Jdi na obsah Jdi na menu
 

Recenze, komentáře

article preview

 

 

 

Zde můžete sdělit Vaše zkušenosti, komentáře..

 

 

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Saša - poděkování

Moc děkuji paní Ivě za výklad.Já osobně se ráda vrátím a všem ostatním mohu jen doporučit.Jsem moc spokojena.

Lada - Velké díky :-)

Děkuji moc paní Ivě za výklad,určitě jí doporučím dál.
Je to paní co opravdu umí!!!

Michaela - Poděkování :)

Moc děkuji paní Ivě za výklad a odpovědi na moje otázky.Určitě doporučuji :)

Zuzana - On-line váklad

Tak mám za sebou on-line výklad Nač dát pozor. Můžu říct, že paní Iva se zase přesně trefila nač právě myslím, a nač dát pozor mi také sedí, jen jsme tomu doposud nevěnovala moc pozornosti. Takže plná spokojenost, mockrát děkuji a vy co váháte, nemusíte, jen do toho :-)

Katerina - Moc dekuji

Moc dekuji pani Ive za vyklad moc mi to pomohlo a urcite ji budu jeste kontaktovat.Takze nevahejte a urcite si nechte vylozit co vas ceka.Pani Ivo moc dekuji a urcite se jeste ozvu :-)ste uzasna.

Angelika - Moc děkujii :-)

Děkuji moc paní Ivě za výklad jsem moc potěšená a překvapená jak to sedí a ted jen čekat jak se splní budoucnost. Všem mooc doporučuji paní Ivu. Paní velice ochotná vstřícná.:-) Spokojenost

Vilma - Je neskutečná

Já i Ivuška tvrdíme, že každý svůj osud dokážeme ovlivnit svým chováním a jednáním. Ale i přesto musím uvést, že věštba budoucnosti se začíná plnit. Bohužel v jednom ohledu malinko se zdravotním problémem, ale možná právě díky věštbě jsem šla k lékaři včas.
Ivuško díky, protože vidíte to, co my obyčejní lidé nevidíme a dokážete pomoct a směrovat nás správnou cestou.

Věra - Děkuji

Děkuji moc za vyklad Ivi,přesny a sedi jak hodinky ;)

Kamila - úžasné

Dnes jsem dostala od paní Ivy vyklad a zůstala jsem v němém úžasu!!!Ctu snad výklad mé sousedky,která o me ví snad všechno?Nee,ta paní me v životě nevidela jakto,ze o mě vi tolik a ještě ,nad cim se zrovna trapim? Uvidíme,jak dopadne budoucnost,ale paní Iva je fakt skvělá a vřele doporučuji!!!

Péťa - Poděkování

Paní Iva je velice úžasná bytost, mohu jen a jen doporučit. Víc dodávat není třeba, ten zbytek si nechám jen pro sebe, každému mohu doporučit aby si udělal svůj názor protže dokud to neuděláte jsou vám recenze k ničemu!

Jana - DĚKUJI

Dnes mi paní Ivuška vyložila karty a já se nestačila divit!!! Vše sedí ne na 100%, ale na 300% ....říkala jsem si, to snad není ani možnééé, ale je! Opravdu vše do nejmenších detailů a to mě nezná...Minulost, na co právě teď myslím....neskutečnééé, fakt nemám slov.... a budoucnost? Uvidíme na tu se těším :-) Paní Iva je opravdu skvělá kartářka a v budoucnu bych se na ní obrátila zase :-) Ještě jednou VELKÝ DÍK, protože mi to strašně moc dalo a ujasnila jsem si co jsem potřebovala...

Alena - I já děkuji

I já jsem s výkladem paní Ivy maximálně spokojená a vřele doporučuji. Nacházím se v těžké životní situaci a výklad paní Ivy mi pomohl ujasnit si co bylo a kam nyní směřuji. Ačkoli jsme se nikdy nesetkali a nic o mě neví, její výklad byl trefný. Paní Ivu doporučím i svým blízkým a zcela jistě se na ni v budoucnu znovu obrátím i já.

Maruška - Děkuji...:)

Děkuji paní Ivě a zároven se podělit,vše se mi na 200 procent plní.Už jednou jsem sem dala komentář a dnes jsem paní Ivě se pochlubyla z dalšími věcmi co mi řekla do budouctnosti a vše do slova se plní.Proto velké díky.Neměnila bych a moc si této paní vážím a hlavně věřím...Je to takový můj andělíček...Prostě skvělá kartářka široko daleko..Děkuji..

Vendula - Výklad

Paní Iva mi dnes udělala výklad a člověk se hodně zamyslí....Ovšem to co jsem potřebovala nejvíce vědět, mě velmi potěšilo a já si mohu lépe uspořádat myšlení, což je v některých situacích velmi důležité. Paní Iva píše mile, doporučuji :-)

Sandra - Vyklad

Dnes mi pani Iva udelala vyklad,a musim rici,ze spousta veci sedi,a budoucnost kterou mi vylozila,tak jsem si myslela ze tak nejak to bude,ale ted zalezi co se stane. Urcite vyuziju vykladu i v budouci dobe. Moc dekuji

Marcela 22.10.2014 - výklad

Děkuji paní Ivě za výklad je přesný a odpovídající mým pocitům.které prožívám mohu jen doporučit a paní Ivě moc děkuji

Marcela 22.10.2014 - výklad

Děkuji paní Ivě za výklad je přesný a odpovídající mým pocitům.které prožívám mohu jen doporučit a paní Ivě moc děkuji

Denisa - vyklad

Tuto pani urcite doporucuji,trefila se ve vsem.chvilema me i mrazilo,kdyz jsem cetla sve myslenky.opravdu doporucuji a pani Ive moc dekuji

Pavel Grmela - Výklad

Přítelkyně si od této paní nechala vyložit karty minulý měsíc. Jsem v situaci, kdy mě zajímalo, co čeká mě. A proto jsem si nechal vyložit karty od paní Ivy...Myšlenky a minulost na sto procent. Neuvěřitelné...Budoucnost se uvidí, ale vím, nač si dát pozor. Děkuji...Jste úžasná. Vše vřele doporučuji

petra - obohacující výklad

Moc děkuji za výklad,je hodně nad čím přemýšlet :) děkuji,jste super!!



 

Přihlášení

Kategorie

Poslední fotografie



Statistiky

Online: 9
Celkem: 792968
Měsíc: 3989
Den: 280