Jdi na obsah Jdi na menu
 

Recenze, komentáře

article preview

 

 

 

Zde můžete sdělit Vaše zkušenosti, komentáře..

 

 

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Jarka - Vyklad

Vse sem četla se zatajeným dechem. Mnohe se shoduje. Neceho se bojím co prijde, jineho ne.....spoustu veci je treba pochopit a vstřebat, neco je na mysleni velmi složité.....dekuji moc za výklad a nasměrování. Budu se snazit jit pozitivním smerem.....

Veronika - Doporučuji

Moc děkuji paní Ivě za výklad.Dopodrobna zatím sedí, i otázka ohledně zdraví úplně přesně vystihuje mou situaci. Můžu jen doporučit! Jste skvělá .

Ruzenka - Vyklad

Dakujem pani Ive za vyklad.
Myslienky za poslednych 24 hodin sedia presne...je to az neuveritelne...ale je to tak.
Uvdime co prinesie buducnost.
Vdaka

A - Děkuji

Moc děkuji paní Ive za výklad,četla jsem se zatajenym dechem a věřím že vše dopadne jak má. Děkuji moc, krásný den.

Jana - Výklad karet

Paní Iva se mi objeví v životě vždy, když je mi jo sakra zle, moc děkuji za služby a doplňující informace, myšlenky sedí na milion procent, co se týká budoucnosti, vím, že na sobě budu muset zapracovat, co se týká lásky k sobě a pozitivního myšlení, moc děkuji za podporu a přeji mnoho spokojených lidiček. Paní Iva je odborník s velkým ❤️. S úctou Jana

Tereza - Vyklad

Pani Ivu mohu jen a jen doporucit.vsechno sedi dokonale az jsem zirala jak to vse vi.ted se jen uvidi jak to bude dal

Jitka - Vyklad

Dekuji pani Ive za vyklad, myslenky,ktere sedi a dekuji za nasmerovani....uvidime jak se bude vse vyvijet

Anďásek - Dar z hora

Asi bych začala tím, že hned 1. věta výkladu, na co jsem myslela před 24 hodinama mi vyrazila dech a lapala jsem po dechu i celý zbytek výkladu.
Měla jsem pocit, že mě p. Iva snad musí znát a nebo že si o mě zjišťovala informace v mém okolí. Je to až neuvěřitelné, kolik věcí ve výkladu sedí, až mě děsí ta budoucnost. Je pravdou, že ne všemu úplně rozumím, ale pevně věřím, že časem mi bude všechno dávat smysl.
Děkuji moc za výklad a přeji spoustu spokojených zákazníků a lidiček, kteří využijí Vašeho daru.

Vlasta - POĎAKOVANIE

Pred pár dňami som si dala po pol roku urobiť u pani Ivy druhý celkový písaný výklad. Na tento výklad som bola špeciálne zvedavá, pretože sa mi dlhodobo nedarilo v určitých životných sférach a aj prvý výklad u pani Ivy tomu nasvedčoval, že k nejakej zmene ani nepríde. V tomto období ma takisto stret rodinných udalostí a vôbec celoživotných udalostí a priebehov priviedol pred 2 mesiacmi opäť k pani Ive, ktorá mi po diagnostikovaní navrhla karmické očistenie a ešte jednu dôležitú vec, ktorá sa týkala našich rodinných generácií. Prešla som vlastne radikálnym odpustením a po tejto mojej dôležitej zmene mal podľa Ivy nastať v mojom živote zlom. A preto som bola na tento výklad špeciálne zvedavá. Pretože tento zlom v podstate už nastal okamžite po očistení a radikálnom odpustení, len moja zvedavosť bola tak obrovská, že som si dala hneď urobiť aj celkový výklad. Skôr než som si ho mohla prečítať, mi pani Iva oznámila, že „tak takého výklady by som robila veľmi rada“. Ano dobre sa mi čítalo všetko, čo mi pani Iva vyložila, ani som nedýchala. Môžem len povedať, že to čo mi pani Iva napísala je síce úžasné, ale nedá sa to porovnať s tou skutočnosťou, ktorú momentálne prežívam (je to moje najkrajšie životné obdobie teraz). A veľmi sa už teším na to ostatné. Takisto myšlienky 24 hodín späť absolútne presné ako aj minule a už len úvodné riadky výkladu svedčia o tom, že všetko sa tak aj naozaj deje a je to skvelé. Chcela som tým povedať všetkým, ktorí cítia, že v ich vzťahoch rodinných, či osobných niečo nie je v poriadku a majú pocit, že dlhodobo zažívajú nešťastie, či rodinné tragédie, či nepohodu v iných sférach svojho života a nevedia prísť na pôvod týchto sledov udalostí, aby si nechali poradiť, či dať zdiagnostikovať tento problém u pani Ivy. Naozaj to stojí za to. V prípade, že je potrebné riešiť očistenie karmy, či odpustenie, stojí za to do toho ísť a nechať si poradiť. Pani Iva mi vtedy pred očistením povedala, že ak to dokážem aj s radikálnym odpustením a ostatnými vecami, začnú sa diať v mojom živote zázraky. Ďakujem Iva Břečková, UŽ SA DEJÚ !!! Som veľmi rada, že ste sa v mojom živote ani neviem ako objavila a naisto v ňom dlhodobo aj zostanete. Želám Vám veľa úspechov vo Vašom živote a tiež hlavne aj vo Vašej skvelej činnosti, ktorú robíte v prospech nás všetkých, ktorí Vás potrebujeme.

Gabca - DIKY

Dekuji Ive za moc fajn popovidani. Dekuji ji za jeji pozitivum a optimismus, ktery siri eterem, doda cloveku nadeji a nakopne ho k cinosti.
NIKDO ZA NAS NIC NEUDELA a Iva fajn navede jak na to Vase prave orechove.
DIKY :)
Preji Vsem jen to NEJLEPSI,
AHOJ
Gabi

Katka - Výklad

Iva dokázala přesně popsat, na co v posledních 24 hod myslím...ten guláš v hlavě mám už docela dlouho a tak, jak to dala Iva na "papír", bych zřejmě sama lépe popsat nedokázala a těší mě, že se v tom zmatku vyznala :-) Je docela fajn číst svoje myšlenky popsané od jiného člověka, který mě v životě neviděl...trochu z toho mrazí, ale už i samotné popsání myšlenek od Ivy vede k zamyšlení, jak s tím naložit dál...karty napoví, ale jak sama Iva říká, budoucnost není pevně daná a mnoho věcí ovlivníme sami...teď...takže já na tom jdu pracovat a tímto Ivě děkuji za popostrčení , i když výklad budu číst ještě asi 100x a dál hledat mezi řádky :-)

Eva - Výklad

Děkuji za nádherný výklad, jedním dechem jsem to přečetla asi desetkrát.... Bála jsem se co my karty přinesou... Ale už teď se těším na lepší zítřky.. Otevřela jste my oči abych si uspořádala život a byla konečně šťastná... Těším se na svou budoucnost... DĚKUJI ❤️ Všem p. Ivu doporučuji z celého ❤️

Linda - Výklad

Paní Ivo, moc děkuji za výklad. Myšlenky sedí perfektně. Musím to číst stále dokola. Paní Ivu určitě doporučuji !!!

Dagmar - mam stale nějake problemi

Mam dve holky Moniku a kristynku a maji problemi ve vstazych, jestli mam změnit pracu kvuli zdravi, jesli se to štěsti usměje a otstěhujem se do večiho bydleni v kterym se mačkame uš kvuli ceři a vnoučeti poratte mi co mam proto udělat moc vam děkuji

Lucie - Výklad karet

Až uslyšíte paní Ivu jak Vám říká myšlenky, které jste měli 24h zpět, bude Vám z toho běhat mráz po zádech jak jsou přesné. Určitě dám vědět jak dopadla budoucnost:-)

Jitka - Vyklad

Moc dekuji pani Ive za vyklad...ctu to porad dokola a sedi to

Gabina - Vyklad

Dekuji moc p. Ivo,
myslenky sedely na 100%. Diky vasemu vykladu, jsem si mnoho veci uvedomila a budu na sobe pracovat. Vsem doporucuji si nechat udelat od p. Ivetky vyklad

Michaela - Výklad

Paní Ivanko, děkuji Vám moc.Kdyz jsem četla výklad od vás,chvilkama jsem asi ani nedychala.Uz je na čase abych se sebou něco udělala.Dekuji Vám.

Monika - Výklad

Moc děkuji paní Ivo. Ty myšlenky seděly naprosto přesně, až jsem se lekla, ale člověk se nad sebou zamyslí a spoustu věcí si uvědomí. Děkuji za pomoc a nakopnutí.

Tomas - Vyklad

Kdyz mi Iva poslala vestbu v prvom rade jsem onemel a pak se az lekl ze jak to vsechno vedela hodne veci tam presne sedelo! V odstavci zdravi se hned prvni veta do 5 hodin naplnila! Doporucuji si pozadat Ivu o vyklad Naprosto se zamyslite nad zivotem! Dekuji Ivo budu se snazit ridit vasim vyakladem! Hned mam lepsi pohled na svet a zivot!



 

Přihlášení

Kategorie

Poslední fotografie



Statistiky

Online: 2
Celkem: 792370
Měsíc: 3688
Den: 126