Jdi na obsah Jdi na menu
 

Recenze, komentáře

article preview

 

 

 

Zde můžete sdělit Vaše zkušenosti, komentáře..

 

 

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Jana - reference

Mohu jen doporučit. Paní mně dokonale rozebrala. Doporučila, varovala a poradila Děkuji moc.

Libuše - Recenze

Pani Ivo, byla jsem hodne prekvapena, jak jste se v mych myslenkach trefila. Nejen v myslenkach, ale i pritomnosti. Dekuji i za rady, ktere prikladate. Jak pisete, zelezi pouze na me, jak se k tomu postavim ja, proto budoucnost se teprve uvidi. Preji krasny slunny den. :-)

Gertruda - Doporucuji

Nemám slov, myšlenky sedí tak, že z toho jde mráz po zádech, o přítomnosti ani nemluvím, budoucnost se uvidí, ale vždy mi vše od paní sedělo, takže o budoucnosti nepochybuji.. Kdo váha neváhejte, jděte do toho! Za mě top výklad i co se týká rozepsani celého výkladu... Veliká spokojenost!!!!

Marie - Poděkování

Děkuji paní Ivo za výklad.Myšlenky sedí v mnoha směrech.Budu se snažit pracovat na sobě a lepší budoucnosti.Všem doporučuji.

Lenka - Doporučuji!

Paní Ivu mohu jen a jen doporučit! Nechávám si u ní jíz několik let vykládat a vždy vše sedí.. Určitě budu paní Ivu, kontaktovat zas až přijde čas. . Děkuji a určitě doporučuji!!!

Irena - Poděkování

Milá paní Ivo, moc děkuji za výklad. Byl přesný i ohledně minulosti. Už vím, jak pracovat na světlé budoucnosti. Všem doporučuji.

Bozka - Vyklad

Dobrý večer chci moc poděkovat za výklad nskutocne, pořád to čtu některé věci už vlastně probyhaj nskutocne stě se trefila opravdu můžu jen doporučit a ještě jednou dekuju

Mária - recenze

Dobrý den, od paní Ivy jsem si také nechala udělat výklad. Ohledně budoucnosti zatím nevím, výklad znám jeden den - mám se na co těšit, ale i čeho se obávat, snad vše dopadne dobře jsem zvědava.Moc děkuji IVO a doporučují :)

Anička - výklad

Dobrý den,paní Ivo moc děkuji za vyklad. V písemné podobě se mi to moc líbí, jelikož se k němu můžu neustále vracet. Opravdu spousta věcí sedí, dokonale jste odhadla moje myšlenky. Je to jeden z nejlepších výkladů co jsem kdy měla, pokud budu poptřebovat určitě se na vás zase obrátím.Děkuji

Marcela - výklad

Paní Ivo, moc děkuji. Jsem plná emocí, stále si čtu výklad dokola....ano spousta věcí sedí, až jeden nechce uvěřit. Doufám v lepší budoucnost, kterou jste mi nabídla a ještě jednou moc děkuji.

Marci - výklad

Paní Ivinko, z celého srdíčka vám děkuji. Je to až neuvěřitelné , že přesně víte co se mi za myšlenky rodí v hlavě - luxusní výklad. Vážím si vás - děkuji , že tu jste i pro mně.
Je úžasná , všem mohu doporučit

Helena - Výklad

Jak začít...jsem plná zvláštních pocitů.
Nejprve jsem četla...po druhé jsem četla a dělala to, co mi bylo doporučeno, jak mě vedl vyklad.
Emoce, emoce...emoce...zloba, odpuštění.
A ano...myslenky sedi do písmene...až trne...proto verim, zbytek prijde tak jak je psáno. Vim, že to prijde...
Díky, díky za vse, za vasi energii.
Doporucuji Ivu vsem, kdo chcete POMOC život žít.

Lenka - Výklad

Myšlenky sedí, ani nechci uvěřit, že mi někdo takto vidí do hlavy

Lenka - Výklad

Myšlenky sedí, ani nechci uvěřit, že mi někdo takto vidí do hlavy

Lucka - Vyklad

Ani nevim jak mam zacit.. :D je pravda, ze se mi toho hlavou honi strasne moc, myslim na spoustu veci, tudiz vyklad je hodne obsahly, chvilkama pusobi zmatene, je tam spoustu veci co opravdu sedi, pani Iva mi odpovedela na moje hlavni otazky, tak doufam, ze ma pravdu. Vyklad jsem si nechala delat po druhe a urcite ne naposledy! Kdo vahate, jdete do toho.
Moc dekuji!

Jjaga - Vyklad

Musím říct, že výklad je opravdu úžasný. Vřele doporučuji. Určitě si dám vyložit znovu

Věrka - Výklad e-mailem

Dobrý den,dnes jsem obdržela výklad od paní Ivy a opravdu to všechno sedí.Děkuji moc paní Ivo a budu na sobě pracovat☺

Marcela - Výklad

Velké díky. Myšlenky sedi až neuvěřitelně. Výklad je obsáhlý a budu se k němu stále vracet.

Dagmar - Vyklad emailem

Dobrý večer, chci Vám moc poděkovat. Dnes jsem obdržela výklad. Byla jsem velmi překvapená jeho délkou. Na první přečtení mi přišel velmi zmatený až podruhé, v klidu, mi vše začalo zapadat do sebe. Musím říct, že jsem si i pobrecela, některé věci neví ani má matka a jednu vůbec nikdo. Bloky z dětství jste viděla velmi přesně. Těsně než mi výklad přišel, jsem se rozhodla pro kineziologie, protože dětství mám uuuplne vytěsněné, nedokážu se posunout dál, drží mě to na místě, nemůžu pochopit některé věci, vztah se synem, s partnerem, presne jak jste napsala. Uvidime jak se vše vyvine dal. Děkuji, utvrdila jsem se, že dělám snad správně.

Lucka - Výklad

Dobrý večer, děkuji za rozsáhlý včerejší výklad formou emailu. Mám z toho úplně smíšené pocity, jako kdyby mi paní Iva cetla řádky v me hlavě, až z toho mrazi... Moc děkuji a určitě si nechám vyložit znova. Lucka☺️



 

Přihlášení

Kategorie

Poslední fotografie



Statistiky

Online: 3
Celkem: 792603
Měsíc: 3781
Den: 172