Jdi na obsah Jdi na menu
 

Recenze, komentáře

article preview

 

 

 

Zde můžete sdělit Vaše zkušenosti, komentáře..

 

 

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Renča - Výklad

Děkuji paní Ivanko za výklad, myšlenky sedí dokonale, ostatní ukáže čas, budu se držet Vašich rad a věřím, že se vše v dobré obrátí a Vám přeji, at jste zdravá a celá Vaše rodina at má jen pěkné dny.

Lenka - Výklad

Dobrý den paní Ivo,moc Vám děkuji za výklad, myšlenky sedí naprosto přesně, budoucnost se uvidí, děkuji velmi za Vaše cenné rady.

Lida - věštba

CHtěla bych p. Ivě poděkovat myšlenky seděly přítomnost taky a budoucnost se ukáže.Pravda je že umí nahlédnout do lidské duše to je až neskutečný.Proto ji přeji hodně zdraví a sil do další práce.At i nadále pomáhá lidem otevřít oči.

Alena - věštba

Dobrý den,
touto cestou bych chtěla poděkovat. Moje myšlenky byly přečteny opravdu přesně.
Jedna část věštby se vyplnila ještě ten den. Opravdu moc děkuji.

Mili - Psaný výklad

Po 4 měsících jsem si znovu požádala o výklad,naprostá spokojenost,paní Ivu uznávám a mužu jen doporučit,je to anděl ,která ve správnej čas mi moc pomohla,jste super paní IVO

Eva - Vyklad karet

Pani Ivka je fakt dobra a vrele ji doporucuji.Mam uz druhy vyklad.Ten prvni se pomalu,ale jiste vyplnil.A jak sama psala zalezi na me, ktery pohar naplnim.Pisemny vyklad byl hezky srozumitelne napsany i s radou co se snazit v zivote na sobe zmenit,coz diky pani Ivce delam.I modlitby k tomu.Druhy vyklad je cerstvy.Myslenky 24hod.sedi dost presne.Dal se uvidi az casem...Pani Ivka si s vykladem fakt pohraje a da praci.Doporuciji ji vyzkouset a nechat se navest na tu spravnou cestu.Diky ni po ni pomaloucku jdu i ja.Dekuji moc pani Ivko!

Maria - Výklad paní Ivy.

Ďakujem za výklad, prítomnosť sedí úplne všetko. Ďakujem za rady vo výklade a očistu budem to dodržiavať a určite sa všetko zlé zmení k lepšiemu aj vďaka jej pomocí.
Odporúčam každému výklad paní Ivy a ešte raz zaň strašne moc ďakujem.

Jana - Výklad

Děkuji moc za výklad.Je to až neuvěřitelný jak všechno do sebe zapadá.Paní Iva je užasná.Ješte jednou moc děkuji

Marcela - Výklad od Ivy.

Je opravdu zbytečné číst všechny komentáře, protože to podstatné mají všechny společné. " Výklady od Ivy jsou úžasné." Připojuji se! Neuvěřitelné! Nejsou to jen dokonale přečtené Vaše myšlenky, ale jsou to odhalené nejniternějí pocity Vaší duše, které znáte opravdu jen Vy sami. Ukáže cestu... Poradí.
Pokud ještě někdo váháte,můžete se přesvědčit sami. Buď přečtěte 45 stran komentářů, nebo už neztrácejte čas a jděte do toho!
Ještě jednou velké Díky paní Ivo. Jste obdivuhodná!

Pavla - Věštba

Dobrý den paní Ivo, jste skvělá. V mnohých věcech jsem se našla. Děkuji moc. Přeji hodně štěstí a hlavně zdraví.

Pavla - Sedí

Děkuji za výklad, myšlenky i přítomnost sedí tak na 80%.Paní Iva je úžasná,jenom mě trochu zaráží budoucnost, jelikož jsou tam věci, které se mi dějí už nyní

Michaela - Re: Sedí

Mockrát děkuji za výklad myšlenky i přítomnost sedí a budoucnost na tu si musím počkat. Doufám že vše zlé jsem zahnala očistou kterou mi paní Iva poradila a bude dobře. Hned po té očistě a odpuštění se cítím líp :)

Iveta - Výklad

Mockrát děkuji za výklad=rozbor. Je to těžké číst o sobě a postupně přicházet na to, že na tom něco je. Popsané věci byly jen v mé hlavě a jsou v popisu. Pokusím se využít návodu, jak s tím vším pracovat.

Lenka - Psaný výklad

Mockrát děkuji paní Ivance za psaný výklad. Kontaktovala jsem ji na základě recenzí a musím říct, že jsem rozhodně neudělala chybu. Výklad jsem četla již několikrát a pokaždé přicházím na další souvislosti v mém životě. Myšlenky 24 hod zpětně seděly, přítomnost taktéž a budoucnost se teprve uvidí. Je to pro mě výzva i motivace na sobě zapracovat. Ještě jednou moc děkuji.

olga - děkuji ze srdce

moc děkuji za výklad, musela jsem ho číst několikrát,abych pochopila. Připadá mi to až neskutečné,jak paní Iva vše popsala,jako by žila se mnou. Hodně věcí ve výkladu,co se týká mě samotné mi začalo po přečtení dávat smysl, Dávám pět hvězdiček a opravdu doporučuji všem,kteří v sobě něco řeší,jelikož je to opravdu vždy jen o nás. Ivanko Vám opravdu ze srdce děkuji

Ivana - Dvorakovaivanajezkovice@seznam.cz

Jak postupovat při výkladu za 300 Kč

Mirka - Děkuji

Děkuji paní Ivanko.Minulost s přítomností sedí,je to neuvěřitelné.Děkuji za výklad a budu věřit,že budoucnost zvládnu. :-)

Bára - Výklad

Děkuji. Je to úžasný. Neznáme se, ale jako kdyby jste tu byla. Ještě jednou děkuji a doufám, že to zvládnu. Musím.:-)

Jana Neumannová - Konzultace

Krásný dobrý večer, paní Ivanka je skvělý človíček, který když ji poslouchám, tak to vypadá jako by mě znala od mala, výklad byl nádherný, teď budu podle něho fungovat a určitě se vše zlepší, jak mi řekla paní Ivanka, potěšilo mě, že paní Ivanka, že vidí posun od minule konzultace, 13 kroků bylo skvělých, ty mi hodně pomohly, takže Ivanko, moc velké díky za opravdu krásnou konzultaci

Ivana - Poděkování

Děkuji za odpověď.
Skoro to vypadalo, jak kdyby jste mě znala :)
Moc děkuji.



 

Přihlášení

Kategorie

Poslední fotografie



Statistiky

Online: 3
Celkem: 792715
Měsíc: 3839
Den: 187