Jdi na obsah Jdi na menu
 

Recenze, komentáře

article preview

 

 

 

Zde můžete sdělit Vaše zkušenosti, komentáře..

 

 

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Daniela - Doporučení

Děkuji p. Ivě za výklad, je vidět, že kartám rozumí, v myšlenkách se shodla, umožní člověku zorientovat se ve svých pocitech a uvědomit si věci, které třeba nevidí.. určitě doporučuji ostatním...

Lubomír - Pavlík

Paní Ivě velice děkuji za laskavost a čas strávený nad mým výkladem a otázkami. doporučuji všem !! kteří stále váhají. Nemusíte se ničeho obávat Umí to vše bylo tak jak vyložila , každý občas jsme v situaci, ve které potřebujeme, aby nám karty připomněly něco, co si např... nechceme připustit nebo nám řekly příslib lepšího zítřku.

Bronislav - Výklad

Děkuji.paní Ivě za naprosto užasný výklad,moc mě to pomohlo,nikdy jsem tomu nevěřila,až do dneška.vřele doporučuji

Zuzana - Ivanko dekuji....

Dnes v podvecer jsem opet vyhledala Ivanku a poprosila ji o pomoc,formou vykladu,nebylo to poprve a určitě nee naposledy,je uzasna a presna,co se týká minulosti a toho co se mi prave honi hlavou,budouctnost ukaže,ale je fakt,že vzápětí po výkladu se jedno info splnilo,neskutečnééé,všem vřele doporučuji....opravdu:)

Jitka - Ivo děkuji

Děkuji paní Ivě za pěkný vyklad.Hodně mě to pozbudilo abych se dívala na svět optimisticky.Minulost co mi vyšla v kartičkách tak se trefila,ještě ta budoucnost a bude to super:-) Děkuji moc jste hrozně hodná :-)

Kateřina - Ivance moc děkuji

Měla jsem tedkom tezke obdobi a byla na pokraji svých sil. Ale paní Iva me nabyla pozitivem a díky ni mam pocit že neni všem dnum konec. Minulost byla presna a na budoucnost se těším už jen aby se to vyplnilo :) touhle cestou paní Ivě moc děkuji je to žena ktera má srdicko na spravnem městě :) jestli mate před sebou nějake tezke rozhodnuti a nebo tezke obdobi a nevíte si rady určíte se na tuhle ženu obtatte :)

Petra - Ivo,děkuji

Dnes,když jsem byla absolutně na pokraji sil,mi Iva vyložila karty. V myšlenkách se shodla,její výklad mi vdechl naději,byla co nejpodrobnější a dala mi sílu.Moc děkuji,Ivo.Všem doporučuji

Femi Dragon - Skutečné odhalení

Dobrý den, vážení přátelé :-)

Nikdy jsem nebyla na vykládání z karet. Vždy jsem si myslela, že je to jen pouhé odhadování. Jak vám o vás může vyprávět někdo, kdo vás v životě neviděl? Ale asi tak před rokem jsem se ocitla v situaci, kdy ve velmi krátkém období mi moji známí a přátelé dali vědět, že byli u kartářky či věštkyně a předpovědi se jim vyplnily. Zprvu jsem si o tom myslela své, ale čas to tak chtěl a já začala řešit situaci, na kterou jsem potřebovala jiný náhled. Náhody neexistují, takže si myslím, že vše do sebe zapadá jako puzzle a život mi do cesty přivedl poznání v podobě úžasné paní Ivy Břečkové. Dříve bych se předpovědi budoucnosti či toho, co si vlastně myslím, bála. Ale dnes jsem skutečně potřebovala vědět, co si o dané situaci vlastně myslím já a co dál. Domluvila jsem se s paní Ivou B. a proběhl výklad karet. Musím říci, že jsem neskonale vděčná za to, či toho, kdo mi paní Ivu poslal do cesty. Zcela přesně mi vylíčila mou minulost, zážitky, které ukrývají snad jen karty, protože o nich nikdo nevěděl. Vědomí toho, co si myslím, bylo po vyložení karet najednou tak jasné. A s náznakem budoucnosti se mé nitro naplnilo štěstím a velkou úlevou.

Pokud mohu doporučit, paní Iva Břečková je skutečně výjimečná žena s dech beroucími schopnostmi. Já sama jsem nevěřila, ale po zkušenosti s ní musím uznat, že jsem změnila názor a mile ráda ji v budoucnosti ještě vyhledám na další výklad, nebude-li mi něco jasné nebo budu stát před rozhodnutím. Mám pocit, že karty jsou vlastně odrazem duše - pomáhají mi utřídit vlastní myšlenky, podpořit v těžkých chvílích a dát sílu bojovat dál. Důležité je myslet pozitivně a já se to od dnešního dne budu učit.

Nebojím se přiznat, že od dnešního výkladu karet od paní Ivy Břečkové, která je pro mě paní s velkým "P", VĚŘÍM KARTÁM!!!

Nebojte se výkladu karet, nebojte se sami sebe!

Jindřiška P. - Kompletní výklad

Děkuji moc paní Ivě,
minulost je hodně pravdivá a budoucnost se uvidí...všem moc doporučuji.

Lenka M. - Astro výklad

Paní Ivanku mohu doporučit...výklad karet seděl téměř do puntíku. Moc děkuji a vřele doporučuji. Moc děkuji :-) Lenka M.

Petra - Petra 15.11.2014

“Paní Ivanka je milá, vstřícná a ochotná paní, která přesně odhalila mé myšlenky, minulost a celkově to špatné i dobré o čem jsem ani neměla tušení bez jakékoliv indície. Řekla mi toho hodně a teď je už jen na mě, jak se s osudem poperu každopádně nelituji, že jsem se na paní Ivanku obrátila. Je mi sice teprve 19 ale i v tomto věku věřím na umění, kterým oplývá tato úžasná osoba :) Moc Vám děkuji paní Ivanko a někdy třeba zase na shledanou :) ”

Martina Filipová - :)

Moc děkuji za výklad.. paní Iva se trefila a mi nezbývá, než té budoucnosti trošku pomoct :)
Doporučuji :)

Iveta - Poděkování

Děkuji paní Ivě za můj výklad, mé myšlenky přesně odpovídali skutečnosti, a přesně vystihla i mou osobu, čeho se mám do budoucna vyvarovat, jsem moc ráda, že jsem si nechala od paní Ivy ten můj výklad udělat, je moc milá a ochotná. určitě doporučuji všem :)

Danka - Doporučení

Upřímně doporučuji věštbu, kde výklad minulosti zcela seděl, mé myšlenky odpovídaly současné situaci- paní Iva má veliký dar a umí se napojit na osobu které věští.Moc děkuji a věřím, že budoucnost mohu změnit a změním...

Petra - Poděkování

Díky za věštbu a přínos ,abych věděla čeho se v budoucnosti vyvarovat ,minulost seděla a budoucnost se pokusím ovlivnit :-)

ivana mate - vestba

Dekuji pani ive za vyklad uplne sedela minulos ,myslenky ,a doufam ze i budoucnost

Jana Horažďovská - Poděkování

Chtěla bych touto cestou poděkovat paní Ivě za skvělý výklad.Za její ochotu a trpělivost,se kterou přistupuje ke svým klientům.Moc mě pomohla a podpořila dále v mém životě.Mohu jen doporučit.Je to skvělá žena.

Alena - Splnění věštby - DOPORUČUJI!

Velice doporučuji paní Ivu, to co mi vyvěštila se do měsíce dvě ze tří splnily. Třetí je v řešení a na delší dobu. Opravdu do detailů co vše zjistila, sedí na 100%! Mockrát Vám Ivuško děkuji <3

Denisa - astro výklad

Pani Iva je velice prijemna a rychle komunikujici vestkyne,ktera mi nejen pomohla s tim,ze se napojila na slecnu v komatu a rekla mi informace,ktere nemihla vedet a presto vedela:-)A dnesni vyklad mi nahnal husinu hned jak jsem si precetla myslenky,protoze na toto opravdu myslim.Minulost take sedi,jen si utridit co to bylo za situace a do budoucna me nakopla s tim na co s dat pozor.Moc doporucuji vyklad pani Ivi a urcite se ji moc rada zase ozvu:-)Dekuji

Lucie Burianová - komentář

Paní Ivu moc doporučuji,přesně vidí mé myšlenky a svým výkladem mi otvírá oči a pomáhá pochopit,co se kolem mě děje.Paní Ivo děkuji.Lucie



 

Přihlášení

Kategorie

Poslední fotografie



Statistiky

Online: 1
Celkem: 792628
Měsíc: 3791
Den: 178