Jdi na obsah Jdi na menu
 

Recenze, komentáře

article preview

 

 

 

Zde můžete sdělit Vaše zkušenosti, komentáře..

 

 

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Jana - Vyklad

Děkuji za velmi příjemný přístup paní Ivy . I po zaslání výkladu se mi věnovala a rozebrala text a i nasledne otazky. Výklad byl podrobný, 24hodin se velmi trefila. Ostatní zatím Nevím, ale v plno větách se vidím již teď.

Sylva Spáčilová - Sylva - Výklad karet

Moc děkuji za krásný výklad. Jsem s ním spokojená, myslím, že jste se trefila , takže uvidíme, co mi osud přinese. Krásný den přeji.

Irena - Výklad karet

Poprvé v životě jsem si nechala vyložit karty. Paní Ivu jsem našla náhodou na fb a po přečtení recenzí jsem do toho šla bez přemýšlení. A nelituji. Přítomnost seděla skoro přesně. A na budoucnost si ještě musím počkat, ale věřím ze když se budu snažit, nedopadne vše tak jak bylo vyloženo ☺☺ Opravdu mohu jen a jen doporučit ☺☺ děkuji!

Kateřina - Výklad karet

Paní Ivo, moc děkuji za výklad a užitečné rady. Co se týče myšlenek, mám pocit, že mi sedíte v hlavě, tak je to dokonalé a trefila jste to na 1* jako celý výklad. Uvidím, co přinese budoucnost, o té napíši později ;-)
Ještě jednou děkuji a budu Vás doporučovat dál!

Monika Čuříková - Poděkovaní za výklad karet

Paní Iva nejen, že je výborná kartářka, ale taky úžasný člověk. suprově vám vyloží karty a taky na vás převede tu svoji energii a dobrou náladu. Mě moc pomohla a ještě byla tak hodná, že přijela ke mě domů. Ivo ještě jednou díky a těším se na další setkání s vámi.

Hana Rokošová - Výklad karet

Výklad karet od paní Ivy se mi splnil do puntíku. Určite rada doporucuji i ostatním! Bezva rychla a perfektní komunikace. Moc děkuji a ráda vrele doporučuji!

Vilma V. - Děkuji

Ivču jsem zachytila na FB náhodou již před delším časem. A musím konstatovat, že byly chvíle, kdy mi pomohla poradila naprosto nezištně. Nyní jsem jí požádala o věštbu a musím říci, že ve spoustě věcí sedí - v tom co bylo a co je právě teď. Nic není předem stoprocentně nalinkováno a my máme vždy možnost svůj osud ovlivnit. Ale občas potřebujeme ukázat správný směr kudy se vydat. A já už ho snad znám. Věřím, že vše v našich životech nebo spíš spousta věcí je nějakým způsobem dána a nic se nám neděje náhodou. Ale díky lidem jako je Iva se dá spousta věcí vyřešit, změnit, obrátit k lepšímu. Moc a moc děkuji.

Eliška Říhova - Vestba

Chci Paní Ivě moc poděkovat za výklad! Nejen že to perfektně sedí ale už dnes po výkladu se ty věci začali plnit a jsem ráda že ty špatné věci které se můžou stát mám šanci ještě změnit. Ještě jednou velké díky!

Jana Š. - Výklad

Výklad paní Ivy úplně seděl,čtu stále dokola a přemýšlim co změnit,dcera taktéž spokojena s výkladem.diky

Radka N. - Věštba

Moc děkuji paní Ivě za věštbu, myšlenky za posledních 24 hodin seděly přesně, až mě to překvapilo. Vzala jsem si z jejích rad mnoho, hlavně se musím zamyslet sama nad svým životem. A jestli se stane vše v budoucnosti, to uvidíme :-) Určitě se paní Ivě v budoucnu ozvu, až bude ta pravá situace. Ještě jednou velké díky!!!!

Kateřina Šustová - Velké díky

Již podruhé jsem si nechala vyložit karty od paní Ivy. Poprvé vůbec nic o mě nevěděla a přesto vše sedlo. Mám tak trošku komplikovaný a zamotaný život, ale paní Iva přesně popsala, co můžu očekávat a to se taky stalo.
Nyní podruhé mě už tak trochu paní Iva zná. Ví v základu o co se jedná, ale samozřejmě detaily ne. Takže v souhrnu. Zase trefa do černého. Paní Ivo, moc Vám děkuji. V přítomnosti je to na 100%, dokonce i ten spor mám již za sebou. Dokonce to vypadalo na rozchod, ale vše snad dobře dopadlo. Do budoucnosti.... uvidíme, uvidíme. Ale jak paní Ivu znám, budu se řídit jejími radami a věřím, že dospěji ke zdárnému konci.
Nakonec zbývá jen doporučení. Všichni, kdo chcete kvalitní a pravdivý výklad, využijte paní Ivu. Je fakt dobrá

Alena - Vyklad

Moc děkuji paní Ivě za výklad karet. Moc mi pomohlavně v rozhodovani.dekuji

Pavla - Vestba

Včera mě došla a těch 24 hodin sedělo přesně až se mě tajil dech je to přesně vypracovaný výklad a paní Ivánku mohu vřele doporučit.A jedete jednou ji moc děkuji ❤

Lenka besendy - věštba 2017

Věštba je skvěle propracovaná,nečekala jsem to ,že bude tak sedět!Paní Iva je moc milá,komunikativní ,vše vysvětlí ,opravdu jí moc děkuji za věštbu.A moc jí děkuji za podporu!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sabina Dirdova - Vestba

Chtěla bych poděkovat paní Ive za vestbu, skoro vše vyslo je to až neuvěřitelné co dokážou karty sdělit. Myšlenky moje vše paní Iva věděla. Ještě jednou děkuji

Jana - Výklad....super :)

Moc bych chtěla poděkovat paní Ivě za výklad, ze kterého jsem měla až husí kůži, hlavně mi pomohl srovnat myšlenky, ukázat směr a nač si dát pozor, na spoustu věcí, které nemám- ani nechci dělat,přesto vím, že dělám :)
Jsem opravdu neskutěčně spokojená a stoprocentně se zase ozvu.
Děkuji :)

Petra - Cesta

Dekuji za vyklad,ktery me prekvapil az sem mela pocit ze mi pani Iva vlezla do hlavy a cetla myslenky.Ukazuje mi cestu,kterou se mi snad podari najit a hlavne nesejit.Chce to poznani sebe.
Dekuji

Eva - Děkuji

Děkuji moc paní Ivě za výklad, myšlenky sedí do puntíku a uvidíme, co přinese budoucnost :)
Ještě jednou moc děkuji.

Janca - Vestby

Paní Iva -úžasná žena ,už pokolikate mi dělala výklad na me ,na děti a mamcinyho přítele a vždy vše sedělo Všem doporucuji

Anna Schenkova - VŘELÉ DOPORUČUJÍ

Dobrý večer ,
KDO MATE TRAPENI OBRAŤTE SE NA PANI IVU,ŘEKNE VÁM DO PODROBNA VŠE A PŘESNĚ. VŠE SEDI NA 100%!MNE OSOBNĚ HROZNĚ MOCCC POMOHLA



 

Přihlášení

Kategorie

Poslední fotografie



Statistiky

Online: 1
Celkem: 791958
Měsíc: 3820
Den: 189