Jdi na obsah Jdi na menu
 

Recenze, komentáře

article preview

 

 

 

Zde můžete sdělit Vaše zkušenosti, komentáře..

 

 

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Katka - přesně :)

:) dnes jsem dostala výklad karet od paní Ivy, karty mi pomohly v mém rozhodnutí jak nejlépe naložit se svým životem. Výklad seděl a byl přesný. dokonce se mám i na co těšit:) Takže přeji úspěch a lásku všem! Nebojte se a nechte si poradit !

Eva - Výklad

Paní Ivu jsem kontaktovala na základě dobré zkušenosti mojí kamarádky. Myšlenky a minulost téměř na chlup sedí, budoucnost se ukáže. Snad se paní Iva nemýlí, tedy, snad se mýlí v jen jedné věci, kterou mi řekla :) Jsem spokojena a pravděpodobně budu paní Ivu kontaktovat i někdy příště.

Katka - výklad

Chtěla bych poděkovat paní Ivě za včerejší výklad, moc mi pomohl a bylo to překvapující.Ještě jednou moc děkuji a všem moc doporučuji. Přeji hodně spokojených klientů a krásný den všem.

Zdeněk - karty...

Děkuji paní Břečkové za výklad,současnost na chlup sedí a do budoucna uvidíme.Je pro mě překvapivé co všechno se dá vyčíst z karet.Určitě se o tuhle zkušenost podělím se svými přáteli a paní Ivu jim doporučím.Po několikátém přečtení výkladu do sebe souvislosti začnou zapadat a úplně přesně se dají dosadit jména všech kteří jsou v souvislosti.Přeji hodně spokojených klientů.

Hanka - Karty nelžou

Chtěla bych paní Ivě poděkovat za dnešní výklad. Je naprosto úžasná. Mohu jen doporučit

Ariel Gelda - vyklad s karat

Muzu doporucit pani Ivu Breckovu jej vyklad je pravdivy a odporucam kazdemu

Pavla - věštkyně

Děkuji za výklad karet. Paní Iva je milá a rychlá. Minulost sedí a budoucnost se ukáže. Každopádně mě výklad nakopl o krok dál v mém životě i když to konečné rozhodnutí musím udělat sama. Ale díky výkladu jsem si dokázala srovnat myšlenky a uvědomila jsem si že se nemusím vzdávat svých cílů. Přeji všem krásný den

Hanka - Děkuji

Příjemná a milá paní...trefila moje myšlenky i minulost.... budoucnost je ještě ve hvězdách....ale i tak moc děkuji a ráda v budoucnu kontaktuji :)

Michaela - recenze?

Vidím jen samé pozitivní komentáře ono není pokaždé dobře, když je to jen kladné si myslím. Michaela

Iva - Re: recenze?

Nevidim duvod tu mít negativní komentář,když se snažím aby ty negativy vubec nebyli to dá rozum ne.....myslím,že vám jsem zaručene vyklad nedelala tak by bylo dobré se zdržet ....ja bych to nazvala ,že by váhavosti a neduvery

veronika - ;)

Rada bych pani Ivance moc podekovala za vyklad z karticek...trefila jste se..a jsem rada ze sem to zkusila...dodalo me to usmev na tvari a vim co a jak..;) moc dekuju..mohu opravdu doporucit vsem ;)

Sona - Víc než děkuji

Paní Ivu na 1000% doporučuji je zlatíčko, minulost trefila i ty myšlenky, jsem ráda, že tu máme někoho jako je ona kdo nám pomůže, jak dál.....

Iveta - DĚKUJI

Moc děkuji paní Ivance za vstřícnost a výklad - jsem opravdu mile překvapená :) Jsem ráda,že jsem na Vás natrefila a určitě se brzy spojím na velký výklad!:) Moc moc moc děkuji!

Mirka - Poděkování

Moc děkuji paní Ivance za kartičky - opravdu ví a umí ! Jsem ráda , že jsem dostala tu odvahu a spojila jsem se sní! Ještě jednou děkuji a přeji jen krásné dny.

libuse - IVANCE

IVI JE TO UZASNE CO DELAS PRO TI LIDICKY MYSLIM ZE STACI JEDNO SLOVO ZA VSECHNY,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,DIKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

Iva - Re: IVANCE

MOC DEKUJI LIBUŠKO....A DEKUJI VSEM UPLNĚ VŠEM ZA VAŠE DOPORUČENÍ

Simona - Poděkování paní Ivance.

Chtěla bych poděkovat paní Ivance ještě jednou za výklad. Myšlenky seděli :) a budoucnost se uvidí jak proběhne. Ale trvalo mi to než jsem ten výklad pochopila. Mela jsem husí kuzi. Necháme se překvapit. Určíte doporučím dal :) ještě jednou moc děkuji! !!!!!!!!!!!!!!!!!

Petr - poděkování

Chtěl bych moc poděkovat paní Ivě,nikdy jsem na takové výklady moc nevěřil,ale manželka me přesvědčila,abych to zkusil a sedel jsem nad výkladem snad 10 min.a nevěřícně na to koukal,to snad není možné,jak to všechno sedí!!!Takže ani vy chlapi,nebojte se toho,můžu jen doporučit!!!

Monika - Velký dík :)

Ráda bych paní Ivance poděkovala ještě teď mám husi kůži,když čtu Váš výklad.
Trefila jste se uplně do všeho a to na 100% jak minulost,budoucnost tak snad i to co mě čeká i nadále vstřebávám Váš výklad a děkuji za maminku-moc mi to pomohlo Ještě jednou VELKY dík...

Míša - astrovýklad

Moc děkuji za výklad,naprosto přesné pojmenování problémů ,které mi zrovna stojí v cestě,do všech detailů popsané ..aniž bych se o čemkoliv zmínila..Neuvěřitelné.Děkuji za naději a pozitivní zprávy o budoucnosti ..Jste opravdu úžasná.Vřele doporučuji každému, kdo zvažuje ..Určitě budu mít zájem o další spolupráci .



 

Přihlášení

Kategorie

Poslední fotografie



Statistiky

Online: 3
Celkem: 793070
Měsíc: 4055
Den: 341