Jdi na obsah Jdi na menu
 

Recenze, komentáře

article preview

 

 

 

Zde můžete sdělit Vaše zkušenosti, komentáře..

 

 

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Iveta Klimentova - Věštba

Zdravím všechny na těchto stránkách moc děkuji za výklad Ivy vše bylo nebo spíše je jak napsala ve výkladu moc děkuji.

Kateřina - Výklad Iva

Výklad moc dané chvíli krize pomohl - tedy Iva

Renata - Výklad

Výklad si opakovaně pročítám , ve spoustě slov se nacházím , o jiném potřebuji přemýšlet . Díky za rady .

Mirka - Výklad

Moc děkuji za výklad. Většina věcí sedí. Krásný a velmi přehledný výklad. Moc děkuji ať se vám daří !!!

Petra B -

Milá Ivi děkuji Vám za výklad .Měla jsem dlouhé roky svoji super věštkyni která už bohužel není mezi námi a tak jsem hledala a hledala a jedno dne jsem si našla Vás

Petra B -

Milá Ivi děkuji Vám za výklad .Měla jsem dlouhé roky svoji super věštkyni která už bohužel není mezi námi a tak jsem hledala a hledala a jedno dne jsem si našla Vás

Jana B. - Poděkování

Chtěla bych moc poděkovat paní Ivě za výklad, donutilo mě to se nad spoustou věcí zamyslet,
a hodně jsem pochopila. Výklad sedí, děkuji za rady a těším se na budoucnost, ještě jednou děkuji, Jana

Vendula - Psaný výklad

Moc děkuji paní Ivanko za výklad. Spousta věcí úplně sedí a také mám o čem přemýšlet. Ivanku vřele doporučuji

Petra - Veštba

Dobrý deň paní Ivo, hodne vecí o ktorých som vám ani nepísala sú pravdivé, napríklad zdravie.Ďakujem za výklad.

Simona - Věštba

Reaguji na výklad do 24 hodin. Vše sedí. Sice jsem si myslela, že jsem již dostatečně vše pochopila ale mám ještě co dohánět .Za mne jste na pravém místě.Paní Ivu doporučuji všem,kteří ještě tápou a hledají odpověď...Děkuji.

Monika - výklad karet

Moooc děkuji Ivi za výklad,který mě vždy vrátí do reality a hlavně nabije energii ke změně.Opravdu je vše krásně popsáno,vysvětleno a hlavně rady jak si pomoci to zlé změnit

Monika - Monika -výklad karet

Moooc děkuji Ivi za výklad,který mě vždy vrátí do reality a hlavně nabije energii ke změně.Opravdu je vše krásně popsáno,vysvětleno a hlavně rady jak si pomoci to zlé změnit

Andrea - Velké poděkování :-)

Paní Ivu vřele doporučuji je to ne jen skvělá žena,ale i skvělý rádce,psycholog a umí člověka podpořit a vyslechnout.
Před více než třetí roky,jsem byla úplně jiný člověk,myslela,jsem si,že vše mi spadne do klína,neustále jsem řešila,že proč já nemůžu být ta šťastná spokojená žena,mít hodného věrného může a samozřejmě vdát se a založit rodinu.
Iva poukázala na to co vlastně,dělám špatně,že v našem rodu,je karmické zatížení hlavně žen a jediný kdo s tím něco může udělat ,jsem jen já ,nikdo jiný to za Vás neudělá,to mi věřte.
Prošla jsem si řadu ponížení ,karambolu a opravdu nastaly okamžiky ,kdy jsem byla opravdu na dně.
Díky Ivě pomocí jsem pochopila,že základ je to,jak dokážu přijímat hlavně ty negativní situace a od toho se vše poté odvíjelo.
Při každé porážce či prohry,jsem věděla,že nesmím,prožít danou situaci s nenávisti , odsuzováním a vztekem či hořkostí.
Naučila jsem se vše přijímat s láskou a vírou a bez lpění či odsuzování,prostě právě v tyto situace musíte zachovat klid a víru v sám sebe ve svojí duši,protože když to neuděláte škodite hlavně sami sobě a to vede potom k nemocím a strachu.
Ano někdy je to opravdu těžké,protože to neznamená ,že když to dokážete jednou ,že už vlastně nemusíte ,velký omyl i teď se potýkam s řadou překážek a hlavně lekcemi.
Člověk si musí uvědomit,že i kdyby Vás odsoudila celá planeta,i když to je blbost,ale jen si to představte a vy by jste si šli za tím co chcete a víte,že je to potřeba a to i kdyby jste měl jít sám,tak ,že prostě víte,že to je potřeba ne jen pro Vás ,ale i pro Vaší duši co si zvolila na tomhle světě.
K cestě za štěstím jo s řadou překážek ale to přeci za to stojí ne?
Nevěříte ,tak to věřte ,protože nyní je 11.6.2022 a můj sen byl vždy se vdávat těhotná za skvělého chlapa a nikdy jsem tomu nevěřila a vím,že to je jen mojí zásluhou,ale kdybych se neobrátila tenkrát na Ivu,tak dnes nejsem kde jsem a to vím na miliardu procent.
Naučila mě mít se ráda,být sama sebou,věřit si ,být odvážná i za cenu toho,že jsem na to jen a jen já sama a i za cenu ,že při mě klidně nebude nikdo stát,ale jedno Vám řeknu,jen vy jste svým strůjcem štěstí nikdo jiný ne.
Jen vy dokážete nemožné víru v sebe Víru v pána Boha ,nebo víra v to co je tam nahoře,ať si tomu každý říká po svém,ale já vím,že něco nahoře je,něco je mezi nebem a zemí a za to vše Ivě děkuji vřele

Jana - Bořutová

S výkladem z karet od paní Ivy jsem velmi spokojenà.

Hana - Psaný výklad

Děkuji Ivě za velmi obsáhlý výklad. Ve spoustě sem se našla. Ukázala cestu co napravit, kde hledat a co hledat. Výklad doporučuji. I když mám od Ivy první výklad. Vystihla určité věci a trefila se. Moc děkuji a pokud chcete opravdu výklad, svěřte se do rukou paní Ivy.

Hana - celostní výklad

Pní Iva mi vypracovala opravdu dlouhý a snadno pochopitelný výklad. Je z něj jasné, čeho se mám vyvarovat, co může hrozit. Říká, jakými metodami lze na sobě vnitřně pracovat, aby se naplnilo jen to dobré, co ve věštbě je. Po měsíci pozoruji, že se nemýlila. Velmi doporučuji

Radka - Celkový výklad do 24 hodin

Moc děkuji za rychlost a obsáhlost výkladu, paní Ivu vřele doporučuji

Martina - Výklad

Děkuji paní Ivo za skvělý výklad, vše jste mi vysvětlila,a musím říct že mám o čem přemýšlet.
Musím přiznat že vše co jste řekla sedí
Hezký den

Hana - celostní výklad

moc děkuji paní Ivě. Dostalo se mi náhledu na příčiny problémů a řešení, jak se z nich dostat. Teď, právě po provedení odpuštění, budu pozorovat, zda se mi daří, následovat rad. Myslím, že ano, rady byly jasné.

Ivona - Vestba

Dakujem p.Iva,,vasa vestba vystihuje moj charakter a to co sa okolo mna deje.Ste naozaj skvela a vase rady si zoberiem k srdcu...Tiez dakujem za afirmace a motlitby ktore urcite vyuzijem.



 

Přihlášení

Kategorie

Poslední fotografie



Statistiky

Online: 1
Celkem: 789217
Měsíc: 3352
Den: 120