Jdi na obsah Jdi na menu
 

UZLOVÉ KOUZLO VELMI ÚČINNÉ

article preview

 

MY ČARODĚJNICE VZDÁVÁME DÍKY MOCNÝM20526695_1915964655345156_526183951_n.png

ZA BOHATSTVÍ A BLAHO ŽIVOTA.

STEJNĚ JAKO DÉŠT PROVÁZÍ SLUNCE,

ABY BYLO VŠE, JAK MÁ BÝT,

TAK MUSÍME SNÁŠET BOLEST S RADOSTÍ,

ABYCHOM VŠECHNO POZNALI.

NAŠE LÁSKA PATŘÍ NAVŽDY BOHŮM,

NEBOŤ I KDYŽ NEZNÁME JEJICH MYŠLENKY,

POZNALI JSME JEJICH SRDCE – VÍME, ŽE VŠE JE PRO NAŠE DOBRO.

 

 

"Mnohé čarodějnice a sabaty pracují s provázkovou magií. potřebujete k ní 9 stop (třikrát tři, věčné magické číslo, 2,70m) dlouhý provázek neboli cingulum , jak se mu někdy říká. Má červenou barvu (barva krve, životní síla). Nejlepší je udělat si vlastní z červeného hedvábí (nebo vlny, nylonu, podle toho, jaký se vám libí- i když přírodní materiály jsou lepší), které spletete do copánku. Při pletení soustřeďujte svou mysl na to, jak do provázku vkládáte svou energii a stává se tak vaší součástí. Stejně jako váš athame jej nebude používat nikdo jiný než vy. Na každém konci zavážete uzlík, aby se copánek nerozpletl. Změřte zda je skutečně devět stop dlouhý. Hotový provázek vysvěťte. Některé tradice používají provazy ovázané kolem pasu a nosí je po celou dobu v kruhu. Doporučovala bych, abyste svůj provaz používali výhradně k magickým účelům, protože jde o čistě magický nástroj. Když jej právě nepoužíváte, uchovejte jej zabalený v kusu lněného plátna nebo hedvábí.

 

Starou a osvědčenou čarodějnou technikou je provázková magie. Díky provázkové magii si můžete splnit jakékoli přání. K tomuto kouzlu budete potřebovat provázek z přírodního materiálu. Nejlépe červený, ale není to podmínka. Měl by být dlouhý 2metry a 70cm. Je dobré tento provázek vysvětit. Možné je, udělat to tak, že při svém vlastním obřadu požádáte Boha o pomoc a vložíte tak do provázku co nejvíce energie. Na samotný obřad provázkové magie si udělejte čas. Sedněte si, zapalte svíčku, vezměte provázek a soustřeďte se na svůj cíl, na své přání. Potom začnete pomalu s velikým soustředěním mentální síly postupně zavazovat na provaze uzly. Důležité je však pořadí: První zavážeme na jednom konci provázku, druhý na opačném konci. Třetí přesně uprostřed mezi nimi. Čtvrtý a pátý opět doprostřed mezi už hotové uzly. Máme teď tedy na provázku pět uzlů, stejně daleko od sebe. Šestý uděláme mezi prvními dvěma uzlíky, Sedmý mezi dvěma posledními. Osmý zavážeme vlevo vedle středového uzlu a poslední devátý bude vpravo vedle středového. Mezi zavazováním jednotlivých uzlů si dávejte načas, soustřeďte se na svůj cíl a vše si dopodrobna představujte.

 

Při zavazování jednotlivých uzlíků říkejte:

 

První uzel kouzlo začíná

Druhý uzel kouzlo ukončuje

Třetí uzel vše potvrdí

Čtvrtým uzlem sílu shromáždím

Pátým uzlem kouzlo ožije

Šestým uzlem kouzlo upevním

Sedmým uzlem události okořením

Osmý uzel bude Osud

Devátý uzel mi dá, co je moje

 

Máte devět uzlů. I když jsou zavázány v jednom rituálu, mohou být uvolňovány po jednom - třeba jeden za den po devět za sebou následujících dnů. Rozvazujte je ve stejném pořadí, jak jste je zavazovali, NE v opačném. To znamená, že první ( ne jednom konci), druhý den druhý zavázaný konec a tak dále. Při tomto postupu se devátý den rozváže poslední, devátý uzel uvázaný na vrcholu rituálu zavazování uzlů - v čase největší síly. Každý den před rozvazováním uzlu se soustřeďte na to, co se má stát. Potom se kývejte a znovu vytvářejte sílu. Při rozvazování uzlu uvolněte s výkřikem i sílu."

21171027_1928177947457160_1393969612_o.jpg

Zdroj:

R. Buckland, Velká učebnice čarodějnictví a magie, PRAGMA: Praha 1998.

 
 

Přihlášení

Kategorie

Poslední fotografie



Statistiky

Online: 2
Celkem: 788024
Měsíc: 3526
Den: 148