Jdi na obsah Jdi na menu
 

VÝKLAD Z KARET MOUDROSTI PRO LIDI ZDARMA, KTERÝ PLATÍ STÁLE

article preview

vyklad.jpg

 VÝKLAD NA PŘÍŠTÍ TÝDEN A DEFAKTO NA KAŽDÝ DEN, MĚSÍC, ROK I CELÝ ŽIVOT S LÁSKOU, POKOROU PRO VÁS  IVA

CO MOHOU LIDÉ OČEKÁVAT, KDYŽ PŮJDOU ZA SVÝMI SNY

 

 

 

PRVNÍ PRO MINULOST - PRŮVODKYNĚ SNY


Jakožto spojenec vaše sny se mohou vyplnit a také že se plní. Nic méně sny jsou dvojí: ty o nichž sní vaše malé JÁ a sny Boží. Jakožto vyzyvatel pokud máte zlé sny probudte se a nebojujte neboť Boží síla vás vyvede z noční můry. Zase bude dobře. Pamatujte si, že máte úkol vždy aktivně ovlivňujete realitu svými myšlenkami a tím jak reagujete na úkoly, které před vás život postaví. Průvodkyně sny je po vašem boku, aby vám pomohla snadno se přenést přes iluze, všímat si pravdy.

 

DRUHÁ PRO ČINY, KTERÉ JE TŘEBA PROVÉST V PŘÍTOMNOSTI – JESTŘÁBÍ PRINC

 

Jakožto spojenec přichází s dobrou zprávou: Přilétá do vašeho života , aby vás upozornil, že přichází poselství , které vám pomůže jasně ukázat váš osud. Očekávejte telefonát, dopis, email nebo rozhovor , který vám poví jaký by měl být další váš krok směrem k nejvyššímu dobru. Věnujte tudíž pozornost tomu CO VÁM PŘIPADÁ DŮLEŽITÉ z toho co jste zaslechli třeba v rádiu, v televizi nebo rozhovoru někoho jiného. Zůstante otevření a naslouchejte a očekávejte cestu k hojnosti a všechny aspekty vašeho života. Jakožto vyzyvatel Jestřábí princ přichází v ten pravý čas, aby vám dal na vědomí , že máte opustit své staré úvahy a začít znovu. Pozorně naslouchejte varováním (intuici) která jsou k vám vysílána.

 

TŘETÍ PRO ZKUŠENOSTI, KTERÉ VYPLYNOU ZE SOUČASNÉHO JEDNÁNÍ – DÁMA DARU

 

Dáma daru po vás žádá jakožto spojenec, abyste se zamysleli nad podstatou a způsobem , jakým dáváte druhým. Světu máte rozdat jen 10% ze svého bohatství druhým, abyste zajistili , že vše bude plynout i nadále. Bohatství se rozumí úsměv, obejmutí, pozitivní slova, pochválení atd. To neznamená, že musíte dávat peníze  . Dávejte si pozor jak se chováte k druhým. Pokud se na ostatní díváte jako na úspěšné a bohaté osoby a chováte se k nim s přesvědčením o jejich kvalitách je požehnání ze všech stran zajištěno. Vaše víra v druhé má mnohem větší hodnotu, než si dokážete představit. Pamatujte si že můžete mít jen to co jste sami ochotni dát. Jakožto vyzyvatl radí nelhat, nemanipulovat s druhými,také varuje abyste nedávali druhým s myšlenkou, že na oplátku něco dostanete. Nesprávnější je dávat úpřimně a s otevřeným srdcem a nic neočekávat. Budte štědří, soucitní. Vždy můžete začít znovu.

 

UPOZORNĚNÍ:

Výkladům zdarma věnuji čas pokud nevykládám klientům....tyto výklady jsou pro lidičky aby pochopili a otevřeli oči a svou mysl a také pochopili podstatu která je MYSLET POZITIVNĚ, HOVOŘIT POZITIVNĚ, A HLAVNĚ NEVĚNOVAT SVOU POZORNOST STRACHU NEBOŤ TEN PAK ROSTE A STÁVÁ SE SKUTEČNOSTÍ. Tudíž na vše negativní  se podívat s nadhledem 

 
 

Přihlášení

Kategorie

Poslední fotografie



Statistiky

Online: 5
Celkem: 787966
Měsíc: 3483
Den: 114