Jdi na obsah Jdi na menu
 

Příběh života - POTRATY

Příběh života a o přerušených těhotenstvích z vlastní iniciativy, za které ženy budou sklízet lekce, které jim do života přijdou, budou muset odčinit zřeknutí se lásky.

article preview

 

Příběh života a o přerušených těhotenstvích z vlastní iniciativy, za které ženy budou sklízet lekce, které jim do života přijdou, budou muset odčinit zřeknutí se lásky.

Jednoho slunného dne se Eli seznámila s mladíkem, do kterého se zamilovala. Stýkali se, ale Eli byla mladá 15letá dívka. Mladík ji přivedl do jiného stavu a podvedl ji s její kamarádkou. Eli byla nešťastná a dítě donosit nechtěla a šla na přerušení těhotenství.

Šel čas, kdy dospěla a líbil se ji další mladík se kterým se scházeli a zplodili malou Lex. Otec se k ní nehlásil, a tak zůstali sami.

Eli opět jednoho dne po pár letech znovu otěhotněla, ale nebyla připravena mít znovu další dítě, jelikož otec byl zadaný jinde. Tudíž se rozhodla jít na druhé přerušení těhotenství.

Čas plynul a Eli se zamilovala do nového partnera, který ji ničil jak psychicky, tak fyzicky. Zplodili holčičku Rut. Eli Jakoba milovala i přes vše, jak se k ní choval, rozcházeli se a zase dávali dohromady. Loni v květnu se rozešli definitivně a Eli onemocněla hlubokou žilní trombózou a hrozila ji embolie plic nebo CMP. (Duchovní příčina trombózy je tato: Pocit osamělosti a strachu. pocit, že za nic nestojím, že toho nedělám dost, že nikdy nic nezvládnu, ztráta radosti ze života).

Dostala léky na ředění krve a začala pracovat i vnitřně na uzdravení své duše i těla. Nabrala sil a znovu se Jakob ozval, a tak dlouho přemlouval až se k sobě znovu vrátili. S pomocí rodičů Eli našla bydlení kam se s malou Rut odstěhovali a vzali k sobě Jakoba. Malá lex s nimi bydlet nechtěla a zůstávala u babičky. Eli znovu otěhotněla a v 8 měsíci dostala břišní trombózu a lékaři předepsali heparin píchání do bříška v 8 měsíci těhotenství.

Malá Rut které jsou 2 roky je neposlušná a dělá opravdu hrozné neschválnosti. A také stále hlasitě křičí, a hlavně když něco chce získat to co nemůže 2leté dítě zkrátka mít. Nebo se napije a prská schválně pití po bytě. Na nočníku nevydrží sedět a když tam už je tak si potřebu do nočníku nevykoná a vstane a schválně ji vykoná vedle. Eli je už z malé Rut nešťastná a velice trpělivá. Nedokáže ji naplácat ani na zadeček. Tak na ni dost křičí. Mala ji překřičí až sousedé zavolali na OSPOD a řekli, že Eli týrá Rut. Pracovnice z OSPODU byla na šetření u Eli v bytě a zjistila, že je vše v naprostém pořádku a malá Rut se předvedla svým křikem, neposlušností. Pracovnice řekla, že je to spíše naopak Rut týrá maminku.   

Přišel den, kdy se opět konali extempore mezi Eli a Jakobem až to vyhrotilo rozbitým telefonem a Eli utekla na balkon před Jakobem, který ji telefon zničil. Sousedka ji slyšela, jak volá o pomoc a zavolala policii. Jákob nemeškal a zavolal policii na Eli, že mu neumožnila opustit byt a odcizila mu občanský průkaz a udělal z ní, že je blázen v těhotenských stavech. Než přijela policie Jakob rozházel po celém bytě vše i odpadkový koš vysypal, aby udělal z Eli špínu. Eli byla nešťastná a policie z ní udělala hysterku a křičeli na ni kam dala příteli občanský průkaz a že podají hlášení OSPODU. Nakonec Eli prosila policii, aby Jakoba odvedli, že tam nemá psané bydliště, a tak ho s pomocí policie dostala z bytu, jelikož ji opět znovu ubližoval psychicky i fyzicky. Stále se to opakovalo. Jakob ji stihnul vzít poslední peníze a policie řekla, že je to tvrzení proti tvrzení.

Netrvalo ani 24 h a Jakob vrátil peníze zpět po kamarádce Eli. Na to se ji ozýval s prosíkem a omluvou i vyznáním, jak ji miluje a prosí, aby ho vzala zpět. Eli znovu povolila. Takto se to opakuji již přes 3 roky.  Proč tento příběh píšu? Aby si ženy uvědomili, pokud nezmění svůj charakter ukončuje se jim budoucnost a hlavně potomkům.

Eli hrozí embolie při porodu. Lékaři se snaží zkrátka zachránit ji. Jelikož heparin škodí na játra nejen Eli, ale hlavně nenarozenému dítěti. Maminka Eli nechce vychovávat další její děti. Stačí ji Lex.

Pokud by narozené dítě nemělo zázemí v postarání se o něj, odejde Duše z plánu pozemskosti. Pokud dítě zázemí má, odejde z pozemskosti matka. Jeden z příkladů.

Je tu ještě jedna možnost. Pokud matka má v budoucnosti nápravu své vlastní Duše, pak přežije matka tak i dítě, ale může odejít z pozemskosti otec dítěte. Druhý z příkladu.

Což u otce dítěte to nevidím. Takže pokud matka, která dostala šanci do třetice všeho dobrého i zlého nepodpoří změnu charakteru a života ve své vlastní budoucnosti a tento plán změny charakteru její Duše nepocítí, zůstane takříkajíc na stole a pro výchovu dítěte k budoucnosti nové bude vychováváno ne svou vlastní matkou ale zázemím dítěte. Třetí možnost.

 

Další věc je, že nebylo požehnáno jejich partnerství z rodu ani jednoho ani druhého.

 

Pokud není požehnání, svolení rodu k partnerství svých dětí, není budoucnost rodu v budoucnosti jejich.

Proto každé dítě nepožehnaného rodem k partnerství jejich, zaniká budoucnost jejich dětí jako jejich nemocí, zlobou, neposlušností, kriminalitou, nehodou. To už jsou ty lekce za (POTRATY)

Děkuji Bohu za neschopnost přežití takového rodu, kdy láska je problém odsudku jiných. Takoví lidé by neměli mít děti. V tomto je Universum virtuózní.

S čím nejsme spokojeni, toho se nám dostává plnými doušky, aby láska (jemná energie) k Universu byla na prvotním místě, nikoli sudba těch, kteří činí svůj vlastní destruktivní plán.

 

Matka Eli stále podporovala, když ji Eli řekla o pomoc.

 

Čím víc je budete podporovat "Pomocí (touha po-moci)" tím více vy budete přicházet o všechny vaše peníze. Neboť se takové-to Duše musí dostat také na dno, neboť "Maří úřední výkon jejich Duší". Kdo chce kam, "Pomozme" jim tam. Žeeee? Nechť se vám pro jejich záchranu konto tenčí, je to ozdravování Duší všech, kteří maří úřední výkon Universa.

Ono se nadarmo v bibli neříká, že "Nebezpečí přichází od blízkých našich". "Rod od rodu bude strádat za falešnou materiální lásku k budoucnosti našich dětí." Tak se staň.

 

Heparin ničí játra. Snižuje chuť do života, a ještě v její pozici prožitků, to je vzdání všeho.

Eli řekla, že už ji život nebaví a bez něj už vůbec ne, miluje ho přes vše co ji dělá a chce ho zpět.

Přesně pověděla slova z její Duše. Ještě není konec. Hranice jejího bodu nenávratnosti k životu je konec srpna, pak by to mělo jít velmi rychle dolů. Má sice na vnitřní duševní nápravu velmi krátkou dobu, i když měla hodně let času, ale jemnou energii vyčerpala v ulpění k idealismu, sexuálním prožitkům a myšlenkám, a ulpění k tomuto přes svého partnera ke šťastné budoucnosti vztahu s ním a šťastné budoucnosti a osudu svých dětí. On jí její touhy a ulpělost ke šťastnému osudu a idealismu virtuózně ničil, pro záchranu její Duše. To vše se jí zhroutilo, neboť nepracovala na sobě a ani na změně charakteru vůči dětem.

Děti, aby přežily, musí matka prožít nápravu svého charakteru k nastartování své nové budoucnosti s někým jiným nebo odejít z pozemskosti.

Eli je již jasno s jejím životem a se vší její zhroucené budoucnosti, a to v její Duši je nesnesitelné břímě, které prostě to, k čemu ulpěla je nesplnitelné, aby s tímto žila dále.

Rozhoduje se, že už nemá cenu zde na zemi se vůbec zdržovat a není už pro ni zde dále na čem pracovat, pro ni je odchod z pozemskosti jednodušší řešení svého vlastního sobeckého přístupu k sobě a k dětem. Rezignace je jejím posledním řešením při zhroucení všech jejich ambicí, na kterých ulpěla.

Její Duše pláče, chce po jejím ROZUMU změnu přístupu k jejímu vlastnímu životu.

Při jejím psychickém traumatu, jaké zdraví, charakter a přístup k životu bude mít to malé? To si ani nepřejete vědět.

Ptá se mě její matka, jak ji může pomoci to změnit?

Pravím Ty to už nezměníš. Je to na ní.

Kdo si nedá říct, tomu není pomoci. Její zdravotní stav se tímto bude jen horšit.

Ten heparin zničí dítěti játra a pokud přežije, buď půjde na transplantaci, pokud má dítě přežít a nebo otázka času, kdy dítě chytí novorozeneckou těžkou žloutenku, těžké alergie na cokoli co sní a to dítě končí na této zemi svou pouť a to by měla být rána na Duši k matce k absolutní změně jejího života za její potraty v minulosti. Je ještě čas, ale velice krátký.

Radila jsem Eli odmodlit hříchy potratů k Bohu, že se zřekla lásky a Eli pravila, že tak učinila. JENŽE….

Jen tak to odkecat umí každý, ale změna přístupu sama k sobě a k dětem je stále stejný.

Stále se žene do propasti a myslí si, že dávat stále šanci je jediná její cesta. Stále ulpívá k ideálům a ke šťastnému osudu. Stále stejné chyby, stále stejný přístup.

Myslí si, že její lítostivost a žehrání na svůj osud, že tímto někoho obměkčí, s tím dcera věčně počítá a myslí si, že se vše zlepší.

Nemusí nikoho odepisovat, jen změnit svůj život na jinou cestu. Jeho nepotřebuje. Soud určí výši příspěvku na děti a dceřin život se může ubírat jinou cestou.

Tady žádná šance na společný partnerský život s ním už není možný.

Pokud to dcera nechce pochopit, zůstanou děti její u BABIČKY anebo při dceřiném přežití pak u BABIČKY doma. Jelikož ji hrozí vyhazov z bytu kvůli extempore, co tam s přítelem vyvádějí.

Ubytovna je pro ni jen na čas, dokud jí i s dětmi z ubytovny nevyhodí tak jako z nájemního bytu kvůli znovu jejich vztahovému bordelu.

Prostě dcera nechápe, že její vztah s ním už není možný a tím, že to nepochopí, půjdou k těžkým nemocem ona i s dítětem.

Ptali se mě, zda když se změní on, zda se změní i Eli.

Pravím On si myslí, že jeho život je ideální takový, jaký ho má. A ona bude věčně mít problém.

Universum se pak postará o eliminaci, která ji za její činy patří, neboť takto svůj život stále beze změny činí. Pro očistu své Duše přejde k transformaci, buď dítě, nebo ona. Nedej Bože oba.

Eli povídá, že neumí na tom zapracovat. Já odpovím Vždy je východisko. "Ne, že neumí, ona nechce."

Tak za pár měsíců by mohlo přijít pokračování příběhu. Jsem zvědavá, jak to opravdu bude probíhat dál. Zda Eli zapracuje na změně svého charakteru či bude ukončena budoucnost.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Katerina Sustova - Držím palce

Ono opravdu platí nechat jít dítě jeho vlastním životem ať se nám to líbí a nebo ne. Každá máma chce pomoci, ale když dítě pomoc odmítá a nebo ji po čase zase odhodí, je každá matka bezmocná a musí se pak dívat, jak se dítě se životem popere sám. Eli je ve velmi obtížné situaci, je těhotná, nemocná a psychicky závislá na partnerovi a on to ví. Proto si s ní může dělat co on chce.
No nezávidím, bude to běh na dlouhou trať s nejistým výsledkem.
Ale člověk musí věřit a důvěřovat v inteligenci našich dětí. Eli jistě procitne a pak ona sama může na sobě tvrdě pracovat.
Držím palce a posílám velké a upřímné srdce

Iva - Re: Držím palce

Pochopitelně, obě s dcerou jsme na stejné vlně, odsudky, spílání na osud, zhroucení budoucnosti a maření úředního výkonu Boha. Vždyť jsem to při minulém statusu krásne napsala a jen si z toho vybírám co potřebuju a zbytku se vyhýbám sakra "Modlit se za štastnou budoucnost dětí a ideály svého pohodlí a přitom mít strach co se stane v budoucnosti a nemít víru ve vůli Universa je jako se přejídat ale přesto zemřít hlady." Jen tak dál.
Já si vybrala rod se špínou, která mi vyhovovala pro muj vývoj. S hodně věcmi svého rodu jsem si ještě neporadila do teď a mám na tyto špíny odsudkový pohled. To vše jsme spolu i s mým manželem a jeho rodem předali svým dětem, vnoučatům a pravnoučatům.
Pokud některá z matek svých dětí nepohne svou prdelí, nepohne světem nikdo z nich."
Děti by musely odejít od svého rodu, ctít svůj rod, ale nikdy se s nimi nesetkávat a žít podle své práce na sobě, jedině tak se dokážou rody ozdravět, jenže to zahrnuje i je poslat do života s jejich vlastními problémy, které si samy děti načinily. Jenže maminka a tatínek by se přece nemohli podívat sami sobě do očí, raději své děti a jejich budoucnost budou hubit Dary, Po-mocí, manipulovaním a posléze pak odsudkem za jejich život. Přitom právě rodiče je tam, kde jsou jejích děti teď, dostali. Dekuji Bohu jejich činům a traumatickému poučení celých i pokračujících rodů ke svému vlastnímu vývoji.
"Bez zkušeností, není dojem a bez dojmu, není pojem."

 

Přihlášení

Kategorie

Poslední fotografie



Statistiky

Online: 3
Celkem: 788031
Měsíc: 3531
Den: 149