Jdi na obsah Jdi na menu
 

Recenze, komentáře

article preview

 

 

 

Zde můžete sdělit Vaše zkušenosti, komentáře..

 

 

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Jarmila Odehnalová 21.6. 2018 - Psaný výklad

Děkuji paní Ivě, co napsala sedí ohledně myšlenek a přítomností. Sem zvědavá jestli sedne budoucnost

Kateřina Šustová - Vřelé doporučení

Chtěla bych poděkovat paní Ivě. Její výklady jsou úžasně přesné a mnohokrát mi pomohla a ani o tom nevěděla. Stačí si číst její příspěvky a přemýšlet u nich. Snažit se pochopit tak, jak to je. Paní Ivo, děkuji

Radka Pašková - Psaný Výklad

Děkuji paní Ivě. Je úžasná a všem doporučuji. Všechno sedí, je úžasné, jak svou práci vykonává.

Arna Skalicka - Ocisteni karmy odpusteni postup

Dekuji pani Ive kdy me telefonem poradila jak ocistit karmu i presto ze je mi 60 . Neni to nic lehkeho . Vse co mi rekla do písmenka sedelo . Pani Ivu doporucuji a muzu rict ze je to uzasna zena ,ktera na 100% sedi jeji výklady a rozhovor s ni doporucuji opravdu navede spravnym smerem a pokud nepochopite vysvetli . Vse sedi a opravdu doporucuji je prima dokaze varovat nasmerovat hodne pomuze. Naprosto ji duveruji .Sama me kontaktovala ze opet cyklim. Po rozhovoru vse sedi a ikdyz ocista karmy neni lehka hodne pomuze . Chce vse dokoncit podle rady . Dekuji moc dal budu pracovat na sobe . Doporucuji. Nevahejte opravdu pomuze nasmeruje a hlavne pomuze.

Arna Skalicka - Ocisteni karmy odpusteni postup

Dekuji pani Ive kdy me telefonem poradila jak ocistit karmu i presto ze je mi 60 . Neni to nic lehkeho . Vse co mi rekla do písmenka sedelo . Pani Ivu doporucuji a muzu rict ze je to uzasna zena ,ktera na 100% sedi jeji výklady a rozhovor s ni doporucuji opravdu navede spravnym smerem a pokud nepochopite vysvetli . Vse sedi a opravdu doporucuji je prima dokaze varovat nasmerovat hodne pomuze. Naprosto ji duveruji .Sama me kontaktovala ze opet cyklim. Po rozhovoru vse sedi a ikdyz ocista karmy neni lehka hodne pomuze . Chce vse dokoncit podle rady . Dekuji moc dal budu pracovat na sobe . Doporucuji.

Zuzka - výklad po telefonu

Moc děkuji paní Ivo, vystihla jste přesně nad čím jsem přemýšlela a co mě nenechalo spát. Líbilo se mi , že jste upřímná a jdete rovnou k věci. Hodně věcí má člověk v sobě a vy dokážete to pojmenovat a ukázat jak dál. Děkuji za váš čas. Přeji Vám hodně štěstí Zuzka

Jana - výklad karet

Dobrý den, moc děkuji za výklad. Vše souhlasí. Určitě si vezmu slova paní Ivy k srdci a budu s tím pracovat. Je krásné, že svým uměním pomáhá lidem . A já jsem ráda, že mi otevřela oči. Ještě jednou moc děkuji.

Daniela - Rodiče

Dobrý den paní Ivo, moc děkuji za výklad. Popis myšlenek je až neuvěřitelně přesný. Přítomnost jste vystihla také. Žasnu nad Vašimi schopnostmi. Otevřela jste mi oči a vlastně popsala to, co mi hlavou probíhá mnoho let a vlastně mě trápí. Ráda bych se na Vás obrátila s karmickou očistou, pokud to nezvládnu sama.
Přeji Vám hodně lásky a štěstí , děkuji Daniela

Simona - Psaný výklad

Děkuji za výklad. Popis myšlenek za uplynulých 24 hodin byl hodně přesný. I přítomnost v mnohém seděla. Doufám, že se mi podaří vyhnout nepříjemným předpovědím do budoucnosti :-)

Michaela - Pani iva je nejlepsi

Dekuji vam pani ivo.jste pro me nejlepsi a vzdy jste byla.a pokud nekdo rekne opak tak se velice myli.jste uzasna zena a uzasna vestkyne.pokracujte v tom.mate veliky dar.

Lucie - Výklad karet

Již po druhé jsem se obrátila na paní Ivu, protože první výklad vyšel přesně. Jste opravdu naprosto úžasná a máte můj velký obdiv. Přeji Vám jen to nejlepší. Začnu na sobě hodně pracovat. Děkuji jestě jednou.

Marek - Psaný výklad

Skláním se před výkladem paní Ivy. To co mi dokázala napsat jsem rozdýchával ještě pěkně dlouho,samozřejmě v dobrém. Její umění mě velice mile mile překvapilo. Psaný výklad jsem četl několikrát a pokaždé narazil na něco čeho jsem si nevšiml....byl naprosto přesný.

Děkuji vám strašně moc za otevření očí.
Marek

Lída - Věštba

Paní Iva, popsala přesně mé myšlenky a co cítím. Je to neuvěřitelné, ale tuto paní jsem přesně hledala,
Ukázala mi mou cestu a jak si mám očistit svou karmu. Od té doby co si dělám očistu své duše se
cítím lépe. Pochopila jsem co v životě dělám špatně a jakou cestou mám jít. Jsem za tuto paní moc ráda.
Všem jí opravdu doporučuji.

Přeji jí hodně úspěchů v životě i její práci a hodně spokojených klientů. Lída

Michaela - Psány výklad

Dobrý den paní Ivo, trefila jste moje myšlenky , sice vztah nemám, ale prošla jsem si jedním dlouhodobým vztahem, který nedopad dobre a třemi kratšími , které též dopadly špatně , obzvlášť jeden mi nechal sram , proto ta samota . Jinak moc dekuji za výklad a popřípadě se ozvu . Dekuji Michaela

Laura - veštba

Dobrý deň. Ďakujem pani Ive za písaný výklad. Prišiel mi včera v noci (19.5.2018), dnes som si ho prečítala a teraz tu premýšlam a dávam si dokopy suvislosti. Pani Iva presne opísala moje myšlienky a pocity za posledných 24h od napojenia sa na mňa. Taktiež vycítila po pracovnej stránke moj projekt i s pokračovaním realizácie, ktorá vychádza a pani Iva zároveň vycítila ohladne uskutočnovania nejaké riziko od ďaľsej osoby, na ktorú ma upozornila. Aj čo sa týka minulosti, pani Iva nacítila veľmi dobre. Budúcnosť sa ukáže, kedže všetko sa časom formuje myslením a sebarozvojom. Pani Iva dakujem Vám krásne a aj za Vaše povzbudenie ma :)

Lenka - Věstba

Dobrý den, chtěla bych poděkovat za psaný výklad myšlenky sedí úplně přesně až neuvěřitelné.. A dále uvidíme jak vše vyjde hlavně musím najít v sobě tu sílu a myslet pozitivně a tak dále co jste mi psala a děkuji ještě jednou

Marcela - Věštba

Děkuji paní Ivo za skvělý výklad...myšlenky sedí na 110% i dále jste se přesně trefila...nechci rozepisovat,je to pro mě osobní a bolestné a vy jste to trefila opravdu přesně a já se s tím musím nyní vyrovnat a vím to...nazýváte věci pravým jménem a to je super!! Ještě jednou moc děkuji a když bych náhodou nevěděla,tak bych se s dovolením opět ozvala ;) Patří vám mé velké DÍKY <3

Kateřina - osobní výklad

Děkuji paní Ivě za skvělé setkání u karet :-) Byl to skvěle strávený čas,kdy jsem se dozvěděla spoustu věcí hlavně o sobě a spoustu věcí jsem si potvrdila. Paní Iva je žena,která nemaže med kolem pusy,ale nazývá věci pravými jmény a je velmi při věci. Děkuji moc za dnešní setkání a doufám,že se zase setkáme.

simona - recenze

Paní Ivo ,děkuji za výklad je to až neuvěřitelné jak to všechno sedí.Nečekala jsem takovou pravdu ,ale je to tak.

Vlasta - poďakovanie - Veštba

Ďakujem pani Ive za ďalší výklad, ktorý mi urobila. Myšienky 24 hodín späť sedia úplne presne, koniec koncov ako vždy. Prítomnosť sedí takisto. Ďakujem tiež za rôzne rady, odporúčania, upozornenia, ktoré sa dajú vyčítať medzi riadkami. Výklad je vždy veľmi obsiahly a každý si príde na svoje. Takisto veľmi ďakujem za odporúčania a múdre rady už po výklade počas našej komunikácie. Iva je múdra, zrelá, skúsená žienka s teplým srdiečkom a je tu pre nás vždy, aby nás podporila, poučila, niečo nás naučila, otvára nám oči..... Odporúčam všetkým, ktorí sú zvedaví čo ich čaká, alebo riešia vo svojom živote niečo, s čím si nevedia rady, prípadne sa nevedia rozhodnúť, nedokážu sa posunúť. ĎAKUJEM



 

Přihlášení

Kategorie

Poslední fotografie



Statistiky

Online: 1
Celkem: 792908
Měsíc: 3966
Den: 278