Jdi na obsah Jdi na menu
 

Recenze, komentáře

article preview

 

 

 

Zde můžete sdělit Vaše zkušenosti, komentáře..

 

 

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Lucka - Poděkování

Opět...bych chtěla velice moc poděkovat paní Ivě! Každý den se setkávám s nějakou situací...A řeknu si: tý jo, to mi přece vyložila z karet! WOW!! vše se plní...neuvěřitelné...:o) ani kartářka z očí do očí mi nedokázala vyložit budoucnost jako paní Iva. Moc děkuji...Určitě se velice ráda obrátím!!! A vřele všem doporučuji

Milena Boubelová - výklad

Mohu velmi doporučit, výklad byl neuvěřitelný až děsivě přesný. Mohu jen doporučit a paní velmi poděkovat a určitě se i v budoucnu ráda na ní obrátím. Moc děkuji

petra - lysakova

děkuji paní ivě ve všem měla pravdu a doporučuji všem

Barbora Tomanova - Naprosta spokojenost

Vrele doporucuji. Byla jsem moc spokojena. Pani odhadla vse. Urcite ji jeste rada vyuziju.

Peti - ASTRO vyklad

Paní Ivance děkuji za výklad kartiček. Trefila jste přesně nač myslím.. i ohledně minulosti. Teď už jen počkat, co ukáže budoucnost. Moc děkuji a určitě mohu doporučit.

sarka hamdi - astro

moc dekuji pani Ivance za jeji skvely vyklad .mic dekuji.vse byla pravda

Pavla - recenze pro zlatou Ivanku

Milá paní Ivanko, děkuji Vám za výklad. Jsem moc spokojena, ve věcech co se tyka minulosti jste se trefila na 100%.AZ i ted me mrazí. A budoucnost jakou jste mi vyložila. Co říct? Už se těším, az se to vyplní. Děkuji moc, jste úžasná žena. A jsem moc ráda, že jsem Vám svůj osud svěřila. Budu Vas doporučovat.

Zuzana - 100% spokojena

Paní Ivo moc děkuji za výklad.Doporučuji vás dále.Jste super 1

Marie - Velká spokojenost...

Moc děkuji za výklad.Vše co mi paní Ivuška řekla je z 99proc.pravda pravdoucí..Moc děkuju.A taky se těším na budouctnost.Jen doporučuji...Ještě jednou děkuju..:)

Lenka - díky!

Děkuji Paní Ivě za super výklad můžu jen doporučit!!

Evwyčka - Naprostá spokojenost

Chtěla bych poděkovat paní Ivě, za přesný výklad. Narazila jsem na ni náhodou a nevěděla jsem, co od toho čekat, ale je úžasná, vše naprosto sedí. Moc děkuji :)

Alice - 100% spokojenost

Drahá Ivuško, od dnešního dne jste moje dvorní kartářka pokud budete chtít:-) vaše výklady sedí jako prdel na hrnec. Jste úžasná

Julana - povedlo se

Tak musím konstatovat.že podle výkladu vše vyšlo.Díky

Milča 30.4.1988 - dar od boha

Pani je opravdu moc sikovna po dvakrat jsem si nechala vylozit a ravda pravdouci :) moc doporucuji vyzkouset urcte vas nesklame ;)

Iva - Re: dar od boha

Děkuji Milčo velmi díky

Lucie - Doporučuji :-)

I já bych chtěla paní Ivu moc doporučit. Do mých myšlenek i minulosti se naprosto trefila. A na mou budoucnost se už těším, výklad byl úžasný a obsáhlý. Určitě se na Vás zase obrátím.....Děkuji

Iva - Re: Doporučuji :-)

Děkuji Lucko :-)

Radka - Děkuji

Jsem občas velmi skeptická k výkladům, notabene po síti. Ale tak nějak jsem se dostala do situace, kdy jsem chtěla znát i názor karet, přečetla recenze, požádala o výklad a čekala. První přečtení mě nijak nenadchlo, nerozuměla jsem skoro ničemu, pak v klidu při kávě jsem četla slovo za slovem a uvědomila si, jak jsou pravdivá a přesvědčila mě hlavně minulost, tu paní Iva nezná. Takže děkuji a jsem plna očekávání a těšení a opatrnosti zároveň. Paní Ivu určitě doporučuji, komunikovala se mnou i po výkladu a dovysvětlila mi pár věci. Ivo, děkuju moc.

Iva - Re: Děkuji

Děkuji Raduško :-)

Iva V. - Děkuji!!!

Paní Iva je doslova anděl!!! Trefila se přesně do přítomnosti i do minulosti, kdyz si ověřovala, jestli je na mě správně napojená! V té chvíli jsem už ani nedýchala a čekala, co přijde! Výklad nebyl pro mě zrovna pozitivní, ale byl naprosto pravdivý a paní Iva nemaže nikomu med kolem pusy a za to jsem jí velmi vděčná! Určitě se k vám vrátím! Děkuji moc i za vysvětlení božího oka!



 

Přihlášení

Kategorie

Poslední fotografie



Statistiky

Online: 1
Celkem: 792930
Měsíc: 3975
Den: 279