Jdi na obsah Jdi na menu
 

Recenze, komentáře

article preview

 

 

 

Zde můžete sdělit Vaše zkušenosti, komentáře..

 

 

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Jana - poděkování

Děkuji paní Ivě za výklad karet a náhled do dalšího období.Minulost byla výstižná a budoucnost se snad v dobro obrátí.Určitě vás doporučím a po čase vás znovu oslovím.
Přeji krásný zbytek prázdnin a sluníčkový podzim pro nás všechny zvědavé a řešící.

Mariana - Výklad

Dobrý den,výklad paní mne velmi oslovit,stejně tak.I citlivy pristup jeji osoby.Děkuji,všem prani pozitivnich dnu :-*

Jana - Výklad

Děkuji mockrát paní Ivance , aniž by mě znala, její výklad je velice osobitý ,vřele všem doporučuji, pokud stojí před otázkami, se kterými si neví rady. Je výborná a pomůže se zamyslet nad tím, co si nechceme připustit. Určitě doporučuji.

Monika - Věštba

Děkuji velice za pomoc..přesně jste se ve všem trefila,až je to zarážející.Jste výborná.Ráda zase využiji vaši pomoc a hlavně Vás doporučím.
Ať se daří!!!
21.8.2017

Blanka - Celkový výklad

Moc děkuji za výklad...myšlenky seděly přesně,úplně jste mi tím vyrazila dech. K výkladu se pořád vracím,pročítám si ho,snažím se vzít k srdci veškeré rady a řídit se podle nich.
Vaše služby doporučím a pokud budu potřebovat,znovu se na Vás ráda obrátím.
Moc děkuji

Petra N. - výklad

Děkuji za výklad, mé myšlenky úplně přesné, přítomnost a zdraví taky. jste úžasná, děkuji.dám na vaše rady.

Lenka - Výklad z karet

Děkuji za výklad..sedí na moji osobu..budoucnost uvidíme, co přinese, určitě si ve výkladu budu ještě číst..Myslím, že si nechám vyložit i v budoucnu znovu...Díky

Lenka - Výklad z karet

Výklad od paní Ivi doporučuji. Myšlenky sedí na 100% a věděla i o mých problémech, které momentálně řeším. Pokud vás něco trápí, určitě ji napište. Já už její nabídku využila 4x a vždy jsem byla překvapená, jak se její věštba plní.

Petra - Vyklad karet

Velmi dekuji za vyklad karet-jíž podruhé..vzhledem k me situaci jsem se nyní k výkladu vrátila a nějak mi to dávalo cele smysl.proto jsem paní Ivu vyhledala podruhé..myšlenky 24 hodin sedi 100% a budoucnost?at uz bude jakákoliv,nechám to plynout..spis zkusim popřemýšlet nad radami-mozna spis ty mi usnadní život:-)dekuji za laskavá slova..doporucuji..

Zuzana - Věštba

děkuji za výklad, našla jsem se tam.Doporučuji

Pavlína P. - Věštba

Děkuji za věštbu, 24hod zpět sedí přesně. Vaše služby budu doporučovat dále a určitě se ještě ozvu na další výklad. Ještě jednou děkuji a přeji pevné zdraví.

Stáňa - Věštba

Děkuji za věštbu a za nervy semnou . Vřele doporučuji

Michaela - Michaela

Dekuji moc.sedi vse..

Arnostka Skalicka - Celkovy vyklad za 500. Kc

Dobry den. Rada bych zas prijala vyklad celkovy . Vas vyklad vychazi a vracim se k nemu. Vse jak uvadite a primou otazku je k vzahu partnerskem. Zdravi finance prace a ceho se vyvarovat . Vim ze otazky mic klást neumim nemam zkusenosti. Proto budu rada za radu v partnetskem vztahu vyvarovani se chyb ci problemum finance zdravi dekuji Skalicka

Zuzana - Vztah,práce,finance a zdraví-věštba

Doporučuji dále,děkuji za obsáhlou věštbu s radami, které si pořád čtu dokola.Vztah i zdraví které paní Iva viděla souhlasilo dopodrobna, po vlastní zkušenosti mohu doporučit i ostatním, kteří třeba ještě váhají. Paní Ivě velice děkuji za vyčerpávající věštbu.

Jarmila - výklad

Pani Ivka, neviem ako, ale presne ste trafili moje myšlienky. Stále dookola si to čítam a prichádzam na to, že všetko, čo ste napísali, je pravda. Prajem vám veľa úspechov a veľa spokojných klientov. Ďakujem vám.

jana v. - vyklad

Pani iva je uzasna vse mi vychazi. Doporucuji

Vlasta - Vyklad

Dakujem srdecne pani Iva za vyklad. Myslienky 24 hodin spat su absolutne presne - sama nechapem ako je to vobec mozne. A tiez oblast zdravia je absolutne presna. Dakujem za cenne rady v urcitych oblastiach budem sa ich v ramci moznosti drzat. Tesim sa na blizku pritomnost ktora by mala prist a co mi prinesie do zivota. Verim vo Vase uzasne schopnosti pani Iva pretoze mam dokaz - uhadla ste moje myslienky na co myslim cim som sa zaoberala v poslednych 24 hodinach. To mi pride neuveritelne. Zelam Vam pani Iva pevne zdravie a vela pozitivnych udalosti vo Vasom zivote.

Hanka - výklad karet

Paní Ivě děkuji za obsáhlý výklad, který jsem si musela pročíst několikrát a stále nechápu, jak mohla tak přesně odhadnout, mé současné pocity a myšlenky.Mrazí mě při představě, co mě čeká, ale zároveň se mé vnitřní já, dokáže na tuto složitou budoucnost, díky paní Ivě, připravit. Moc děkuji za Váš čas, který jste musela vynaložit při mém výkladu. Vřele Vaše služby doporučuji.

Darča - Výklad karet

Velká spokojenost!!!!Paní Ivanku,můžu opravdu jen doporučit. Odhadla,jak jsem se cítila 24h zpět,úplně výstižně.Co mě čeká do budoucna,budu doufat,že mě to vyjde :-).A ještě bych dodala,že už mě pár kartářek vyláželo karty,ale nikdy jsem nedostala,tak krásně popsaný výklad. Velké díky paní Ivanko.Určitě se ještě ozvu :-)



 

Přihlášení

Kategorie

Poslední fotografie



Statistiky

Online: 3
Celkem: 792855
Měsíc: 3948
Den: 278