Jdi na obsah Jdi na menu
 

Recenze, komentáře

article preview

 

 

 

Zde můžete sdělit Vaše zkušenosti, komentáře..

 

 

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Iva - Re: Výklad

Také zdravim a napište mi do meilu děkuji vestkyne-i@seznam.cz

Blanka - Děkuji

Děkuji Vám za výklad, myšlenky sedí s velkou přesností. Ještě jednou děkuji a budu se těšit :-)

Irena - Poděkování

Děkuji Vám paní Ivo za přesný výklad, byla jsem velmi překvapena, jak vše sedí. Jste skvělá:) S úctou a pokorou Vám děkuji.

Gábina - ♥Děkuji

Moc děkuji za Váš výklad, nečekala jsem, že budete tak rychlá. A ještě tak obsáhlý výklad. Do mých strachů a myšlenek jste se tedy trefila přesně. Budu se držet vašich rad, abych se toho špatného vyvarovala. Povzbudila jste mě. Jste úžasná.

EVA - VÝKLAD KARET

TO NA CO MYSLÍM SEDÍ A VÝKLAD DOUFÁM ŽE SE SPLNÍ JEN TO LEPŠÍ.POKUSÍM SE O TO TED VÍM NA CO SI DÁT POZOR

Jana H - Dekuji

Dekuji.

Marie - Výklad

Paní Ivo,moc děkuji za výklad, myšlenky 24h jste odhadla s velkým obdivem na 100%. Na celém výkladu jsem nenašla nic nepravdivého, budu se snažit dodržet Vaše rady a věřím v pozitivní myšlení.Vřele doporučuji.

MaMo - děkuji

Paní Ivo, moc děkuji za Váš čas. Výklad myšlenek a přítomnosti je úžasný a budoucnost- uvidíme, teď jsem připravena. Vás mi poslali. Díky.

Daniela - ♡

Pani Iva,moc Vám dekuji. Sedi vsetko a hlavne diky za energiu,ktoru ste mi dodala. A za tu krasnu modlitbicku taky.

Inna - Re: ♡

Děkuji moc

Ladislava - výklad

Velice děkuji paní Ivě za její naprosto přesný výklad, vazim si takových lidi. ..

Lenka - Výklad

Děkuji paní Ivě za výklad. Už jsem ho využila po osmé a jsem vždy překvapená, jak to všechno uhádne. Můžu jen doporučit. Děkuji

Katka - výklad

Děkuji paní Ivě za výklad,

myšlenky 24h zpětně jste odhalila úplně přesně :) a co se budoucnosit týče tak doufám, že se dokáži poučit z toho, co jsem se od vás dozvěděla a vyjde jen to pozitivní.

Děkuji

Alena - Výklad

Výklad paní Ivy co se týče myšlenek a přítomnosti je pravdivý slovo od slova.Budoucnost uvidíme co ukáže čas.Otevřel mi oči a donutil mě zamyslet se hlavně sama nad sebou a uvědomit si sve chyby.Vše si beru k srdci.Děkuji Vám

Simona - Doporučuji

Moc děkuji za výklad, myšlenky sedí s maximální přesností. Opravdu jsem všechny ty věci měla v hlavičce..Už také rozumím, že myšlenky jsou silné a ovlivňují naši budoucnost..Vše si beru k srdíčku a věřím že myslet pozitivně je víc než půlka ke štěstí. Děkuji Vám za rady, za čas a energii. Dala jste mi nový smysl, že ještě to hezké může přijít..Děkuji

Anicka - Hezky den

Prosim chtela bych od Vas vestbu jsem starsi a nevim kam napsat a kde zaplatit,spatne chodim a kolega muze zaplatit v pondeli,primo na ucet prosim o info dekuji a preji hezky den Anicka email bizuterie.k@seznam.cz

Martina - Výklad

Byla jsem velmi překvapena, myšlenky naprosto souhlasí. Moc děkuji za výklad.

Kateřina - poděkování

Moc děkuji za výklad který sedí a hlavně si aspon uvědomím, kde dělám chyby. Je to v hlavě, myšlení a budoucnost před námi.

Ivana - Vyklad

Dekuji pani Ivo vse sedi

Iveta - Výklad..

Paní Ivo,moc děkuji za Váš výklad,myšlenky zpětně sedí naprosto přesne,a to co jste mi vyčetla z karet dál vypadá zajímavě,ale takový je život,jednou jsme dole a jednou nahoře.. Budoucnost ukáže čas,ale co se týká přítomnosti a zdraví, sedí přesně.. Každopádně jste skvělá,moc děkuju,a jen můžu doporučit.. Mějte se hezky,Iveta..



 

Přihlášení

Kategorie

Poslední fotografie



Statistiky

Online: 2
Celkem: 791898
Měsíc: 3783
Den: 170