Jdi na obsah Jdi na menu
 

Recenze, komentáře

article preview

 

 

 

Zde můžete sdělit Vaše zkušenosti, komentáře..

 

 

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Iva - Re: výklad

Poslala jsem vám email :-) přeji krásný večer

Andrea - Všem doporučuji

Chtěla bych Vám p.Ivo moc poděkovat za výklad moc jste mi pomohla a když si všechno promítnu zpět všechno mi souhlasí uplně dokonale.. Těším se na naše osobní setkání jste můj anděl díky ... Všem doporučuji !

Jana - recenze na vyklad

Naprosto presny vyklad, dekuji, uzasna zkusenost.

Lucie - doporučuji

Paní Ivu doporučuji!!! Pro dnešní výklad mám jen jedno slovo neuvěřitelné. Moc děkuji

Romana - Paní Ivu doporučuji

I přesto,že mě paní Iva vůbec nezná,tak jsem ještě teď zaskočená,jak to mohla vědět? Je výborná,ochotná, milá a hodně mě navedla, jak dál ... Moc vám Ivo děkuji :)

andrejkamik - doporucuji

Karty me moc zajimaji...sama jich doma nemam malo a taky si nechavam vykladat..jenze verte kazde kartarce ze???Ale dnes jsem cetla vyklad ktery byl jiny ..ktery sedel a nemohl byt vymyslen..Jeste ted sedim a premyslim..uzasne..doporucuji !!!!!

svetlana - vstah

jak to je mezy namy a jak to bude pokracovat ve vztahu

Renata Mejzlíková - Tvé myšlenky tě dovedou k bohatství

Děkuji pani Ivě za dnešní výklad karet o mě,jelikož poznám lidi,co myslí i na druhé a na jejich duši,tak pani Iva je člověk upřímný hodný a z pani Ivi jsem měla husí kůži.Ten kdo má dar pomáhat lidem,vycítí z druhého člověka,jaký je,tak jako jsem to cítila já.Karty všechny na mě seděli a jestli někdo,nám řekne svojí budoucnost a náš osud,tak je na nás,jak se k tomu postavíme a musíme pro to taky něco udělat a né sedět doma a čekat až to přijde.Takže já jdu mému osudu naproti a všem lidem pani Ivu doporučuji,aby si už také uvědomili,že sílá myšlenky je víc než hora peněz.
— (– hodlá se postavit výzvě)

ELLI ELLI - moc děkuji:-)

Paní Ivo moc děkuji vřele všem doporučuji:-))))

Monika Košařová - děkuji :-)

Paní Ivo, klobouk dolů.jsem ráda, že jste mi vstoupila do života.Vlastně písmeny ani nejde napsat jak.Moc Vám držím palečky, aby Váš život byl tak báječný, jak ho umíte udělat některým lidem Vy.ještě jednou děkuji :-)

ivana zednikova - pochvala

mohu vsem doporucit,vyklad opravdu sedi,pani Iva je uzasna

Petra - 19.7.1985

Děkuji za výklad,a nelitujte předem poslané částky,opravdu vše sedí.Děkuji moc :-)

Petra - doporučuji

Děkuji za výklad,a nelitujte předem poslané částky,opravdu vše sedí.Děkuji moc :-)

Marie - Doporučuji

Děkuji p. Ivě, vše co mi napsala je pravda. Minulost přesně sedí. Na budoucnost se budu těšit. Určitě si nechám zase vyložit karty.

Tereza - Doporučení

Chci paní Ivě jeste jednou moc podekovat a zaroven ji doporucit, protoze jeji vyklad byl tak neuveritelny, az mi vyrazil dech. Uzasna zena!!

Romana - doporučuji

Skvělá paní, vyslechne, pomůže, poradí.. vše z minulosti naprosto pravdivé, připomínám, že mě paní nemá šanci znát. Současnost taky perfektně sedí a to co bude v budoucnosti, to snad bude taky pravda, moc bych si to přála. Děkuju za všechno :)

Nikola - Doporučuji

Moc Vám děkuji za dnešní výklad.. myšlenky,minulost,vše sedí... Určitě budu stát ještě o další výklad,a všem jen doporučuji

Monika - Poděkování

Ivi, moc Vám děkuji za výklad. Jako by jste mě znala. Jen všem doporučuji. A ani nemluvim, jakou energii jste mi dala. Moc děkuji. Jste úžasná žena.

Jana - DOPORUČUJEME

Děkuji paní Ivance za úžasnou práci, minulost sedí přítomnost je jaká je a teď se jen těšit na to co bude,je to moje první zkušenost, ale určitě ne poslední,děkuji i za výklad zdraví mých dětí, jste úžasný člověk Ivanko.

Gabriela K. - Doporučuji

Moc děkuji za výklad. Že někdo uvidí do mé minulosti jako paní Iva jsem netušila.
Jsem vřele doporučuji.



 

Přihlášení

Kategorie

Poslední fotografie



Statistiky

Online: 1
Celkem: 791872
Měsíc: 3768
Den: 155