Jdi na obsah Jdi na menu
 

JAK SI TEDA PŘÁT TAK, ABY VÁM VESMÍR PŘINESL VŠE, CO CHCETE?

article preview

 

JAK SI TEDA PŘÁT TAK, ABY VÁM VESMÍR PŘINESL VŠE, CO CHCETE?

 

Když mluvíte o svým životě s jinými lidmi a ptají se vás na vaše plány, budoucnost.. mluvte s nimi tak, jako by to už byla pravda, ne jen sen. Nebojte se odsouzení ani blbejch narážek – ať se stane cokoli, vy nebudete nikdy ten, co prohraje. Já o sobě začala říkat, že si vydělávám online na dálku věštby i když jsem ještě neměla ani korunu na účtě. Teď opravdu tak vydělávám neboť tomu věnuji hodně času.

 

Nepřejte si málo, přejte si víc ale nikdy na svých přáních nelpěte! Roky  jsem na svých přáních opravdu lpěla a  přála si dům, neustále mě provázela myšlenka „co budu dělat, když se to nesplní?“ byla jsem hrozně nešťastná a neplnilo se nic.. až když jsem nechala odejít tu urputnou potřebu, přišlo to najednou samo. Mému manželovi to samé. Přál si barák, přál si spousty maličkostí a najednou se to začalo plnit. Vždy si přál  mít gril n sele a ejhle má gril na sele …sama nechápu jak je to možné, ale je to prostě tak. Nesedí a začne něco pro to dělat, prostě to objevil z čista jasna a má to. Legálně, poctivě <3

 

Udělejte si nástěnku snů – všech věcí, které chcete v životě mít, zážitků, které chcete zažít. Netroškařte – můžete to mít všechno. Opravdu! Vždycky, když se nudíte, máte volný čas nebo jen chuť, nechte se těmi obrázky vtáhnout do jiného světa – do toho, po kterým toužíte.

 

Přemýšlejte tak, jako byste už měli vše, co si přejete. Tu krásnou vilu na pláži – zařizujte si ji v hlavě po cestě do práce, chlapa, který vás bude milovat – usmívejte se při tý představě, nádhernej prstýnek z bílýho zlata – na jakým prstě ho budete nosit? Představujte si, že na tom prstu už je, sahejte si na něj, kruťte s ním.

 

Buďte vděčný za to, co máte už teď – každý ráno po probuzení, každý večer před spaním. Všechno co se vám děje má nějaký důvod – ať už tomu rozumíte, nebo to absolutně nechápete. Nic se neděje jen tak a je to cesta – ta vaše, ta jediná správná. Občas musí přijít něco hodně špatnýho aby se zavřeli jedny dveře a otevřeli se další.. to pochopení přijde časem.

 

Přejte si co nejurčitěji a definujte všechno přesně! Přála jsem si žít v krásným domě a netrvalo to ani  2 měsíce a splnilo se mi to. Přejte si, i když si úmyslně nepřejete. Každou minutu svýho „obyčejnýho“ života, vysílejte to do vzduchu, vesmíru – říkejte tomu jak chcete.. věci, který chcete aby se vám vracely!

 

POČÍTEJ VŽDYCKY S TÍM NEJLEPŠÍM! A KDYŽ TO NEVYJDE, OKLEPEJ SE A PŘEJ SI ZNOVU A LÍP!

 

Pravidlo 1. Přání je třeba napsat.

 

Je lehké říci, ale těžší napsat svoje přání. Jakkoli divně to zní, správně zapsat vlastní přání je opravdu problém. „Chci mít vlastní dům“. Je to napsáno správně? Ukazuje se, že naprosto ne! Zapsáno není vlastnění domu, ale přání ho vlastnit.

 

PŘEJI SI ŽÍT  V KRÁSNÉM DOMĚ A PŘEDEM ZA TO DĚKUJI

NEBO

ŽIJI V KRÁSNÉM DOMĚ DĚKUJI TI

 

Pravidlo 2. U přání musí být uvedeno datum nebo období, v němž se má splnit.

 

Například: „v březnu roku 2018 kupuji velkou plazmovou televizi“. Dokonce  i když napíšete „koupím televizor“, bude to špatně. Protože napsané se sice vyplní, ale ne v potřebné době.

 

Pravidlo 3.  Správně se přání zapisuje vždycky v přítomném čase. Jinak řečeno místo „Na dovolenou pojedu do Řecka“ je třeba napsat „Na dovolenou jedu do Řecka“.

 

A ještě jedna často se vyskytující chyba: „Nechci být chudý“. Je to správně napsáno? Samozřejmě, že ne! Má to velmi pádné důvody. Za prvé, Vesmír nepřijímá záporná slova. Říkáte „Nechci být chudý“, ale Vesmír ignoruje částici „ne“ a přijímá poselství „Chci být chudý“! Za druhé, nejčastěji k sobě přitahujeme to, na co myslíme. Když říkáme „Nechci být chudý“, automaticky myslíme na chudobu, ale když vyslovíme „PŘEJI SI FINANČNÍ HOJNOST“ – na bohatství. Nezapomínejme proto na další pravidlo:

 

Pravidlo 4. Zakažme si užívat jakékoli zápory.

 

A důležitá poznámka: při zapisování svého přání je dobré uvést více podrobností  o tom, o čem sníte. Z toho vyplývá následující pravidlo:

 

Pravidlo 5. Více podrobností a emocí.

 

Jde-li o cestu do Řecka, popište několika slovy alespoň hotel a pláž. Jde-li o nové auto, uveďte alespoň základní vlastnosti. A určitě vždy popište city, které vás ovládnou, až se přání vyplní.

 

Je také důležité, aby splnění vašeho přání nezpůsobilo škodu jiným lidem. Na tom je založeno další pravidlo:

 

Pravidlo 6. Jakékoli zapsané přání musí být zakončeno ochrannou frází: „Toto nebo něco ještě většího vchází harmonicky do mého života a přináší radost a štěstí mě a všem, koho se toto přání týká“.

 

Všimněte si formu lace „nebo něco ještě většího“. Když si něco zcela konkrétního přejeme, nemusíme Vesmír nutně omezovat v jeho úsilí nám pomoci. Možná, že náš Svět vás pokládá za hodné odpočinku ne v Řecku, ale na Maledivách?

 

Naše přání je tedy přesně zformulováno a zapsáno. Všech 6 pravidel jsme přesně dodrželi. A co dál? Dále je třeba klidně vypustit přání do Vesmíru a dokonce na ně téměř zapomenout. Nervozita a nutkavé myšlenky budou splnění našeho přání jen na překážku. Proto je tu

 

Pravidlo 7. Neviste na svém snu. Propusťte ho a jednejte!

 

To neznamená, že si teď můžete jako v pohádce lehnout na pec a čekat, až se sen vyplní. To ne! Pod ležící kámen voda nepoteče! Vesmír vám může poskytnout nádherné možnosti, ale bez vašeho jednání se nemohou změnit v žádaný výsledek.

 

Přeji vám úspěch a splnění těch nejtoužebnějších přání s láskou, pokorou a vděčností pro Vás heart vaše Iva

 
 

Přihlášení

Kategorie

Poslední fotografie



Statistiky

Online: 1
Celkem: 788023
Měsíc: 3526
Den: 147