Jdi na obsah Jdi na menu
 

PROČ SI SMRT BERE MLADÉ LIDI A STARÉ TU ŽIJÍ DÉLE NEŽ TI MLADÍ

article preview

Související obrázek

1/  ZÁKON SMYSLU VTĚLENÍ /Proč se vlastně narodíme/

 

Člověk se narodí proto, aby na sobě pracoval, aby se v něčem zdokonalil, aby postoupil ve svém vývoji dál.

Pokud pochopíme tento zákon je nám o mnoho jasnější, proč každý člověk má jiný osud, proč máme tak rozdílné životní podmínky, proč se k někomu život z našeho pohledu chová krutě. Uvědomíme si spoustu nesmyslných tvrzení., například mylná je naše představa, že  každá žena má být v prvé řadě matkou. Mateřství je vzácný dar, ale není pro každého. Také to, že se máme dožít vysokého věku a další tvrzení, nás uvádějí do mylných představ. Především k nám přicházejí situace, ve kterých zdokonalujeme právě to, co zdokonalit potřebujeme.

 

2/ ZÁKON KARMY /Zákon příčiny a následku/

První zmínky o karmických zákonech pocházejí z období 800 - 200 př. n. l.  Přesto ale většina lidí chápe život tak, že si chce užít všeho - lásky, jídla, odpočinku, přátel, tvorby, rodiny, zdraví a všeho ostatního. Ano, člověk má právo na skvělý život, ale jen za určitých podmínek.

Chceme-li se vyvarovat problémů a neštěstí, musíme znát a dodržovat správná pravidla chování v životě. Základním pravidlem je vyvarovat se negativních emocí vůči okolí, tzn. konfliktních vztahů. Zajištění dlouhotrvajícího komfortu v životě, a to i s přispěním Vyšších sil, vyžaduje, abychom se naučili přijímat okolní svět takový, jaký je a ignorovali z pohledu jednotlivce jeho nedokonalost.

Karmický zákon způsobuje násobení energetického proudu, který vysíláme. Takže to, co uděláš druhému člověku, se ti znásobenou silou vrací zpět. Je důležité vědět, že pro karmické působení neznamená fyzická smrt konec, ale pouze přestávku k načerpání síly.

Abychom mohli pracovat na růstu svého nedokonalého „já“, přinášíme si s sebou určitou zátěž - v ezoterice se nazývá zralá neboli rodová karma. Je to jakési předurčení, ale není bezvýchodné. Vždy můžeme svou situaci změnit, ovlivnit, vždy můžeme najít řešení. Nebo alespoň pochopit, proč jsme se právě „takto“ narodili a vyrovnat se s touto situací.

Pro každého člověka, je taková ztráta velkou, krutou bolestí, která zanechá hlubokou ránu v srdci. Ale člověk, který pracuje na svých vibracích a chápe tyto duchovní pravidla, se dokáže s touto ztrátou lépe srovnat, dokáže ji uzdravit svou vnitřní silou a pochopit její hlubší smysl. Víš, já s lidmi, kteří ztratili blízkého člověka /děti, sourozence, životní partnery/často pracuji, a tak mohu srovnávat jejich reakce. Pro člověka, který nechápe duchovní zákony, je to tak těžká rána do srdce, že se velmi často psychicky zhroutí, skončí v nemocnici, nebo v rukou psychiatra a několik let užívají antidepresiva.

Někteří se s takovou ztrátou nesrovnají nikdy a do konce svého života jsou psychicky zlomení lidé. Jsou i časté případy sebevraždy. Definitivní řešení této nesnesitelné bolesti.

Pak mám případy, kdy matky ztratí své milované děti a je v nich taková vnitřní duchovní síla, že za pár měsíců ony samy podávají pomocnou ruku ostatním maminkám, které prožily stejnou bolest. Kdo pochopil duchovní zákony, kdo má otevřené vnímání duchovního světa, dokáže své blízké vnímat i po smrti. Láska se nikdy neztrácí, překoná i smrt.

 

Výsledek obrázku pro obrázek duše

VZKAZ PRO ŽIVÉ LIDI

Mám sdělit lidem  lidem, aby se o mrtvé , které zemřeli jsou  v přechodu do lepšího a krásnějšího světa, a  tolik nebáli. Abyste jim neposílali svou bolest, ale lásku. Jejich utrpení zpočátku vnímají  jako svou vlastní bolest. Všechny vazby, které mezi dušemi byly vytvořeny, zůstávají. Pro ně čas plyne odděleně od vašeho počítání dnů. Čas je jen pro Vaši orientaci. Duše je dokonalá a nepotřebuje žádné omezení času. S každým člověkem, kterého  milovali v kterémkoli z životů, jsou  stále v kontaktu, pokud cítí, že to tak chtějí. Vidí  svůj vlastní pohřeb. Nedělají  to ze zvědavosti, ale z obavy, jak to zvládne jejich  maminka, sestra, babička, přítel , manžel , bratr, otec, dědeček  a všichni ostatní, které milují.

Lidí bolest hluboce zasahuje jejich  vnímání radosti. Pomáhají vám,  ale lidé je často nevnímají. Poznají to i ostatní, jen pochybují o pravdivosti toho, že jsou to opravdu oni. Jsou věci, o kterých nám živým nemohou nic sdělit, každý člověk je musí pochopit. Nápověda existuje jen do určité míry. Někteří svůj život prožijí naplno, s největší láskou a i chyby a omyly, kterých se kdy za života dopustili, mohu teď tam nahoře napravit. Né vždy  byli laskaví tak, jak bych chtěli být, ale vše co chtějí  a touží napravit, je jim umožněno. Každý život je obrovskou příležitostí. Je to jako exkurze, jako cenná zkušenost. Lidičky, není, to co se jim děje zlého vždy trestem za jejich  špatné chování. Nevědí, jestli to lze pochopit přes tělo, ale mám vysvětlit  lidem, že i smrt i mladého člověka, je v určitém směru požehnáním a velkou příležitostí k pochopení.

Podívejte se na staré lidi, jejich bolesti, prázdný pohled, zdravotní problémy a často nezájem jejich dětí, který vyvolává v duši výčitky, bolest a krutou děsivou pravdu, že je nikdo nemiluje. To očividně není stadium života, které by třeba  chtěli oni  sami zvolit a dobrovolně prožít. Ale přesto, volí si to, aby v tomto stavu pochopili své chování s předchozích životů, nebo dali ostatním příležitost k lásce. Mám požádat  ostatní, aby tolik neplakali na hrobech mladých lidí a ani starých. Abyste  spíše vzali do dlaní vrásčitou ruku staré ženy, či muže, kteří trpí mnohem víc a málokdo jejich utrpení vidí a vnímá. Jejich duše trpí mnohem víc. Děkuji .

 
 

Přihlášení

Kategorie

Poslední fotografie



Statistiky

Online: 3
Celkem: 788024
Měsíc: 3527
Den: 148