Jdi na obsah Jdi na menu
 

Duchovní příčina bolestivé periody a problémů ženských orgánů

article preview

V dnešní době snad už neexistuje jediná žena, která by neměla nějaké "ženské problémy".

Čím je to dané? Podívejme se nejdříve, kde je zakořeněná prapůvodní příčina: v našem podvědomí plynoucím z života ženské linie. Tudíž prababičky, babičky a maminky. Byli totiž potlačované jakékoliv problémy, emoce, pocity, jejich názory. Není se proto divit, co za potlačované "hrůzy", psychické tlaky a deprese, muselo v našich praprababičkách a babičkách narůstat. NE-vyslovený hněv, NEspokojenost, NEradost, žádný projev emocí, nesmělo se mluvit, jen tiše na vše přikyvovat a se vším souhlasit. Negativní emoce ženy dusily v sobě. Výsledkem byly zdravotní problémy ve formě nejčastějších onemocnění kloubů, ženských orgánů, pásových oparů. Žena nebyla pravou ženou, byla vedena jako UTLAČENÁ matka a služka. Její touhy a sny, ty musely jít stranou. Z těchto pocitů potlačovaly "pravou" ženu v sobě a následnou výchovou svých dcer, které vedly stejným modelem. Takto se tento problém přenášel a přenáší na další a další generace žen a mladých dívek.

V novodobých rodinách to vypadá tak že, Muž - otec - vladař, striktně a tvrdě vychovává svou dceru a zakopává jí její ženské křehké sebevědomí, stejně tak, jako to už učinil u své manželky. Dívka si tím nese dál starý MODEL OTCE a projevuje se to nejen menstruačními problémy, ale i psychickými problémy s muži a jejími budoucími partnery. Tudíž tvoří dále samá problematická partnerství a stále hledá "kde" je ta její příčina krachujících a špatných vztahů.

 

DĚLOHA

Představuje sídlo kreativity.

VAJEČNÍKY

Představují stvoření i tvořivost.

MENSTRUAČNÍ POTÍŽE

Odmítání vlastního ženství. Provinilost. Strach. Přesvědčení že genitálie jsou hříšné a nečisté.

 

Na sílu toku krve a počtu dnů lze poznat, jak moc přijímáme SVÉ ženství nebo jak jste jako žena nepřijata mužem, tak jak byste chtěla. ČASTO si toto ale ženy dělají samy. Autodestruktivně žijeme v přesvědčení, že "na to nemám", že mám tady "špíček" zkráceně se haní a nemají se rády takové jaké jsou.

 

SILNÉ A BOLESTIVÉ KRVÁCENÍ:

Trápí ženy, které vynakládají při plnění svých každodenních povinností a úkolů maximum fyzických i psychických sil. Vydávají z sebe maximum energie a často až zbytečně. Jsou na sebe zbytečně tvrdé, přísné, zadávají si své úkoly a vše "co musí stihnout" samy. Mají pocit, že když samy před sebou zadané úkoly nesplní, tak selhávají jako ženy. Tvrdou výchovou, tvrdými pravidly, které zadávají hlavně samy sobě.

 

SILNOU MENSTRUACÍ TRPÍ ŽENY:

 

Které mají těžký osud či ty, které se s životními prohrami ještě nesmířily a stále je bolí. Nedokážou zavřít dveře za minulostí a udělat za ni tlustou čáru a začít znovu. TO JE PŘESNĚ TO, co by ale měly udělat, aby přestaly trpět. Zkuste začít znova, neničte se bolestnými vzpomínkami, zkuste jít do budoucna bez strachu a věřit v lepší zítřky bez opětovného zrazení.

 

Nenechte si nikým zhatit svou Víru, která umí zázraky, věřte a nenechte si ji nikým vzít :-)

 

Tudíž až přijmete sami sebe takové jaké jste a nebudete mít strach ze svého života a bát se, že přijdete o své partnery a budete si více věřit a v případě pokud jste tedy zadané a míváte problémy ohledně výtoku či mykozy tak si vzpomente, že je to zlostí na partnera. Takže si opravdu zkustě začít říkat třeba i toto J

 

Plně přijímám své ženství a své tělesné pochody pokládám za normální a přirozené. Mám se ráda a jsem sebou spokojená. Jsem vyvážená ve své tvořivosti. Jsem ve svém těle doma.

 
 

Přihlášení

Kategorie

Poslední fotografie



Statistiky

Online: 3
Celkem: 793042
Měsíc: 4033
Den: 320