Jdi na obsah Jdi na menu
 

MÁTE DOMA DUCHY?

article preview

Související obrázek

Duchové! Jak je rozpoznat a co s nimi?

Spousta lidí na duchy nevěří. Jenže pak se najednou v místnosti prožene vítr, i když jsou všechna okna zavřená… Na zemi se objeví loužička, i když sem nemá odkud zatékat… Někdo vás chytne za rameno, ale jste přece doma úplně sami… Je to všechno náhoda? Nebo s vámi přeci jen někdo sdílí váš byt?

Duchové jsou tu odpradávna

Ať se vám to líbí, či nikoliv, duchové jsou tu s námi. Setkala se s nimi celá řada lidí, většinou ve starých domech, nebo na místech, která jsou protkaná bohatou historií. V poslední době se ale velmi často setkávají s duchy i lidé v bytech či novostavbách. Jedná se o duchy zemřelých, kteří bloudí a nemohou najít cestu "domů". Většinou jsou to duše těch, kteří zemřeli při nehodách, spáchali sebevraždu, byli zavražděni, nebo příliš lpěli na majetku. Mohou to být ale i duše lidí, kteří nechtějí opustit své blízké. Každá duše má po smrti 42 dní na to, aby odešla do světla, a pokud to nezvládne, zůstane zde na zemi a pak jí musíme pomoci my.

Jak rozpoznat, že máte doma ducha?

Nejlepšími identifikátory duchů jsou domácí mazlíčci a malé děti. Pokud vám děti vypráví, že v kuchyni bydlí ještě nějaká paní, o které nemáte nejmenší tušení, nebo si povídají "samy se sebou", nemusí se jednat jen o jejich výplod fantazie, ale opravdu mohou vidět někoho, koho vy nevidíte. Stejně tak domácí mazlíčci často útočí na "prázdná" místa, bojí se z ničeho nic jít do kuchyně nebo si nechtějí lehnout na své oblíbené křeslo.

Ducha ale mnohdy bez problémů rozeznáte i vy samotní. Objevují se obzvláště v podvečer nebo v noci, a vy tak můžete slyšet nevysvětlitelné zvuky, vidět prapodivné stíny, cítit jakýsi průvan. Můžete mít pocit, že vás někdo sleduje a pronásleduje, slyšet za sebou šouravé kroky. Bez vašeho přičinění se zapínají a vypínají elektrické přístroje, rozsvítí se a zase zhasnou světla, předměty v domě se pohybují.

To všechno jsou příznaky toho, že v bytě nejste sami. Duchové vás mohou doprovázet i ve snu, kdy se vám každou noc zdají strašidelné sny, jejichž děj se mnohdy opakuje.

Zahrňte ducha láskou

Zbloudilé duše čerpají energii, pokud projevujete strach. Proto je důležité zahrnout vašeho paranormálního návštěvníka láskou. Buďte pozitivní a mluvte na něj. V klidu ho požádejte, aby odešel. Nekřičte na něj, nic mu nevyčítejte, jasně mu vysvětlete, že je u vás doma a že chcete, aby odešel pryč. Většina duchů uposlechne ihned a odejde, jiní se nechají "prosit" i několik týdnů. Modlete se za duši a odchod nezvaného návštěvníka, láska mění frekvence energií a umožní duši, aby odešla do jiných dimenzí.

Dalším důležitým faktorem, jak se vyrovnat s návštěvou ducha, je uspořádat si svoje vlastní nitro. Zbavte se veškeré negativní energie, odpusťte všem, co vám ublížili, odpusťte sami sobě, zapomeňte a posuňte se dál. Vyléčíte-li sami sebe a zbavíte se negativní energie, nebudou se mít duchové čím "živit" a odejdou sami.

Očista prostoru od duchů a negativních energií

Na očistu prostoru můžete použít nejrůznější vykuřovadla, kterých naleznete ve specializovaných obchodech celou řadu. Postačí vám ale i obyčejná kuchyňská sůl – nasypte tři lžíce na talířek a umístěte ve všech rozích místnosti. Je nutné každý den sůl měnit za novou a starou vyhodit pryč i s negativními energiemi. Úspěšnou obranou před negací jsou pak i bílé svíčky, jejichž plamen, obzvláště při úplňku, pohlcuje vše zlé.

Zbavení se duchů a odvedení duší tam, kam patří, vyžaduje mnoho trpělivosti, sebelásky, lásky k ostatním a zbavení se veškerých negací. 

NEBO

1. Každý večer po koupeli zapalte svíčku. Pokud máte v bytě více duší, je třeba použít pro každou duši jinou svíčku (barevně rozlišit). Měly by být velké tak, aby vydržely hořet cca 10 min po dobu 14 ti dní.

 

2. Soustředit se na duši a pomodlit se za ni (jakákoliv modlitba).

 

3. Poprosit, aby odpustila všem, kteří jí za života ublížili a i vy jí odpusťte.

 

4. Popřát duši klid a mír, opět se pomodlit a zhasnout svíčku.

 

A jak se s duchy vypořádali lidé v minulosti? Např. pomocí vykuřovadel. Lidé věřili, že duše odchází společně s dýmem z vonných bylin či tyčinek. Vykuřovadla pomáhají nejen proti negativním energiím, ale také proti nervozitě a stresu. Záleží na výběru směsi. Prý existuje i univerzální směs, která lidem pomáhá - směs aloe, mastixu (druh pryskyřice),myrhy, šafránu, šalvěje a muškátového ořechu.... Proti duchům prý také pomáhá sůl, která má schopnost do sebe natahovat. Stačí ji nasypat na místo, kde duch "řádí" a později ji vymést z domu. Nezapomeňte vždy duši odpustit a popřát jí klid. Pokud nic z těchto metod nezabírá, pak je možné nechat si obydlí vyčistit svěcenou vodou.

 
 

Přihlášení

Kategorie

Poslední fotografie



Statistiky

Online: 5
Celkem: 788045
Měsíc: 3534
Den: 156