Jdi na obsah Jdi na menu
 

Můj minulý život

article preview

16797459_1828850537389902_1824354980538799964_o.jpgTam kde jsem jeden čas žila, potkala jsem jednu paní, která mi dělala regresi. Tenkrát to semnou bylo těžké. Tudíž regresi prováděla od první čakry. Volala matku zemi, aby mým tělem proudila její zlatá energie. Stále se mi v čakrách objevovali lidé, které jsem znala. Kteří mi nějak ubližovali a také jsem jim odpouštěla a zároveň se jim omlouvala. Dost jsem přitom plakala. Prošla jsem si 2 minulé životy. U druhého jsem neviděla konec  jen jak jdu s mužem po krásné zelené a slunečné louce a najednou byla tma, černá tma, ale nejprve před tmou byla skála a pak ta tma. Ted teprve vím, že jsem byla z té skály shozená do propasti tím mužem čili zabita. Odpuštění už proběhlo neboť vím, že jsem se s jeho duší setkala a prožila si hodně hezkého, ale i hodně bolestivého. Odpustila jsem a jsme přátelé.

 

A potom ji pravím proč mi dvě jsme se setkali, proč mi neukáže tedy co znamená naše seznámení. Sedla si naproti mně a dívala se mi do očí a já ji. Začala na mě hovořit egyptsky zrychlovala a začla se v obličeji měnit. Vypadala jako bohyně Isis. Bylo mi to divné a najednou jsem viděla sama sebe jako muže. Jenže něco se ve mně zastavilo a nepustilo ji to dál. Povidám ji Maruško ty jsi byla Isis vypadala si tak a ona mi povidá ano já vim a už víš kým si byla ty? Já ji pravím nevim přesně jen vim, že jsem byla muž z tvé doby. Ona ano byla si Osiris. V tu chvilku se ve mně cosi zlomilo a přestala jsem s ní komunikovat a začala jsem se té Marušky bát. Ted už druhý den na tu ženu myslím a nemohu ji vypustit z hlavy a začínám pátrat dál proč. Proč jsem vlastně tu, co tu mám za úkol?

 

Prošla jsem si velmi velmi těžkým obdobím. Pracuji s lidmi, pracuji pro lidi. Nikdy mě to nikdo neučil. Sama jsem zjistila, že mohu nahlížet lidem do přítomnosti a jejich budoucnosti, sama jsem zjistila, že mohu lidem pomoci od bolesti co se týče nemocí. Jen to moc nevyužívám. Nevím ani sama proč. Jen vím to, že když se mi narodila zdravotně postižená dcera nemohla bych lidi léčit za peníze. Stále se mi někde zjevovalo slovo SÍLA DOTYKU. V časopisech, v televizi, v rádiu i kamarádka přišla a něco mi povídá o síle dotyku.

 

Lidé se mohou uzdravovat i sami jsou si léčiteli sami. Jde o víru lásky v sebe a ve své vyšší já. Jen sama nevim jak té síly dotyku mám využít.  Tudíž stále hledám samu sebe a každý den přicházím na něco nového. Jen to ne a ne pochopit hned. Tak ted něco o bohyni Isis a Osirisovi.

 

isis.jpgZnámá rovněž jako Božská matka, Bohyně mystérií, Bohyně přírody, Isis Myrionymos, Dáma magie, Dáma posvátné sexuality, Mistryně hermetické moudrosti.

 

Isis je egyptská bohyně měsíce s mnoha dalšími rolemi, která ztělesňuje ženskost, mateřství, magii, léčbu a moc. Provdala se za svého bratra Osirise a začala učit ženy po celém Egyptě dovednostem domácího života. Zatímco byla pryč, zavraždil její další bratr Seth Osirise. Když Isis zjistila, co se stalo, manžela oži­vila a počala s ním syna Hora.

osiris.jpg

Egyptští učenci pokládají Isis za původně vysoce postavenou kněžku magie. Podle legend přesvědčila Isis Raa, aby jí prozradil své tajné jméno. Jakmile se ho dozvěděla, dostalo se jí automatic­ky té výsady, že zcela porozuměla nejvyšší magii. /Thoth, bůh nejvyšší magie, jí pomohl její znalosti vytříbit a zaměřit/. Říká se, že Isis používala k léčbě a zjevením kouzelnou hůlku a k odstra­ňování negativních energií a nižších duchů řehtaček.

 

Isis je pokládána za královnu podsvětí, a to díky tomu, že oži­vila umírajícího /a pak mrtvého/ manžela, i proto, že doprováze­la mrtvé. Její ochranná křídla jsou vyryta okolo egyptských sar­kofágů, protože symbolizují schopnost Isis oživovat duchy mrt­vých.

 

Říká: „Jsem Isis, egyptská královna Nilu! Krásná žena s velkými ptačí­mi křídly, roztaženými v rozpětí největšího orla. Byla velmi žen­ská, štíhlá a nesmírně elegantní. Neustále vše sledovala jako jest­řáb. Chová se odměřeně a věcně, což svědčilo o jejích vůdcovských kvalitách.

 

„Mějte se sebou trpělivost /tím měla na mysli lidi obecně/, protože ještě stále rostete a učíte se. Zatím si můžete jen gratulovat k prvním dětským krůčkům. Mohou se vám zdát nedůležité, ale jedná se o milníky na cestě do vašeho nitra.

 

Oslavujte každý krůček," opakovala Isis. „Budete-li si vážit každé­ho úkolu, který dokončíte, každé laskavosti, kterou projevíte, všechno -nezávisle na tom, jak se bude jevit malé-povede k tomu, že se život sta­ne velkou oslavou. Je to antitéze oddělení od božského a kouzelný věčný elixír."

 

Pomáhá:

    * s božskou magií

    * s ženskou sílou a krásou

    * se radovat

    * se sebeúctou

 

INVOKACE

 

Postavte si za sebe obrázek Isis s rozepjatými křídly, jako kdyby jste měli sami křídla. Dýchejte a snažte se cítit, jak do vás proudí její síla. Všímejte si její láskyplné, příjemné a silné energie. Uvědomujte si blažený pocit klidu a řekněte:

 

„Krásná Isis, bohyně klidné síly, naplň mě touto silou a tvojí láskyplnou sebedůvěrou. Pomoz mi být jako ty: noblesní, připravenou, sebejistou a milující. Pomoz mí vznášet se jako orel a při letu ve velké výšce inspirovat jiné a pomáhat jim. Děkuji ti."

 

HORUShorus.jpg

Známý rovněž jako Har, Harendotes, Hermakhet, Haroeris, Har-pa-Neb-Taui, Harseisis, Harpokrates, Hor, Horos, Ra-Harakhte.

 

Horus je mocný bůh oblohy a slunce se sokolí hlavou, repre­zentující sílu a vítězství. Jeho otec Usir /řecky Osiris/ byl zabit Horovým strýcem Sethem. Jeho matka Isis kouzlem vrátila Osirovi život na dostatečně dlouhou dobu, aby mohl počít Hora. Pak Seth zabil Hora znovu a rozsekal na kousky jeho tělo, aby již nemohl být oživen. Aby Isis zabránila Sethovi v dalším vraže­dném konání, porodila a vychovala Hora v papyrových bažinách u Buta. Aby uchovala Hora naživu, používala magické schop­nosti, které se naučila od Raa a Thotha.

 

Když Horus dospěl do jinošského věku, bojoval se Sethem, aby pomstil otcovu smrt. V boji utrpěl poranění oka. Nakonec vyhrál Horus trůn v Horním i Dolním Egyptě. Horus pak repre­zentoval sílu, vítězství a spravedlnost. Každý faraón ve starově­kém Egyptě byl pokládán za žijící vtělení Hora.

 

Horus se objevuje jako sokolí hlava s velkým okem /nezraně­ným/, které představuje třetí oko jasnovidectví. Toto oko, které vše vidí, nám také pomáhá vidět ve všech situacích pravdu. Příliš toho nenamluví a spíše jedná. Přiloží své sokolí oko k třetím oku jako čočku, která mu poskytu­je jasnější psychickou vizi a vhled do jakékoliv situace ve vaší mysli. Pomáhá vám vidět pravdu o dané situaci a jak se s ní vy­pořádat.

 

Kouzelná léčebná formule Hora zní takto: vidět všechny lidi v každé situaci láskyplnýma očima. Vidět je jako milé, příjemné a čisté..., jací v duchovní pravdě skutečně jsou.

 

Pomáhá:

    * s jasnovidectvím

    * s dodáváním odvahy

    * ve vztazích matky se synem

    * s neústupností

    * s dodáváním síly

    * s viděním, fyzickým a psychickým

 

INVOKACE

 

Hora můžete přivolat, aby vám pomohl s duchovním nebo fyzickým viděním. Invokace se provádí buď s otevřenýma nebo zavřenýma očima. Až budete říkat následující invokaci, pocítíte pravděpodobně hučení v hlavě, zvláště kolem očí a mezi obočím:

 

„Drahý Hore, půjči mi, prosím, tvé oko, abych viděl/a jasněji. Žádám tě, abys ve všech ohledech zlepšil mé vidění. Otevři naplno mé třetí oko, abych duchovně viděl/a jako ty. Otevři úplně oko mé mysli, abych viděl/a vnitřní rovinu stejně jako ty. Děkuji ti za jasný zrak. Děkuji ti, že jsi mě úplně zbavil strachu. Děkuji ti za otevření očí, abych se s nimi mohl/a vpíjet do krásného pohledu na pravdu a krá­su."

 
 

Přihlášení

Kategorie

Poslední fotografie



Statistiky

Online: 2
Celkem: 787962
Měsíc: 3479
Den: 110