Jdi na obsah Jdi na menu
 

Recenze, komentáře

article preview

 

 

 

Zde můžete sdělit Vaše zkušenosti, komentáře..

 

 

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Nikol Filgasová - Doporučuji určitě to skuste a nebojte se ;-)

Paní Ivance moc děkuji za dnešní výklad.Tu kapičku naděje jsem potřebovala.Doporučuji každému.Velmi příjemný hlas i vystupování s ochotou.Ze srdíčka mpc děkuji určite se ještě ozvu:-)

Vendula S. - doporucuji

Moc děkuji za výklad, byl jasný,pravdivý. Paní Iva je moc ochotná, laskavá a obětavá vysvětlit cokoliv. Vřele doporučuji.

Barbora Tomanova - Podekovani

“Dekuji pani Ivance za vyklad. Vykladala mi uz trikrat a vzdy to sedelo a taky se udalo. Vrele doporucuji. Je az neuveritelne jak se Vam dokaze dostat do hlavy.ona ma proste ten dar. Moc doporucuji. ”

Gabriela - Prijemny rozhovor

Poprve v zivote jsem vyuzila sluzeb kartarky. Byla jsem prekvepena, co vse jsem se dozvedela. Karty mi rekly co jsem prozila i co me ceka. Pani je moc mila. Tesim se na budoucnost. Doporucuji vsem.

Jana - Děkuji

Včera jsem posílala penízky a dnes mám výklad hotový - to byla úžasná rychlost. Výklad sedí co se týká minulosti, myšlenek i přítomnosti na 100%. Úplně mě to rozbrečelo, protože paní Iva mi odkryla souvislosti, které jsem si předtím neuvědomila a byla to opravdu síla. Na budoucnost se těším :)
Paní Ivo, jste úžasná, velice děkuji. Zase se ozvu na další výklad.

Žaneta - Výklad

Ivo moc Vám děkuji za výklad,myšlenky i minulost naprosto sedí,ted se ještě poprat s budoucností .) děkuji

Kateřina Šenkýřová - Výklad karet

Moc děkuji paní Ivě za výklad karet :) byla velmi pohotová příjemná a minulost i myšlenky seděli Doufám že i budoucnost bude :) A moc děkuji I za pozitivní podporu :)

Marcel - výklad

Paní Iva byla fantastická, do minulosti se trefila úplně ve všem, přítomnost se neposlouchala moc příjemně, byť v tom stavu žiju, ale o to víc se těším na zlepšení, či vyřešení zásadních problémů a složité životní situace, které mi předpověděla v krátké budoucnosti. Paní Ivu mohu vřele doporučit.

Denisa - vestba

Velice doporucuji pani velice prijemna a vestba pravdiva

Dominika - výklad

Mockrát dekuji pani Ive . Vse mi dukladne vysvetlila a mela se mnou velikou trpelivost . V minulosti mi rekla vse zasadni co se mi udalo a na budoucnost si milerada pockam. Jeste jednou dekuji moc :)

Adéla - výklad

Děkuji paní Ivě za užasný výklad od dneška věřím kartám a hlavně pani Ivě v její schopnost věštit všem doporučuji:-)

Veronika - vyklad

Paní Ivu mohu doporučit, v minulosti se trefila uplně a na budoucnost si počkám :)) Ale určitě paní je laskavá, komunikativní.

Lucie - Výklad

Paní Ivo mohu všem doporučit je skvělá ve výkladu karet ale můžu říct že jsem dneska měla tolik energie zní moc Děkuji a Doporučuji :-)

Radka - Doporučuji !

Výklad sedí, mám pocit, jak kdyby mě paní znala od dětství ... DOPORUČUJI !

Monika - Výklad

Paní Ivu mohu jen všem doporučit. Je skvělá. Ve výkladu karet, v minulosti i v myšlenkách se opravdu trefila. Je k vám otevřená, povzbudí vás dobrou energii, a pozitivními myšlenkami což je hodně důležité. VŠEM DOPORUČUJÍ!

Andrea Břeňová - psaný výklad

Pani Iva je neuvěřitelná,nikdy jsme se neviděly zaslala jsem pouze datum narození a přes psaný výklad řekla naprosto vše doslova uplně mě to až nadchlo jak to takhle dokázala napsat vše moc ji děkuji jsem nadšenááá moc díky

Jitka - vyklad

Pani Iva je skvela, myslenky, minulost a pritomnost sedi fakt paradne. Jak se nekdo dokaze tak trefit, jenom zasnu. Moc se tesim jestli se mi splni i ta budoucnost. Moc mila pani, prijemna komunikace. Mohu jen doporucit . !!!

Andrea - výklad

pani Iva je užasna pani a ja jej chcem poďakovať za vyklad..i keď zo začiatku nechcela som veriť ale teraz keď to čítam dookola je to neskutočne ako sa trafila do minulosti,myšlienok,... buducnosť ma čaka tak dufam že všetko dopadne dobre... dakujem za rady a za pomoc... MOC MOC DOPORUČUJEM VŠETKYM... NEVAHAJTE ZBAVITE SA POCHYBNOSTI AKO I JA... JA OSOBNE OSTANEM V KONTAKTE S PANI IVOU ...

Danča - DĚKUJI, doporučuji

Paní Ivu jsem osobně nikdy neviděla a měla sem menší pochybnosti o výkladu takhle na dálku... Ovšem výklad "myšlenky a minulost", který mi udělala seděl!!!! Stále mě z toho mrazí!!! Četla jsem si pořád dokola její výklad a nechápala jsem. Říkala jsem si, že tohle přece není možné... Ale je!!! Teď budu jen doufat, že se i ta budoucnost vyplní.
Chtěla bych Vám tímto paní Ivo z celého srdce hrozně mooooooooooc poděkovat, že jste mi vyšla tak rychle vstříc a udělala mi výklad spolu s doplňujícími otázkami, které jsem k výkladu měla. DĚKUJI Vám jste zlatý člověk a určitě s Vámi zůstanu v kontaktu.

Vlaďka - výklad

Paní Ivo,děkuji moc za výklad.Ještě teď jsem s toho zmatená.Všechny mé myšlenky,moji minulost,všechno je přesné.Děkuji i za radu jak jít dál,pomohla jste mi.Děkuju



 

Přihlášení

Kategorie

Poslední fotografie



Statistiky

Online: 1
Celkem: 792497
Měsíc: 3735
Den: 137