Jdi na obsah Jdi na menu
 

Recenze, komentáře

article preview

 

 

 

Zde můžete sdělit Vaše zkušenosti, komentáře..

 

 

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Jana - Vestby

Všem lidickam paní Ivu doporučují - vždy všechno sedelo a dnes budu čekat na další výklad moc dekuji

Petra - Děkuji

Delší dobu jsem si pohrávala s myšlenkou ozvat se paní Ivě. Myšlenka dozrála ve středu a včera už jsem měla výklad karet hotový. Musím uznat že myšlenky i přítomnost seděly . Moc děkuji za vložené rady mezi řádky co se týče budoucnosti .Jsem ráda , že jsem paní Ivu kontaktovala.Děkuji

Janina - Ano vřele doporučuji



Na paní Ivu jsem narazila úplně náhodně a jsem za to moc šťastná!Nechala jsem si od ní udělat podrobný výklad a je až neuvěřitelné,jak vše dokonale sedí!.S paní Ivou zůstanu v kontaktu a všem lidičkám mohu jen doporučit!Jinak paní Iva se mnou komunikovala ještě asi další hodinu,,,,,je to super osůbka,,,,se srdíčkem na správném místě,,,,vřele doporučuji

Odpovědět

Michaela - Odporúčam !

Ja som Veľmi vďačná za svoj výklad a aj za ochotu komunikovať s pani Ivou :) to ako odhadla moje myšlienky je až neskutočne a vela veci sedí až tak ze mam pocit akoby ma osobne poznala :) vezmem si jej slova k srdcu a budem sa snažiť návrat ten správny smer .. co ukáže budúcnosť sa uvidí , verím však ze vsetko zle sa na niečo dobre obráti :) pani ivku vrelo odporúčam a som si istá ze v budúcnosti využijem opäť jej slúžby :) dakujem este raz moc pekne :)

Nikča - Jedine doporučuji

Velice děkuji paní Ivě, jeji vyklad myšlenek byl úplně přesný , až mě to úplně odzbrojilo. Mnohokrát dekuji a doporucuji dál. :-)

Tereza - Doporučuji!

Dobrý den, na paní Ivu jsem také narazila úplnou náhodou, už jsem si od ní nechala karty vyložit dvakrát, pokaždé se vše vyplnilo, takže se na ní moc ráda obrátim znovu, když budu potřebovat.
Teď jsem si od paní Ivi objednala energické svíčky. Červenou na lásku jsem zapálila včera odpoledne, dohořela až když jsem usnula. Přítel zrovna nebyl doma a hned ráno mi psal, že se mu o mě zdál hrozně živý sen a že už se na mne moc těší. Podotýkám, že jemu se sny skoro vůbec nezdají nebo si je nepamatuje. Vím, že to možná může být náhoda, ale nějak tomu nevěřím a proto můžu i svíčky vřele doporučit. V neděli zapálím zelenou svíčku, tak jsem zvědavá, jestli i ta bude fungovat.

Kateřina - DOPORUČUJI

Na paní Ivu jsem narazila úplně náhodně a jsem za to moc šťastná!Nechala jsem si od ní udělat podrobný výklad a je až neuvěřitelné,jak vše dokonale sedí!!!Všechno dokonale do mého života zapadá.S paní Ivou 100% zůstanu v kontaktu a všem lidičkám mohu jen doporučit!

Lucka - Dekuji!!!

Pani Ivanko, jeste jednou moc dekuji za vyklad. Neuveritelne, jak sedi to, na co myslim, co me trapi a v co doufam. Veci z pritomnosti prolinajici se do budoucnosti taky velmi presne. Ted si jen budu drzet palce, aby budoucnost vysla pozitivne a ja zvladla to, o co se snazim a co mi karty radi. Vsem Vas doporucuji i z toho duvodu, ze jste moc mila a prijemne se s Vami komunikuje. Mejte se krasne a pokud se zase budu chtit zeptat karet, obratim se na Vas. :-)

Lucie - Doporučení

Určitě doporučuji výklad. Je,až neuvěřitelné kolik věcí v tomto výkladu sedí. Myšlenky i přítomnost.Zda bude sedět budoucnost teprve uvidím. Každopádně mi hodně pomohl zamyslet se nad vším. Moc děkuji a určitě si za nějaký čas výklad nechám udělat znovu.

Zdeněk Prouza - Co bude

Co bude zdraví výhra

Lucia - Vďaka

Ďakujem Ivanke za jej výklad. Čo sa týka mojich myšlienok tak sa trafila až neskutočne. Až keď si to človek o sebe prečíta uvedomí si čím všetkým sa zaoberá a na čo mysli. Pritomnost ej vyšla a čo sa týka budúcnosti tak uvidím po čase. Ale môžem otvorené povedať že mi to moc pomohlo uvedomiť si niektoré veci vďaka Ivanke. Ešte raz ďakujem

Monika - Vyklad

Děkuji za výklad "na míru". Je až zarážející, kolik toho karty řeknou o vnitřním nastavení člověka a jaká varování nesou. Bonusem je příjemná komunikace s paní Ivankou - netřeba se bát pojmenovat před ní věci pravými jmény. Za mě palec nahoru a velký dík!

Zdenka - Vyklad

Pani Ivu muzu jen doporucit, nechala jsem si udelat vyklad uz po druhe a vzdy byl presny a podrobny, je to az neuveritelne, co dokaze

Hana Zdražilová - Výklad

Děkuji za výklad.Příjemné a rychlé jednání,až jsem byla překvapená. Myšlenky,přítomnost sedí a ten zbytek se uvidí :-)

Jana - Velke podekovani

Chtela bych podekovat pani Ivance,
vyklad myslenek za poslednich 24 hodin a pritomnosti sedel, ted uz mi jen zbyva tesit se z velke casti na budoucnost.
Vahala jsem zda do toho jit a ted jsem moc rada.
Pani Ivanka je vrela a komunikativni mimo jine pred i po vykladu.
Jsem si jista, ze v budoucnu pani Ivanku budu opet kontaktovat.
Muzu jen a jen doporucit.

Jana Olšová - Výklad

Nezbývá mi než poděkovat za výklad. Myšlenky, přítomnost - v pořádku. Co bude dál, to se uvidí. Určitě všem doporučuji. Váhala jsem, jestli do to jít a teď jsem ráda.

Iveta Prášková - výklad

Moc děkuji za novou chuť a sílu do života.Nevím jak je to možné ale sedí opravdu vše.Moc děkuji za milý přístup a i za rychlost výkladu.Všem mohu vřele doporučit :)

Jiřina Džunanovà - Recenze - vyklad

Děkuji moc za dnesni vyklad.... co se týče myšlenek za posledních 24 hodin a pritomnosti. tak výklad sedí. .. a ta budoucnost .... no tak to jsem zvědavá. .. to bych byla radši. .. kdyby nesedělá. ;o( každopádně dekuji vrele

Zuzana - výklad kariet

Chcela by som sa poďakovať za výborný výklad pani Ivanke...všetko čo mi povedala z kariet sedí a to čomu som sa bránila a nechcela si to priznať žeby to tak mohlo byť sa ukázalo na povrch...veľa vecí som si uvedomila a už viem ako ďalej...určite odporúčam a niekedy opäť využijem jej služby :-)

Jarmila - Úžasné

Vyklad je naprosto přesný. Ziram co vse jsem se dozvedela a jak to uplne presne sedi.
Verim, ze toto je ten nejlepsi zacatek ktery me mohl potkat a ze jiz budu jen na te nejlepsi ceste ke svemu štěstí.
Velmi doporucuji ma moji důvěru.



 

Přihlášení

Kategorie

Poslední fotografie



Statistiky

Online: 1
Celkem: 792653
Měsíc: 3799
Den: 182