Jdi na obsah Jdi na menu
 

Recenze, komentáře

article preview

 

 

 

Zde můžete sdělit Vaše zkušenosti, komentáře..

 

 

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Janina Nina - Poděkování

Děkuji paní Ivě za psaný výklad.Vím kam se posunout a jak se vyhnout problémům.Doporučuji je skvělá

Lenka - Výklad

Dobrý den, moc děkuji paní Ivance za výklad.Bezprostředně vystihla mou situaci.Jsem spokojená,ráda se vrátím.Hezký den.L.

Jana - poděkování

Děkuji paní Ivě za výklad karet a náhled do dalšího období.Minulost byla výstižná a budoucnost se snad v dobro obrátí.Určitě vás doporučím a po čase vás znovu oslovím.
Přeji krásný zbytek prázdnin a sluníčkový podzim pro nás všechny zvědavé a řešící.

Mariana - Výklad

Dobrý den,výklad paní mne velmi oslovit,stejně tak.I citlivy pristup jeji osoby.Děkuji,všem prani pozitivnich dnu :-*

Jana - Výklad

Děkuji mockrát paní Ivance , aniž by mě znala, její výklad je velice osobitý ,vřele všem doporučuji, pokud stojí před otázkami, se kterými si neví rady. Je výborná a pomůže se zamyslet nad tím, co si nechceme připustit. Určitě doporučuji.

Monika - Věštba

Děkuji velice za pomoc..přesně jste se ve všem trefila,až je to zarážející.Jste výborná.Ráda zase využiji vaši pomoc a hlavně Vás doporučím.
Ať se daří!!!
21.8.2017

Blanka - Celkový výklad

Moc děkuji za výklad...myšlenky seděly přesně,úplně jste mi tím vyrazila dech. K výkladu se pořád vracím,pročítám si ho,snažím se vzít k srdci veškeré rady a řídit se podle nich.
Vaše služby doporučím a pokud budu potřebovat,znovu se na Vás ráda obrátím.
Moc děkuji

Petra N. - výklad

Děkuji za výklad, mé myšlenky úplně přesné, přítomnost a zdraví taky. jste úžasná, děkuji.dám na vaše rady.

Lenka - Výklad z karet

Děkuji za výklad..sedí na moji osobu..budoucnost uvidíme, co přinese, určitě si ve výkladu budu ještě číst..Myslím, že si nechám vyložit i v budoucnu znovu...Díky

Lenka - Výklad z karet

Výklad od paní Ivi doporučuji. Myšlenky sedí na 100% a věděla i o mých problémech, které momentálně řeším. Pokud vás něco trápí, určitě ji napište. Já už její nabídku využila 4x a vždy jsem byla překvapená, jak se její věštba plní.

Petra - Vyklad karet

Velmi dekuji za vyklad karet-jíž podruhé..vzhledem k me situaci jsem se nyní k výkladu vrátila a nějak mi to dávalo cele smysl.proto jsem paní Ivu vyhledala podruhé..myšlenky 24 hodin sedi 100% a budoucnost?at uz bude jakákoliv,nechám to plynout..spis zkusim popřemýšlet nad radami-mozna spis ty mi usnadní život:-)dekuji za laskavá slova..doporucuji..

Zuzana - Věštba

děkuji za výklad, našla jsem se tam.Doporučuji

Pavlína P. - Věštba

Děkuji za věštbu, 24hod zpět sedí přesně. Vaše služby budu doporučovat dále a určitě se ještě ozvu na další výklad. Ještě jednou děkuji a přeji pevné zdraví.

Stáňa - Věštba

Děkuji za věštbu a za nervy semnou . Vřele doporučuji

Michaela - Michaela

Dekuji moc.sedi vse..

Arnostka Skalicka - Celkovy vyklad za 500. Kc

Dobry den. Rada bych zas prijala vyklad celkovy . Vas vyklad vychazi a vracim se k nemu. Vse jak uvadite a primou otazku je k vzahu partnerskem. Zdravi finance prace a ceho se vyvarovat . Vim ze otazky mic klást neumim nemam zkusenosti. Proto budu rada za radu v partnetskem vztahu vyvarovani se chyb ci problemum finance zdravi dekuji Skalicka

Zuzana - Vztah,práce,finance a zdraví-věštba

Doporučuji dále,děkuji za obsáhlou věštbu s radami, které si pořád čtu dokola.Vztah i zdraví které paní Iva viděla souhlasilo dopodrobna, po vlastní zkušenosti mohu doporučit i ostatním, kteří třeba ještě váhají. Paní Ivě velice děkuji za vyčerpávající věštbu.

Jarmila - výklad

Pani Ivka, neviem ako, ale presne ste trafili moje myšlienky. Stále dookola si to čítam a prichádzam na to, že všetko, čo ste napísali, je pravda. Prajem vám veľa úspechov a veľa spokojných klientov. Ďakujem vám.

jana v. - vyklad

Pani iva je uzasna vse mi vychazi. Doporucuji

Vlasta - Vyklad

Dakujem srdecne pani Iva za vyklad. Myslienky 24 hodin spat su absolutne presne - sama nechapem ako je to vobec mozne. A tiez oblast zdravia je absolutne presna. Dakujem za cenne rady v urcitych oblastiach budem sa ich v ramci moznosti drzat. Tesim sa na blizku pritomnost ktora by mala prist a co mi prinesie do zivota. Verim vo Vase uzasne schopnosti pani Iva pretoze mam dokaz - uhadla ste moje myslienky na co myslim cim som sa zaoberala v poslednych 24 hodinach. To mi pride neuveritelne. Zelam Vam pani Iva pevne zdravie a vela pozitivnych udalosti vo Vasom zivote.



 

Přihlášení

Kategorie

Poslední fotografie



Statistiky

Online: 22
Celkem: 804371
Měsíc: 3496
Den: 228