Jdi na obsah Jdi na menu
 

Recenze, komentáře

article preview

 

 

 

Zde můžete sdělit Vaše zkušenosti, komentáře..

 

 

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Jana - výklad

Moc děkuji Ivě za výklad je to už 8 měsíců a vše se plní, proto píšu až teď, když vím, že výklad je naprosto přesný a ve všem sedí a taky se vše plní. Špatné i dobré.
Všem doporučuji ,s láskou Jana.

VERONIKA - Výklad

Dnes jsem Vás paní Ivanko poprvé slyšela a byla jsem z vašeho úžasného výkladu nadšená, sice jste mi neřekla věci, které bych moc ráda slyšela, ale řekla jste mi můj hlavní problém. A to karmické vztahy s mojí maminkou. Vím, že pokud vše vyčistím, bude třeba výklad za měsíc úplně jiný a hlavně se zklidním já sama. Měla bych se naučit být sama sebou, mít se ráda a to bude určitě chvíli trvat. Věřím, že díky Vám se mi může vše podařit. Věřím, že jsem s Vámi nemluvila naposledy a že se budu moc snažit, aby ten příští výklad byl mnohem pozitivnější. Moc Vám děkuji. Mám už teď radost, že mohu na sobě pracovat a začít si sebe vážit. Vše naprosto sedělo, snad ta moje budoucnost bude lepší, než co jsem od Vás slyšela. Vše je v mých rukou.
Děkuji vám mnohokrát. Vřele všem doporučuji.
veronika:-)))))

Kateřina - Výklad karet

Děkují paní Ivo za výklad karet. Ukázala jste mi to co jsem na sobě přehlížela a to , že jsem se změnila a nedůvěřovala ani lidem . Trefila jste se ve všem . Minulost musím opustit a hlavně odpustit. Ještě jednou děkují

Kateřina - Výklad karet

Děkuji paní Ivo

Radana - výklad

Pozitivně mě překvapilo,jak moc seděla přítomnost...a moc děkuji za rady,jak a v čem postupovat..Snažím se na sobě pracovat a věřím,že bude líp …..Čeká mě ještě dlouhá cesta,ale jsem moc ráda zato,že jsem na pani Ivu narazila a vnesla mi nové světlo do života.Děkuji.

Lucie - Věštba

Ráda bych poděkovala za rozsáhlý psaný výklad.
Pravda,musela jsem si jej přečíst několikrát, abych pochopila podstatu. Zvláště překvapená jsem byla u odstavce Vaše myšlenky posledních 24h - ty u mě na 98% seděli.
Paní Ivu sleduji i na FB a obecně se mi líbí její postoj.
Pro výklad doporučuji

Peťa - Věštba

Paní Ivě moc děkuji. Velice zajímavé a trefné.

Misa - Výklad

Ivu doporucuji je mila bylo to prijemny povidani s výkladem.Kež se splni jen hezké věci.

Michala - Výklad

Ivu moc doporučuji, doporučila mi ji kamarádka a jsem za to moc a moc ráda, její slova my ukázala jakým směrem mám jít, co vše udělat abych bylo zase lépe, děkuji za motlitby které mi mají pomoci.

Týnka - Výklad

Paní Ivu doporučuji .Je příjemné ji slyšet povídat a její výklad a její rady mi velice pomohli .Tímto ji ještě jednou děkuji .

Josef - Základ?

Co když vám řeknu, že některé myšlenkové koncepty na tomto webu stojí na vratkých základech. Reiki, karma obzvláště. Reiki není tím čím se zdá a karma, jak si lidé myslí, že funguje, opravdu tak nefunguje. Přeji pěkný zbytek večera.

Irena Janšová - Pro Ivu

Paní Ivo, moc děkuji, většinou to naprosto sedí. Ale je noc, musím si to přečíst ještě několikrát. Moc děkuji Irena

Naďulka - Velké diky

Děkuji pani Ivě za výklad.Je v něm hodně pravd.Smekám .❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Lucie - velké díky

Velice děkuji paní Ivě za výklad. Četla jsem si ho už asi 4 krát a je neskutečné jak ty věci sedí !!!
Je úžasný, že ho to navede na čem má člověk začít pracovat. To se mi nikdy u jiných kartáčů nestalo. Ještě jednou velké díky Ivo :-) A budu se zase někdy těšit.

Zdeněk - Poděkování

Rád bych paní Ivě poděkoval za věci,které jsem v sobě nedokončil a bylo to potřeba,zejména odpoštění obou rodičů a sourozenců.Mám v sobě lehčeji a rady co mi dala přenáším do skutečného života.Většina věcí sedí, na ostatní čeám,nejde to vše hned, je potřeba mít trpělivost a mezitím pracovat na sobě a být hlavně sám sebou,toto je alfa a omega. Ivo moc děkuji a i Vy mějte hodně síly. Zdeněk

Martina - Poděkování

Chci se také podělit o pozitivní zkušenost s paní Ivou. Ve výkladu jsem se ve velké míře našla, myšlenky seděly prakticky stoprocentně. Konzultace mi velmi pomohla, paní Iva nahlas vyřkla věci, které jsem podvědomě tušila, ale sama jsem je buď neuměla pojmenovat anebo jsem se bála si je připustit. Rituál radikálního odpuštění mi ihned udělal lépe na duši, i když jsem nejdřív byla skeptická. Cítím se lehčejí a citím větší lásku v srdci a uvědomuji si věci, které nejsou samozřejmostí a mám být právem za ně vděčná.

Kristýna - Doporučení

Děkuji paní Ivě za konzultaci. Díky ní vím, že jsem na správné cestě. Výklad byl ohromující a přiložené afirmace se stanou mou denní “modlitbou”. Ještě jednou děkuji a přeji mnoho štěstí.

Nika - Výklad sedí

Také můžu paní Ivu vřele doporučit..její výklad opravdu sedí až sem z toho byla zaskočená..

Lenka Křížová - Poděkování

Moc děkuji za výklad , když jsem si ho přečetla , nemohla jsem uvěřit jak dobře seděl , jsem moc spokojená a vřele Vás doporučuji. Aby každý mohl říct to co já Wau ☺ Děkuji moc Lenka

Mirka - Věštba

Paní Ivanka je úžasná, její služby využívám, když se chci ujistit, jakým směrem jdu,,,proč v něčem cyklím. To, jak přesně dovede popsat na co jsem myslela, co mě trápí, to je až neuvěřitelné. Hodně věcí se mi splnilo, co jsem měla v předešlé předpovědi. Je úžasná.



 

Přihlášení

Kategorie

Poslední fotografie



Statistiky

Online: 7
Celkem: 791815
Měsíc: 3745
Den: 137