Jdi na obsah Jdi na menu
 

Recenze, komentáře

article preview

 

 

 

Zde můžete sdělit Vaše zkušenosti, komentáře..

 

 

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Marie - Vyklad

Děkuji paní Ivě za výklad přesně popsala mojí situaci a dodala mi odvahu se pustit dál do života moc jí za to děkuji, jste žena na správním místě nevím zda budoucnost bude taková jakou mi paní napsala to ukáže čas, ale jsem ráda že jsem právě požádala paní k výkladu otevřelo mi to oči a za to jí moc děkuji.

Lenka - Vyklad

Výklad u p.I vy jsem si dělala uz po 3 myšlenky sedí vždy se trefila co se bude dít dal ukáže čas .Můžu jen doporučit ...

Vendulka - Výklad

Paní Ivanko, mockrát děkuji za výklad, zpětně 24 hodin sedí, zrovna tak i přítomnost. Na budoucnost si počkám

Lenka - Vyklad

Děkuji paní Ive za další výklad i za laskavost na chatu.Myšlenky sedí a sedí i spousta jiných věcí.Všem můžu jen doporučit

Martina - Výklad

Výklad od paní Ivy je dost rozsáhlý...myšlenky celkem sedí a přítomnost asi také zatím kartám moc nerozumím a výklad čtu pořád dokola a snažím si to nějak poskládat :-) a budoucnost? Na tu si počkám...každopádně mě u výkladu občas mrazilo měla jsem pocit jakoby mě paní iva znala osobně málem i slzička ukápla :-) doporučuji :-)

Lenka - Výklad karet

Velice děkuji paní Ivance za výklad, byl přesný. Myšlenky, přítomnosti i zdraví:-) uvidíme, co mě přinese budoucnost:-) Děkuji.

Jana K. - Výklad karet

Chci paní Ivance poděkovat za výklad karet. Myšlenky v celku sedí a přítomnost je zcela pravdivá. Ještě uvidíme co řekne budoucnost. Doporučuji.

Tereza - díky

Paní Ivanku mohu všem vřele doporučit. Její výklad je podrobný, obohacující, přítomnost naprosto sedí, přechod do budoucnosti též. Jak budoucnost, to se uvidí, nicméně děkuji za cenné rady a nasměrování, které je opravdu vystihující.

Marcela Sarbu - Výklad

Děkuji za výklad myšlenky a přítomnost vcelku sedi a budoucnost ukáže čas

Jana Halirova - Minulost,pritomnost,budoucnost

děkuji za Váš výklad karet, byl příjemný a velmi poučný. Mě přinesl novou víru k hledání toho, po čem velmi toužím. Minulost,pritomnost i budoucnost jsou přidavna jmena našeho źivota,osudu. Děkuji Vám, že takto pomáháte všem lidem, kteří o Váš výklad poźadají.

Silvie Henychová - Výklad karet

Děkuji paní Ivě za výklad , výklad na 24 hod zpětně v podstatě sedí, též i přítomnost s přechodem do budoucnosti. Jak to bude dál se uvidí... Odstavce s výkladem stále pročítám, ještě mi asi chvíli potrvá než úplně pochopím, co mi karty říkají... Věřím však, že když uposlechnu doporučení, vše se v dobré obrátí...

Ještě jednou díky. Silvie

Miroslava - Doporučuji

Naprosto blesková odpověd,výklad to samé,žádné dlouhé čekání.Velice obsáhlé,myšlenky sedí,az mne mrazí :-) Neváhejte,dopručuji :-)

Monika - Výklad

Děkuji paní Ivaně za výklad. Myšlenky a přítomnost vcelku sedí. A budoucnost ukáže čas... ☺

Veronika - Výklad=velká spokojenost

Musím napsat velká slova uznání a paní Ivu moc pochválit! Výklad je rychlý, přesný, co se týče přítomnosti opravdu to dokonale sedí! Jsem moc spokojená a z milých slov jsem si toho moc vzala k srdci, opravdu Vám to pomůže nasměrovat se tím správným směrem! Za mě prostě velkááá spokojenost a všem doporučuji!

Ivana - Spokojenost

Právě jsem dočetla výklad od paní Ivanky.Musela jsem ho číst několikrát,abych pochopila,utřídila si myšlenky.A musim říct vše sedí,akorát na budoucnost si budu muset počkat.
Jinak je paní Iva milá,rychlá,komunikuje i po výkladu,vysvětlí.Takže spokojenost

Katchaba - Značka spokojenost :)

Člověk přichází s mírným skepticismem, ten se záhy mění na údiv, poté na překvapení .... začne věřit, že paní Ivanka má dar.
Věřím, že pomoc paní Ivanky dokáže být odpichovou berličkou pro lidi na rozcestí ... nesmí však zapomínat žít svůj vlastní život.
Až budu stát opět na rozcestí, s bolením na hrudi, vím kam se mám obrátit. A nebát se požádat o pomoc !

Martina - výklad :)

Výklad byl superrychlý a dost to sedělo, teď jen změnit ty myšlenky :-) děkuji moc za Váš výklad. Rozhodně paní doporučuji. Díky!

Petra - výklad

Moc děkuji paní Ivě za rychlý výklad karet. Myšlenky sedí a budoucnost se uvidí. Mám ted v hlavě menší chaos,takže ani já sama sobě nerozumím na co myslím :-). A budoucnost se ukáže.

zuzana - vyklad

Dekuji za vyklad karet...vse sedi..:-) :-)

Pavla - Děkuji

Moc děkuji paní Ivě za vyklad karet, myšlenky byli předné a budoucnost se ukaže. Komunikace s paní Ivou je na jedničku rychle odpoví, poradí vše super. Moc děkuji



 

Přihlášení

Kategorie

Poslední fotografie



Statistiky

Online: 2
Celkem: 792886
Měsíc: 3950
Den: 275