Jdi na obsah Jdi na menu
 

Recenze, komentáře

article preview

 

 

 

Zde můžete sdělit Vaše zkušenosti, komentáře..

 

 

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Petra - Nadhera

Pani uz me delala dvakrat vyklad. Jsem velmi prekvapena jak to napsala. Napsala to tak krasne, ze ani neverim zebtakove duse existuji. Jsem moc rada, ze s touto pani jsem v kontaktu, protoze az ted si uvedomuji co vse clovek muze zmenit, svuj osud, sve zklamani a nemusibse bat. Strasne moc dopirucuji. S touto pani jsem a chci s ni byt v kontaktu. Az toto budete cist dekuji vam za ty radky ktere budu rikat a budu nabvas pri tom myslet. Za vse mockrat dekuji.

Lenka - Spokojenost

Pani Iva mi moc pomohla ujasnit si svůj zivot a řešit problémy.Určitě ji mohu všem doporučit.moc děkuji

Renata - Poděkování

Dobrý den, komunikace a ochota ze strany paní Ivy Břečkové byla naprosto úžasná a velmi rychlá. Děkuji moc za výklad.

Věrka - Poděkování

Moc děkuji za výklad, pomohl mi pochopit současnou situaci. Vřele doporučuji!

Eva K - Vestba od pani Ivy

Prochazim ted vztahovou krizi a na FB jsem nasla odkaz na pani Ivu .hned jsem se s ni zkontaktovala..je velice mila vstricna...jeji vyklad vztahu mne naprosto ohromil..pouze z jmena a datumu narozeni naprosto presne vylozila na co jsem myslela a cim se trapila ci vlastne jeste trapim...jen mi potvrdila me tušení.ktere jsem mela zasunute v podvědomí..pomohla mi nasměrovat me myšlení a další životní kroky..pani Ivo diky moc jste úžasná. Všem co maji nějaké problémy (a kdo je v dnešní době nemá :) ) trapi se čímkoli ..zkuste jeji výklad

Petra - 24. 1. 2017

Dobrý den, komunikace a ochota ze strany paní Břečkové byla naprosto úžasná a velmi rychlá. Výklad byl obsáhlý a myšlenky během 24 hodin zpět, byly naprosto přesné :-) až jsem měla husí kůži ... Ještě jednou moc děkuji a mohu jedině doporučit.

Martina - 23.1.2017

Zdravím.Chci se též podělit o svou kladnou recenzi za výklad od paní Ivči.Výklad seděl od začátku do konce.Proběhl ještě ten den,kdy jsme se domluvili.Výklad byl rozsáhlý a četla jsem ho jedním dechem..
Myšlenky zpětně 24h ...přišlo mi,že tu snad byla s námi a videla vše co se ten den událo... :-)
Výklad mohu jedině doporučit,protože sedí vše od minulosti budoucnosti až po přítomnost... Opravdu se vyplatí a touto formou chci opět poděkovat... výklad nebyl určitě naposled :-)

Radka - Cesta

Velice děkuji paní Ivě nejen za přesný výklad, ale především za ukázání správné cesty. Pochopením vlastních chyb se budu snažit vynegovat nepříjemné věci v budoucnosti. Myslím, že jsem nikdy zcela nepochopila správně žádný vyklad, ale Iva mi dokázala vše podrobně vysvětlit a otevřít mi oči. Začnu lépe a hlavně hned teď :) Děkuji!

Renáta - Úžasné

Tak i já se zde přidám se svou recenzí. Musím říct, že když jsem věštbu od paní Ivy četla poprvé, byla jsem v němém úžasu. Rozbor posledních 24 hodin seděl na 100%, ohledně zdraví na 100%, ohledně přítomnosti věděla o mě snad víc než já vím o sobě. A budoucnost? Uvidíme co bude, to posoudit zatím nedokážu.
Kdo ještě váhá, jestli ji oslovit, tak neváhejte. Paní Iva je opravdu úžasný člověk. Ještě teď nechápu, jak může někdo, kdo mě v životě neviděl, o mě vědět takovou spoustu věcí. Děkuji Vám moc Ivuško

Eliška - Poděkování

Moc dekuji pani Ive ...jednim slovem uzasny. Opravdu.

Ivana - Výklad

Paní Ivo, chtěla bych Vám z celého srdce poděkovat,za Váš výklad. Četla jsem ho se zataženým dechem asi čtyřikrát. Nenašla jsem v něm nic,co by nebyla pravda. Je to vážně, až NEUVĚŘITELNÉ. A co se týče výkladu budoucnosti? Mám o čem přemýšlet.... uvidíme. Váš výklad opravdu stojí za to. Děkují

Kačenka - Poděkování

S výkladem jsem moc spokojená, vím že na fb je hodně podvodníků ohledně výkladu karet, ale paní Iva k ním rozhodně nepatří. Prěsně věděla co mám v hlavě a co mě trápí a i hned věděla jaká jsem. Myšlenky byli na 100%. Komunikace skvělá a hlavně rychla. Doporučuji pani Ivu všem co mají nějaké problémy a neví si rady.

Marie - spokojenost

Byla jsem překvapená,že paní Iva opravdu odhadla mou nynější situaci.Docela jsem z toho byla až vyděšená,že to opravdu funguje i na dálku.Doporučuji i jako formu terapie.Milá paní,která s vámi hned komunikuje

Dana - Poděkování

Děkuji za výklad, jsem velmi spokojena.

Emili - Poděkování

Tímto velice děkujeme paní Ivě, nejen za skvělý výklad, ale hlavně za neuvěřitelnou pomoc, podporu a ochotu nad rámec zaplacených služeb. Paní Iva je velice milá a už teď vím, že se na ni časem s důvěrou opět obrátíme. Děkujeme

Petra Šimková - Spokojenost

Výklad, který proběhl po tel. Byl skvělý. Těšila jsem se a vše co mi rekla, přítomnosti, budoucnosti, zdraví vše á. Jen a jen doporučuji dalším.

Eva - Výklad přes email

Velmi doporučuji paní kartarku, co napsala tak mě jen vystihovalo. Velmi milá komunikace. Určitě to nebyl poslední vyklad. Na budoucnost jsem velmi zvědavá.

Michaela - Výklad přes e-mail

Paní Ivu doporučuji, na co jsem myslela napsala správně a na budoucnost jsem zvědavá :)

Drahuška - Výklad přes email

Paní Ivanku vřele doporučuji.Myšlenky které jsem měla před cca 24hod zpět seděly na 100%Nemohla jsem tomu uvěřit jak se Ivanka mohla trefit.Neuvěřitelné.

Vendul - Výklad přes email

Nechala jsem si od p. Ivy věštit a žasla jsem nad výkladem. Děkuji za nasměrování v životě a určitě Vás doporučím dál. A těším se na budoucnost.



 

Přihlášení

Kategorie

Poslední fotografie



Statistiky

Online: 1
Celkem: 792243
Měsíc: 3710
Den: 76