj nějaké dostupné energie, což obvykle bývá oslabená aura jiných lidí. Odčerpávají jim energii, a pokud jsou i oni psychicky oslabeni a duše se cítí sama, může jim našeptávat, aby také skončili se svým životem.

Má to jediný důvod - tyto duše touží po společnosti, nechtějí už své břemeno nést samy. aniž by ruze.jpgpochopily, že se jim přímá cesta do Světla otevře jen skrze odpuštění a určité pochopení situace. Často jim ani nedojde, že jsou po smrti. Duše si neuvědomuje ubíhající čas, vnímá jen své trauma, z něhož nemůže nalézt cestu. Žijí životem těch, na které energeticky působí. Je to ale případ od případu jiné. Mnoho potenciálních sebevrahů bývá před svým činem pod manipulativním vlivem právě těchto zbloudilých duší. Duše sebevrahů se zdržují i v blízkosti úseků častých autone-hod a našeptávají řidičům, aby si trochu zariskovali a šlápli na plyn. Ony samy ale neví, co činí. Netuší, že nám tím ubližují.

Sebevrazi si myslí, že smrtí pro ně všechno skončí. Jenže je to naopak. Všechno tím začíná, a v jejich případě to není nijak příjemné. Z důvodu předešlých inkarnací duše si život vzala také a je třeba společně vrátit do všech těchto životů, aby dané situace zpracovala, aby je pochopila, aby až se znovu narodí, si znovu nesáhla na život.  A je zřejmé, že je nutností zpracovat s duší sebevraha jeho trauma i bolest, aby jeho duše došla k pochopení. Až teprve poté je správné odvést ji do Světla.

No a nakonec ohledně rady nejdůležitější je upřímné odpuštění, které půjde až z hloubky vašeho srdce. Nezapomínejme však, že odpustit je třeba nejen jemu, ale i sobě. To často bývá to nejtěžší. Také můžete od srdce napsat společnou modlitbu, kterou několikrát za sebou přečtete v kruhu rodinném. Slova, která jsou spojena se srdcem a vírou, mají obrovskou sílu. Mohou vašemu milovanému ukázat cestu do Světla a zbavit ho okamžitě utrpení. Pokud se však toto nedaří, je jasné, že bude trauma duše hlubší a musí se pečlivé zpracovat... V tomto případě je rozumné, abyste navštívili někoho zkušeného, kdo vám s touto obtížnou životní situací pomůže. Kdo je schopen se na vašeho milovaného napojit a zjistit, co ho trápí a kde se právě nachází. Vybírejte ale dobře, na koho se s touto záležitostí obrátíte. V naší zemi bohužel existuje i mnoho podvodníků, kteří využívají bolesti druhých jen pro vlastní obohacení. Od nich se váš milovaný žádné pomoci nedočká.

 

Odpouštím ti (jméno) vše špatné co jsi mi udělal vědomě či nevědomě i já tobě se omlouvám za vše špatné co jsem ti udělala vědomě či nevědomě od počátku stvoření až doposud a prosím stvořitele o otevření brány světla at vstoupíš do pokoje klidu a harmonie s láskou k tobě (a vaše jméno)

 

 

cesta-do-nebe.jpgJak tedy poznáte, že je duše sebevraha ve světle?

Duše se s námi může spojit i ve snech. Není důležitý děj, ale náš pocit, který sen doprovází. Z tohoto setkání (ve snu) cítíme, v jakém stavu se duše našeho milovaného nachází, a podle toho můžeme usoudit, zda se cítí uvolněná, šťastná a bez traumatu. A i když si nepamatujeme, o čem jsme se svým blízkým hovořili, někde tam uvnitř zkrátka víme, zda už je jim dobře. Po odvedení do Světla nastává určitá úleva, kterou si sice nedokážeme vysvětlit, ale vnímáme ji jako důležitou pozitivní změnu.

 
 

Přihlášení

Kategorie

Poslední fotografie



Statistiky

Online: 5
Celkem: 787999
Měsíc: 3508
Den: 136