Jdi na obsah Jdi na menu
 

Recenze, komentáře

article preview

 

 

 

Zde můžete sdělit Vaše zkušenosti, komentáře..

 

 

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

zuzana - Uzasny a velice pravdivy vyklad

Pani Ivanko moc dekuji za 100% vylozeni minulosti i myslenky sedely na 100%,vyklad budouctnosti uzasny,nasla jsem se a diky Vam vim jak dal,vsem vrele a od srdce doporucuji pani Ivanku:))

Květa - Poděkování

Moc děkuji paní Ivance za výklad,za rychlé a upřímné jednání, i když několik otázek zůstalo ještě nevyřčeno. Obdivuji Vás, protože myšlenky, které mám v hlavě nikdo nezná - jen VY. Ještě jednou děkuji a smekám pomyslný klobouk.

Eliška - Budoucnost-výklad

Paní Ivance moc děkuji za naprosto upřímný a Pravdivy výklad, jsem ráda že díky ní můžu ještě svoji budoucnost změnit.. Jste opravdu skvělá!! :)

Petra - dekuji :)

Ivanko velice vam dekuji! Minulost sedi naprosto a budoucnost se zacina plnit,pomalinku ale zacina.... z výkladu mi behal mraz po zadech, je úžasný, ze se dokazete napojit na uplne ciziho cloveka a zjistit o nem tolik! :) moc dekuju :)

Zlata 20.10.2014 - výklad

děkuji za výklad i když ne moc pozitivní ale rychlé a milé jednání a hlavně pravdivý.....vřele doporučuji.

Denisa - Výklad

Chci moc moc poděkovat Ivče za přesný a trošku znepokojující výklad!! Všem jen a jen doporučuji!

Denisa - Výklad od Ivki

Sklánim se před pani Ivkou, je to užasná osoba kt.ma dar a je lidska a ješte k tomu se opravdu nemýli.

Valéria - Výklad

Pani Ivku vrelo odporúčam.Bola som už u viacerých veštkýň, no žiadna mi toľko pravdivých myšlienok nepovedala. Smekám klobúk :-)

Michal Kimak - doporuceni,spokojenost...pravda

Ahoj.Udelal sem neco,co spousta lidi odsuzuje...vyklad z karet.Uprime a narovinu se hluboce zklanim pred pani Ivankou.Vyklad je uzasne presny..jeste ted mam mrazeni v celem tele.Pravdivy,objektivni a k zamysleni se nad zivotem a osudem.Z meho vlastniho presvedceni musim pani Ivanku vsem vrele doporucit.
Jeste jednou dekuji...uzasne.

Michala - Výklad

Paní Ivanku mohu jen dopočit. Myšlenky a minulost seděla 100% a budoucnost se v nejbližší době ukáže. Děkuji mnohokrat.

Dáša - Výklad

Děkuju moc za výklad, zamrazilo mě z něj. Ač se spolu neznáme a nikdy jsme se neviděly řekla mi všechny mé pocity, vše čím jsem si prošla. Žádné mazání medu kolem pusy, ale prostě a jasně tak jak to vidí. Ještě jednou moc děkuji a přeji jen vše dobré.A prosím všechny s úsměvem a pozitivním myšlením se dají překážky lépe zvládnout.

Dana - vřele doporučuji

Paní Ivanka mi poskytla velice dobrou službu - výklad na dceru. Vzhledem k tomu, že má momentálně dost zamotaný život, pomohla mi rozklíčovat některé fakty...trpělivě odpovídala na dotazy a dcera uznala, že i myšlenky souhlasí, čemuž jsem nechtěla ani věřit. Opravdu dobrá kartářka, ochotná, trpělivá a jak to bude s budoucností se necháme překvapit. Ráda pak napíšu, jak to probíhalo dál i když bych byla radši, kdyby se Ivanka spletla :-) ale aspoň vím, na co se připravit a dá se s tím pracovat :-) Ivanko děkujeme :-) !!!!!

IVA - VŠEM MOC DÍKY VÁŽIM SI VAŠICH DOPORUČENÍ

VŠEM MOC DÍKY VÁŽIM SI VAŠICH DOPORUČENÍ
PRO ME JE TO UŽASNÉ A VELMI PODPORUJÍCÍ A DEFAKTO SE LIDI NEMUSI BÁT O SVÉ KORUNKY ,ŽE BY O NĚ PŘIŠLI NA ZDAŘ BUH

Maruška - Moc Děkuju...:)

Mocinky děkuji paní Ivě za výklad.Je to jako ve snu,nikdy jsem nic takového nepocítila a nevím jak to popsat,když vše co mi paní Iva vyvěštila z karet se na 150 procent splnilo..:)Paní Iva je takový zázrak,takový andělíček.Ví uplně všechno,stačí jen že vám to z vašich karet vyčte a ono se to splní.A o pocitu když vám paní Iva předpoví a ono se to s čista jasna splní ani nemluvím.Je to nádhera.Všem jen doporučuji..Ivuško děkuji vám moc.Mám vás ráda

Marie - Výklad

Moc děkuji za Váš výklad. Myšlenky byli pravdivé.Teď už zbývá počkat si na budoucnost! Vřele doporučuji i těm,kteří na tyto věci nevěří!Kolikrát otevřou lidem oči.Paní Ivo moc děkuji!

Katka - výklad

Moc děkuji za výklad,vše mi sedělo a na budoucnost si počkám.Všem doporučuji.....

janina - doporucuji

moc prijemna komunikace a rychla odpoved .... doporucuji ....

Zuzana - Ďakujem za výklad.

Mám za sebou výklad u paní Ivy. Myšlienky a minulosť úplne sedeli. Až ma to zarazilo. A budúcnosť..to ukáže čas. V každom prípade moc ďakujem.

Alice - Výklad na budoucnost

Moc děkuji paní Ivě za výklad, zatím jsem si nechala vyložit budoucnost, tak uvidím, jak to zvládnu. Chystám se ještě na "komplet" i s vyložením minulosti. Paní Ivu doporučuji všem.

Gita - výklad

Moc děkuji p.Ivance je to super ženská a mohu vřele všem doporučit ,tak se přestante bát a klidně jí zavolejte stojí to za to.



 

Přihlášení

Kategorie

Poslední fotografie



Statistiky

Online: 6
Celkem: 793046
Měsíc: 4037
Den: 324