Jdi na obsah Jdi na menu
 

JAK SE VYROVNAT SE SMRTÍ SVÝCH BLÍZKÝCH

article preview

schody-do-raje.gif

JAK SE VYROVNAT SE SMRTÍ SVÝCH BLÍZKÝCH

Náhlá smrt blízkého člověka je vždy těžkou zkouškou, která, pokud ji nezvládneme, rozerve naši duši na kusy. Lidé kterým se nepodařilo smířit se s odchodem blízkého člověka ani za deset,patnáct let. I po této době, nebyli schopni mluvit o této události bez chvění těla a pláče.
Neustále se jim projektuje smrt jejich blízkého človíčka do života. 
Ať už si to uvědomují,či nikoliv, jejich duše zůstala trvale zraněná a nedokáže se s touto ztrátou vyrovnat. Je opravdu důležité, zpracovat co nejrychleji tuto situaci emocionálně, a přijmout její důsledky. Vysvětleme si pár skutečností.

Když človíček odešel ve spánku, to znamená, že vůbec netrpěl, neměl žádné bolesti. To je nejkrásnější smrt a odcházejí takto pouze duše, které nepotřebují prožít utrpení smrti. 
Duše, které mají už vyšší vibrace. Jejich smrt se ale úzce dotýká jejich okolí, je to karma těch, kteří zůstávají a utrpí jejich odchodem psychický šok. Přichází velká zkouška. Jak tuto zkoušku zvládnout,bez újmy na psychickém těle? Pracujme se svým podvědomím, a ukládejme do něj tyto informace. Jednou až přijde smutná chvíle,a čas velké zkoušky, tuto práci zužitkujeme.
Měli bychom si uvědomit , že :

1/ Každý člověk má přesně určený čas pobytu na této planetě

2/ Délka života nezávisí na tom, zda je člověk hodný, nebo je
padouch

3/ Každý člověk se svým osudem předem souhlasil, již před svou inkarnací.

4/ Lpění způsobuje veškeré bolesti našeho života.

5/ Rodiče nás provází, pouze určitým úsekem pozemské cesty.

6/ Za určitý čas se v duchovním světě opět se svými blízkými
setkáme.

7/ I když tu už s námi nejsou fyzicky, přesto mohou vnímat naši bolest a beznaděj.

8/ Pokud je opravdu milujeme, přejme jim svobodu.

9/ Zde na zemi jsme ve škole, náš domov je v duchovním světě.

10/ Každý člověk, který prožil klinickou smrt, chtěl v duchovním světě zůstat, nechtěl se vracet zpátky.

Začněte méně přemýšlet o sobě , o své samotě a více přemýšlejte o tom, jak byste mohli pomoci jeho duši. Neupínejte se pouze k jeho tělu, které naše duše v různých životech střídá, stejně jako střídáme šaty.
Pak když si myslíte, že byl človíček pro vás nejdůležitějším člověkem na světě . Nikdy nemůžeme říct, že jen jediný člověk je pro nás nejdůležitější, zvláště pokud máme rodinu.

K aspektům života patří i umírání. Je to určitý koloběh. Poradím Vám určité afirmace, které jak doufám, přivedou vaši duši k lepšímu naladění.
Afirmace k překonání smutku z odloučení je dobré si opakovat několikrát denně.

PŘIJÍMÁM ŽIVOT, SE VŠEMI JEHO ASPEKTY.

MILUJI SVŮJ ŽIVOT PRÁVĚ TAKOVÝ, JAKÝ JE.

PROPOUŠTÍM (JMÉNO) ZE SVÉHO ŽIVOTA A DĚKUJI ZA VŠE, CO PRO MNE VYKONAL.

Je důležité být pokorní, připomínat si, že existují velká mystéria života, kterým nemůžeme rozumět. Když k naplnění bolestivého prázdna přestane stačit poezie a modlitby, můžeme hledat útěchu ve všech dávných tradicích, které vyprávějí o nesmrtelnosti duše. Zmínka o smrti jako zapomnění je nedávným produktem bezduchého materialismu. Podle mandajské nebo tibetské tradice může přestup duše trvat až 49 dní. V tomto období lze tedy kdykoli vyvolávat vlastním osobním způsobem anděla Jehudiaha, aby vašemu drahému pomohl k bezpečnému přestupu.

 
 

Přihlášení

Kategorie

Poslední fotografie



Statistiky

Online: 1
Celkem: 788029
Měsíc: 3529
Den: 148