Jdi na obsah Jdi na menu
 

Recenze, komentáře

article preview

 

 

 

Zde můžete sdělit Vaše zkušenosti, komentáře..

 

 

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Elen - Konzultácia

Ďakujem pani Ive za jej slová. Je to priama príjemná osôbka. Naplnila moje očakávania. Odpovede na moje otázky som dostala, ako i návod ako pracovať na sebe. Ešte raz ďakujem a som rada , že som pani Ivu spoznala. :-)

Blanka - Výklad

Děkuji paní Ivě za obsáhlý výklad, který musím ještě sama v sobě pořádně vstřebat a zpracovat. Jinak musím napsat, ze moje myšlenky během 24hod. zpětně opravdu sedí do puntíku, jako kdyby mne už dlouho znala.

Lenka - Recenze

Chtěla bych paní Ivu doporučit, už si u ní nechávám vykládat několik let, protože vše sedí do puntíku, umí poradit a nasměrovat v případě, že potřebuji poradit... Proto pokud nejste rozhodly, tak za mě určitě neváhejte, opravdu vše sedí do puntíku....

Iveta - Výklad

Moc děkuji, paní Ivo za vyklad. Vše ještě vstřebávám. Určitě jsem našla co hledám . Přeji vám krásný nový rok děkuji

Zuzana - Vestba

Dobrý den paní Iva, moc děkuji za podrobnou vestbu a zároveň píši, že se v tom hodně nacházím moc děkuji a přeji hezký svátky

Lada - Výklad

Děkuji moc za výklad. Krásně napsaný a pravdivý. Přeji krásný svátky a šťastný nový rok. Děkuji moc.

Petra - Výlad do 14 dnů.

Moc děkuji, paní Ivo, za výklad.
Vše je jak píšete, přítomnost, myšlenky i zdraví. Napsala jste toho moc, četla jsem to asi 4x abych si vše uvědomila. Ve všem, co jste napsala, máte pravdu. Moc si vážím Vaší práce a děkuji za Vaše slova. Díky Vám jsem si uvědomila spoustu věcí, a začnu na tom pracovat :-)
Doporučuji všem :-)

Lenka - Poďakovanie

Dnes som absolvovala konzultáciu po telefóne s pani Ivou, a vrelo odporúčam, myšlienky do 24 h sedeli úplne presne, vo veĺa veciach som sa našla a s úžasom som počúvala každé slovo, každú radu,, myšlienku. Uvedomiť, pochopiť, prijať, odpustiť. Najťažší je prvý krok, pokiaľ si neuvedomíme, nemôže me s problémom, situáciou pracovať. Konzultácia pani Ivy mi otvorila oči, ďakujem.
DAKUJEM ZA VAŠU POMOC A ZA TO ZE POMÁHATE DRUHÝM, A ŠPECIÁLNE ZA DNEŠNÝ TERMÍN KONZULTÁCIE, VED VY VIETE

Ludmila - Výklad

Děkuji moc paní Ivě za přesný výklad, myšlenky za 24 hodin sedí úplně přesně, minulost s přítomností také. Určitě využiju cenné rady a zapracuji na sobě, aby se mi z předpovědi budoucnosti vyplnilo to nejlepší. Ohledně mého zdravotního stavu paní Iva trefila většinu zdravotních problémů, co už mám, budu se snažit změnit svůj životní styl, abych odvrátila ty další. Ještě jednou moc děkuji a přeji jen to dobré.

Táňa - recenze na karmický výklad

vyjádřím se k mému karmickému výkladu.....četlo se to jako román, hluboké myšlenky ,jen čas ukáže, co se splní a co ne.. V každém případě budu bedlivě sledovat další posun v mé budoucnosti. Paní Ivě za krásný rozbor velice děkuji s přáním všeho dobrého....a krásné svátky celé rodině.

Petra - Poděkování za navraceni vnitřního klidu.

Pani Ivo,moc děkuji za dnešní hovor.
Bylo to velice milé,upřímně a bezprostřední.
Díky Všem,jsem si uvědomila,že není čas nic vzdávat,ale ba naopak učinit si život Ještě příjemnější.
Ještě teď mám vše v hlavě,moc děkuji.

Klara - Výklad

Musím říct ,že je to poprvé v životě ,co jsme využila výklad ..jakýkoliv ..Využila jsem ho v situaci kdy jsem byla na dně a výklad a myšlenky přišli den potom co se mi zhroutil vztahový svět . Ale vše co paní Iva napsala naprosto souhlasím a sedí..úplně vše co jsem chtěla vědět o partnerovi a práci .. A tím ,že to přišlo den po té , jsem byla v šoku ,že teď se to vyvíjí přesně tak jak bylo psáno ..
Ohledně myšlenek se zamyslím sama nad sebou. I v tom měla paní Iva pravdu .
Nepíšu to jen tak aby měla paní Iva kladně recenze ,ale proto ,že jsme byla k výkladům nevěřící a skeptická ,hodně skeptická .
Moc vám děkuji Panu Ivo a přeju mnoho úspěchů .Děkuji Klára

Ivana - Poděkování za výklad

Dobrý den paní Ivo,
děkuji moc za pěkný, přesný výklad, který jsem si musela přečíst opakovaně :-D, je to mazec. Přeji všechno nejlepší a ať se Vám daří a já se pokusím držet se Vašich rad.

Zdena - Poděkování

Moc Vám děkuji za výklad, byla jsem velmi mile překvapena, jak byl podrobný a pravdivý. Mohu jen doporučit.

Martina - Poděkování za věštbu

Dobrý den paní Břečková,
moc Vám děkuji za věštbu, uf, když jsem to celé přečetla a vstřebala, tak jsem se opravdu našla a uvědomila si spoustu souvislostí, které se mi již staly a doporučení, jak s nimi naložit. Je to každodenní práce na sobě samé a o to krásnější, když změníme sebe, tak jak se krásně a přirozeně přetváří vztahy kolem nás. Velmi výstižně jste je popsala.
Váš pohled do mé duše je opravdu velmi citlivý a vypovídající, u pár konkrétních věcí mi opravdu spadla brada.....
Děkuji Vám z celého srdce za Váš úžasný přistup k životu, moc ráda čtu Vaše příspěvky a sdělení. Jste pro mě velkou inspirací, podporou a světlem.
Mohu všem, kdo se rozhodují si nechat věštbu od paní Ivi připravit, tak ať se jí určitě ozvou.
Ještě jednou Vám děkuji a přeji Vám a Vašim blízkým ať zdraví, láska a radost ze života Vás provází.



Mirka - Poděkování za výklad

Moc Vás zdravím, paní Ivo
děkuji za Vaši věštbu, která je opravdu vyčerpávající a já jsem nadmíru spokojená. Odráží se v ní nejen Vaše dlouholeté zkušenosti, ale i dar od Boha, který v sobě máte. Nejvíc ze všeho mě fascinovaly myšlenky 24 hodin zpětně, kdy jsem měla pocit, že jste tento čas strávila se mnou a povídaly jsme si spolu. Paráda....Stále pročítám a hledám souvislosti. Mohu jen doporučit...

Lenka-poděkování - Karty

Děkuji paní Ivě za pravdivý výklad,vždy jsou překvapená jak téměř vše sedí i to špatné i to dobré,musím přečíst vícekrát než vše pochopím a taky vím že je to práce na nás samotných, ukáže směr kterým se vybrat,vždy když nevím jak dál, vzpomenu na její slova i když je to někdy těžké, prostě Děkuji a kdo neví jak dál, doporučuji

Lenka-Výklad - Poděkování

Moc děkuji za pravdivý výklad,čas ukáže ale záleží jen na nás samotných

Katka - Vyklad

Pani Ivo, moc moc dekuji .. Vase radky jsem primo hltala...Urcite se rada s Vami jeste spojim telefonicky..

Renata - Díky za výklad

Milá Ivo,
velice děkuji za výklad, tolik řádku jsem vůbec nečekala a hlavně pro mě přínosných a pravdivych. Děkuji velice



 

Přihlášení

Kategorie

Poslední fotografie



Statistiky

Online: 1
Celkem: 792274
Měsíc: 3673
Den: 82