Jdi na obsah Jdi na menu
 

Recenze, komentáře

article preview

 

 

 

Zde můžete sdělit Vaše zkušenosti, komentáře..

 

 

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Vlasta - Paní Ivě

Děkuju za věštbu. Myšlenky jste vystihla přesně i když je mám tak roztěkané......
Přítomnost taky odpovídá,tak jak jste napsala.
Díky Vám jsem se,ale uklidnila a vím,že všechno zvládnu........
Děkuji za rady , a upozornění na co si dát pozor.......
Vím,že musím krotit svoji povahu,ale pracuju na tom a daří se mi .......
Děkuju moc zase příště :D Vlasta

Ludmila - Celkový výklad karet.

CHtěla bych poděkovat paní Ivě za její výklad hodně věcí sedělo a děkuji za její podporu.

Hana Vagnerova - Celkový vxklad

Dobry den,mam zajem o celkový výklad,co k tomu potřebujete a kam poslat korunky?DekujiHanks

Marta - Poděkování

Ráda bych poděkovala paní Ivě za naprosto přesný výklad karet. Ohromilo mne, co všechno věděla o mých myšlenkách za posledních 24 hodin před výkladem karet. I předpověď věcí budoucích je založená na indiciích současných. Paní stačilo jen datum narození. Dala mi hodně přímých i skrytých rad mezi řádky, poradila mi ohledně zdraví, vztahu i práce. Reagovala obratem, stačilo zaslat mail a peníze na účet. Dala mi krásnou radu i po mé reakci na výklad. Všem doporučuji. Jen je třeba umět text pochopit a dát do souvislostí.

Barča - Věštba

Moc děkuji za výklad karet. Po přečtení Vašich hodnocení jsem očekávala kvalitní výklad ale i tak jsem byla velice překvapená. Nečekala jsem tak obsáhlý výklad, který naprosto odpovídal tomu čím právě procházím. Děkuji :-)

Marie - Věštba


Děkuji moc za výklad. Myslím že jste to trefila naprosto přesně, myšlenky úplně seděly. Zkusím si vzít vše k srdci a vyvarovat se stálých chyb. Věřím že bude zase dobře. Paní Ivu můžu jen a jen doporučit ,ještě jednou moc moc děkuji.

Michaela - Veštba

Pani Ivka , vy ste sa ako vždy presne trafila do mojich myšlienok ..človek z toho žasne :) čo sa týka prítomnosti tak zatiaľ sa to deje podľa vašich slov , žiaľ zatiaľ to negatívne uvidíme neskôr čo sa bude diať a verím že toho pozitívneho bude viacej :)
Ďakujem pekne za výklad a samozrejme Vás všetkým len odporúčam :) krásny prvý advend

Martina S. - Poděkování

Milá Ivo, děkuji moc za váš výklad, nečekala jsem jak může být pravdivý hlavně myšlenky do 24 hodin vše sedí jako by jste byla já a věděla co cítím a prožívám. Nelituji že jsem vás oslovila a budu si ho číst pořád a řídit se mi radami, máte úžasný dar takto pomáhat, všem vás doporučuji jste člověk na správném místě. Všechno nejlepší k dnešnímu svátečku a ať pomáháte stále tak dobre jako i mě,. Zasloužíte si uctu a obdiv za to co dokážete co velké díky!!!

Ivana - Poděkování...

Vše sedí a já děkuji.

Zuzka - Zpětná vazba

Dobrý den Ivi,

chtěla jsem se podělit o moje zkušenosti s Vámi. Výklad jsem si u Vás nechávala dělat zhruba před měsícem a půl. Nepsala jsem hned zpětnou reakci na myšlenky za 24 hod. protože jsem z nich byla spíše zmatená. Něco seděla, nad něčím kroutila hlavou. Nic méně píši až(už) teď jako reakci na výklad budoucnosti, aby i ostatní věděli, že nevyhazují peníze z okna. Psala jste mi o mém zdraví, že budu mít silnější záněty v oblasti pohl. orgánů a dělohy. Zhruba po 14ti dnech mi byla objevena cysta na vaječníku a já si musela píchat Thiamin. Od včerejška se léčim s dalším zánětem v oblasti pohl. orgánů. Nikdy jsem na to netrpěla a teď tohle. Napsala jste mi, že důvěřuju nedůvěryhodné osobě. I v tom jste měla pravdu, tento člověk se odkryl min. týden. Podraz, podvod, zrada nečestné chování o kterém jste psala, tohle všechno již proběhlo od zmiňované osoby. Šťastné setkání proběhlo též. Tak teď ještě ten zbytek. Snad už o něco veselšjí doufám. Určitě se ozvu jak to dopadlo dál.
S pozdravem Zuzka

Marketa - Poděkování

Chtěla bych moc poděkovat paní Ivě za obsáhlý výklad.Ale jen čas ukáže,co má přijít....Pokusím se řídit jejími radami a pokud vše vyjde jak předpověděla,ráda se na ní opět obrátím.
Ivi děkuji a všem ostatním můžu jen a jen *D*O*P*O*R*U*Č*I*T*

Eva - Poděkování

Paní Iva je neskutečná. Samozřejme v dobrém slova smyslu :)
už jsem vyzkoušela hodně kartářek, i osobně, ale takový výklad jsem ještě neměla.
Aby někdo dokázal úplně přesně odhadnout na co jsem myslela, to mě přesvědčilo že výklad bude stát za to a taky že stál.
Celý výklad sedí, vše co prožívám nebo mě trápí paní Iva napsala. Přišlo mi, jako by byla mnou protože jinak to snad není možné aby věděla takové věci o kterých jsem jí nepsala. Obzvláště když jsme se nikdy neviděly a výklad byl na dálku.
Moc mě výklad potěšil, věřím že se vyplní i to do budoucna co mi paní Iva napsala.
Její rady si beru k srdci a pokusím se změnit život, hlavně své myšlení.
Kdo váhá, neváhejte. Vážně to stojí za to a budete překvapeni jako já a příjdete si při čtění výkladu jako ve snu.
Určitě využiju jejích služeb i do budoucna.
Těším se.
Děkuji!
Eva K.

Monika - Poděkování

Paní Ivě bych chtěla moc a moc poděkovat za její výklad. Myšlenky naprosto souhlasí. Budu se snažit řídit Vašimi radami a ohledně budoucnosti dám vědět. Iva je úžasný člověk s otevřeným srdičkem. Určitě Ivy výklad doporučuji a ještě jednou děkuji. :-) Monika

Marie Lišková - Dotaz

Dáša - Poděkování

Dobrý den paní Ivo,
mockrát děkuji za Váš výklad. Myšlenky sedí s maximální přesností... jsou silné a opravdu dokáží ovlivnit budoucnost. Zkusím si vzít Vaše dobře míněné rady k srdci a vyvarovat se stálých chyb. Ráda doporučím i ostatním.
Ještě jednou Vám děkuji!

Radim - Děkuji Vám

Chci moc poděkovat paní Ivě za její výklad. Moje myšlenky popsala, až neuvěřitelně přesně. Mockrát děkuji za Vaše rady a doporučení.
Určitě Vás budu ještě někdy kontaktovat. Ostatním mohu jen doporučit. Ještě jednou děkuji :-)

Romana - Poděkování

Děkuji moc za výklad. Myslím že jste to trefila naprosto přesně. Zkusím si vzít vše k srdci a vyvarovat se stálých chyb. Věřím že bude zase dobře. Dekuji

Katka - Poděkování

Dobrý den.
Děkuji za výklad, myšlenky sedí celkem přesně.

Jitka - Poděkování

Dobrý den,
moc bych Vám chtěla poděkovat za výklad a vřele doporučuji jste skvělá, moc moc Děkuji
S pozdravem.
Buchtová Jitka

Ludmila - Výklad

Dobrý den , mám zájem o váš výklad karet.
Děkuji Grichová



 

Přihlášení

Kategorie

Poslední fotografie



Statistiky

Online: 2
Celkem: 792579
Měsíc: 3765
Den: 159