Jdi na obsah Jdi na menu
 

Recenze, komentáře

article preview

 

 

 

Zde můžete sdělit Vaše zkušenosti, komentáře..

 

 

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Michal - Prvni vyklad

Dobry den, mockrat dekuji za vestbu. Nikdy me nenapadlo ze si necham udelat vestbu a i presto ze verim na energie vseobecne tak jsem vykladu karet nejak neveril a uz vubec ne na dalku ale zmenil jsem nazor, jste opravdu dobra, neni tam jedina myslenka co by nesedela, nemuzu tomu uverit, napsala jste mi veci a problemy lip nez bych je sam dokazal vysvetlit.

Arna - Radikalni odpuštění, začala jsem se motat zpět v kruhu opet pomohla pani Iva

Hezky večer Ivi, delala jsem radikální odpuštění jeste ten den. Nebylo to úplně ono, motali se mi myšlenky ale znova jsem.cetla dětství 8.az 14 let vzpomněla jsem.si na novou rodinu taty a kluky brasky na mamu která tu zůstala sama porad plakala její sny na me se zhroutily uplne jsem.na to zapomněla. Tenkrát me dala ke konim kde jsem byla spokojená ale maminka byla hodně uplakana. Budu vse opakovat, Radkovy se to zlepšilo a uz sám čůra chůze se zlepšila bolesti slabě ustoupili,ještě to táhne ale uz se opatrně ohyba , pomalu se mění i psychika k lepšímu, a dnes večer znovu se vrátím k radikálním odpuštění do dětství. Posledně me porad neco brzdilo, bulela jsem jak želva chvíli klid a pak znova pak klid ale nemohlo me to vrátit ke všemu. Ale jedna věc se mi povedla a synovi je lip stacionář oddalime testy nechceme a tím ze se mu zlepšila chůze a hlavně zacal zas normálně čůrat myslím, že to by bylo na dobre cestě. Ještě opět musím zpět k radikálním odpuštění nešlo si vzpomenout na vše. Nějak mě to nechtelo pustit na vzpomínky možná brzda.
Snad myšlenky na bratra bojuje s rakovinou který umírá a synovi to neříkám. Ale syn šťastný ze je mu o mnoho lip a ze se omlouvá i za zlobu vůči me neovládá bolest. Je to možný, že by preci se mi to podařilo před stacionářem kde jsou nařízení covid testy na které nechceme. Odalime stacionář a ja znovu se vrátím k radikálnímu odpuštění. Ivi moc dekuji viděla jste, že se motam a nevěděla jsem co se deje. Moc děkuji za obrovskou radu upřímnost, ano chyba opet ve mě,
Dekuji jsem Vam nesmírně vděčná uz za syna a za sebe,ze si člověk nechce neuvedomi své chyby.

Dita - Já

Dobrý den
Děkuji za Váš výklad,ano v něčem jsem se našla.Máte pravdu že hodně se muj život odráží od mých rodičů.Přijde mi že oni jsou moje děti a já jejich rodič.....Co se týká vztahu s muži je jedna velká životní lekce za kterou děkuji.Doufám že svůj dluh jsem zplatila a přeji si dožít v klidu a s mužem který je rád že mě má....děkuji Vám...

Zdenka - Novy dych

Akurat som si docitala email od pani Ivi, normalne som dostala novy dych do zivota. To co mi pani Iva precitala som citila ale bala som sa to prijat. Dakujem za presny vyklad, rady aj tipy a za zrozumitelne vysvetlenia.

Lucie - Věštba

Děkuji za výklad minulost, přítomnost naprosto sedí, na budoucnost se těším, jste úžasná paní Ivo.

Káťa - Karma

Děkuji Ivce za její výklad......bylo to takové nakopnutí......bylo to inspirativní a určitě jsem pochopila co dělat a co nedělat.....Děkuji za cenné rady.....

Hanka m. - Poděkování

Delší dobu se točím v kruhu. Jedná se o získání nové práce. Odvážila jsem se vytočit telefonní číslo paní Ivy. Velmi rychle zareagovala na můj problém a okamžitě jednou větou mi odpověděla na mou prosbu (mě to docvaklo). Za její radu ji velmi moc děkuji. Podotýkám, že mi poradila zdarma, což jsem byla velmi překvapena a velmi si toho vážím. Paní Ivo, klaním se před Vámi a Vaším darem. Děkuji Vám, děkuji za Vaši ochotu a lásku. S úctou Hanka m.

Martina Slezáková - věštba

Moc děkuji paní Ivě,za věštbu.Vystihla vše co se mi honí hlavou a nad čím přemýšlím i po zdravotní stránce.Prostě to sedí a jsem z toho celá paf..Ráda se budu řídit radami a doufám,že bude všechno už jenom lepší.Doporučuji.

Karolína - Konzultace po telefonu

Moc bych chtěla poděkovat paní Ivě za výklad. Měli jsme spolu telefonickou konzultaci 21.1. a můžu říct, že mi opravdu otevřela oči a posunula o krok dopředu. Teď už jen záleží na mě, jak se k tomu postavím. Nejen že ma příjemný hlas, ale sálá z ni pozitivní energie a hlavně ma srdíčko na správném místě. Paní Ivu doporučuji!!

Michaela Hávová - Výklad od paní Ivy .

Dobrý den ,moc bych tímto chtěla poděkovat paní Ivě za její dnešní výklad .Výklady si u paní Ivy nechávám vypracovávat už nekolik let pravidelně, vždy v nějaké tíživé životní situaci. Její pomoc mi opravdu moc pomáhá. Navede mě na správnou cestu, učí mě pochopit proč se to zrovna děje a následně vysvětlí co a proč dělat, aby se situace změnila k lepšímu. Opravdu moc za vše děkuji ,po výkladu je mi hned vše jasnější a jsem klidnější.
Vřele paní Ivu doporučuji a věřím, že se budete vracet roky, tak jako já.
Krásný den .Michaela

Marketa - Výklad

Dobrý den
Chci moc poděkovat p. Ive. Trefila všechno do puntiku a ja musim se sebou něco dělat vyčistit si karmu.
Určitě se na paní ještě obratim.
Ještě jednou moc děkuji za rady

Romana - Výklad po telefonu

Je to hodina co jsem měla rozhovor s paní Ivou, nikdy by mě nenapadla že nikdo nikdy uvidí mé myšlenky které opravdu stojí občas za to...Paní Iva se trefila ve všem. DÍKY ní jsem pochopila to co jsem ještě včera nechapala, poradila mi jak mám jít dál a jsem za to moc ráda. Moc děkuji jste příjemná pozitivní paní a určitě vaše služby využijí nadále z pozdravam Romana.

Vendula - Výklad s karmickým zatížením

Je to pár dní co jsem měla velmi příjemný rozhovor s paní Ivou, ze začátku mě až mrazilo jak ví i o mojich myšlenkách u kterých si přeji aby je nikdo nevěděl, vůbec celkově jak o mě má "přečtenou" jak kdyby jsme se léta znaly. Velmi mi pomohla spoustu věcí pochopit, a poradila jakým směrem a jak mám fungovat dál. Dala mi rady jak si očistit karmu a to sama, nemusím to nikde nikomu vyprávět ale mohu si to vyřešit sama ze sebou.
Paní Iva má velmi příjemný hlas, úžasné podání tak mi bylo líto že nám došla témata a musely jsme se rozloučit, ale nevadí určitě se za pár měsíců zase ozvu ;)
Paní Ivo, moc Vám děkuji za všechno, vyzkoušela jsem už ledacos, ale tohle bylo srozumitelné a jasné. Děkuji :) Děkuji Vám i za spoustu příkladů ze svého vlastního života!

Eva - Výklad

Letos jsem si nechala vyložit karty u paní Ivy již podruhé, s naprostou přesností u mne vše sedí. Výklad mi pomohl pochopit samu sebe a také nevyřešené otázky v mém životě. Málokdy se setkáte s někým, kdo vám přesně popíše vaše pocity a odhalí i skryté stránky vaší povahy. Paní Ivu musím opět jen chválit a doporučit dále.:)

Pavla - Výklad

Moc děkuji za výklad

Andrea - Poděkování a posun

Chtěla bych moc poděkovat paní Ivě. Začala jsem přijímat v životě to co mi dal život do cesty co prostě musím zdolat a pomalu a jistě dochází u mě k mírnému posunu tím ,že jsem začala pracovat na sobě.
Ve vztahové situaci ,jsem přijmula že partner odešel a odpustila mu a pochopila to ne se vztekem ale s láskou a vžila se do něj opravdu to byla velká lekce ,stát se to mělo já neuměla být sama se sebou,strach ze samoty. Hlavně jsem na vztahu lpěla.
Začala jsem na sobě makat a chtěla jsem dokázat ne jen okolí a jemu o co přišel, ale hlavně sama sobě.

Došlo k velkému obratu partner se vrátil a nás vztah je daleko lepší tím, že jsme společně překonali onu krizi ,ja měla pochopit že má láska ho pohltila a že nemůžu na někom furt takzvaně viset ,že musím se postavit na svoje nohy a jen já musím jít dál.

Zaměřila na sebe makala v práci na podzim taky starosti i v pracovní oblasti já se přestala vnitřně urážet a pokud mi něco nadřízený vyčetl řekla jsem ano beru na vědomí a příště to bude lepší a makala a makala rozmyslela si odchod z práce a najednou se má firma má stěhovat já jdu s platem nahoru a vedoucí mě chce zaucit na občasný zástup.
Samozřejmne mám obavy abych to zvládla ,ale nějak mi došlo že ta práce mě opravdu baví a naplňuje.

Každý den děkuji Bohu že mám v téhle době práci, že nám ten ze zhora dal šanci i s přítelem a pokud máme spolu být tak budeme pokud ne život jde dál, protože už vím že nepotřebují k tomu druhé, ale jen samu sebe.
Jsem na sebe hrdá jaký posun u mě je a to jen díky paní Ivě ❤️❤️❤️ Byli to léta práce,ale stalo to za to ,protože nikdy není nic zadarmo.
Moc Vám ze srdce děkuji ❤️ Určitě se na paní Ivu,když bude potřeba kdykoliv obrátím.

Marlene - Hodnocení vykladu

Moc děkuji paní Ivĕ.Vse sedí do puntíku,jako by me paní Iva znala od mala.Neuveritelne!!!DEKUJI

Monika - výklad karet

Chtěla bych tímto moc poděkovat paní Ivě. Narazila jsem na ni náhodou v době, která pro mě
nebyla lehká a která v nějakém dozvuku trvá. Výklad p. Ivy je jak pohlazení po duši. Četla jsem ho
zatím jen čtyřikrát, ale stále nemůžu uvěřit, jak myšlenky a přítomnost sedí. Budu doufat a zapříčíním se
o to, aby se naplnila i budoucnost.
Ještě jednou ze srdce děkuji.

Michaela - výklad karet

také moc doporučuji, myšlenky odpovídaly a mnoho rad jsem si vzala k srdci a hodlám na určitých věcech pracovat. měla jsem výklad karet a ještě si objednám hovor. jsem vděčná a děkuji.

Hana - Vyrovnat účet

Dobrý den dělala jsem černou magii dlouho. Ublížila hodně lidem. Nyní si nesu následky. Chtěla bych se zeptat jak jde vyrovnat účty? Děkuji Štědronská



 

Přihlášení

Kategorie

Poslední fotografie



Statistiky

Online: 1
Celkem: 792458
Měsíc: 3716
Den: 128