Jdi na obsah Jdi na menu
 

Recenze, komentáře

article preview

 

 

 

Zde můžete sdělit Vaše zkušenosti, komentáře..

 

 

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Radka - Vestba

Vrele doporucuji vestba sedi.super rychle jednani urcite se na pani znovu obratim

Menčíková - Spokojenost!!!

S pani Ivankou jsem vždy velice spokojena..co se tyce mých myšlenek jsou zcela vždy naprosto presne a ja se tomu nikdy nepřestanu divit..Vsem doporucuji!!!!

Zdeňka - Velké díky

I já se chci podělit s kladným hodnocením paní Ivy, opravdu to sedí až jsem koukala, s přítomností to přesně sedlo a budoucnost uvidíme, jak dopadne, ale věřím, že dobře a paní Ivu určitě moc doporučuji! Ještě jednou děkuji a přeji hodně štěstí a zdraví všem!

Věra - Poděkování

Děkuji za výklady, nejvíce si vážím citlivého přístupu a originality, s jakou paní Iva výklad podává.
Vyloží přítomnost, nastíní budoucnost a pak už to chce mít jen pozitivní přístup, aby vše dopadlo dobře. Moc jí za vše děkuji!

Denisa - Karty

Děkuji za výklad..Myšlenky sedí až jsem měla husí kůží jak je to možné...Přítomnost taky sedí..A na budoucnost to si musím počkat tak uvidíme.. Moc děkuji za výklad i za pomoc.. Určitě nepíší naposled... Denisa

Denisa - Karty

Děkuji za výklad.. Myšlenky sedí až sem meěla husí kůží...přítomnost taky a budoucnost to uvidíme..

Jana - Vyklad

Dekuji za vyklad pani Ivo.Myslenky sedi i zdravotni stav co mam.Ted uz jen myslet pozitivne . Diky Jana

Ivana-výklad karet - Ivana-výklad karet

Děkuji paní Ivo přítomnost sedí na 100% až mě to vyděsilo jak je to přesné, uvidíme co přinese budoucnost. Ráda se na Vás obrátím i v budoucnu. Všem Vás doporučuji děkuji Ivana

Lenka - výklad

Pani Iv moc děkuji za výklad , z toho mála co vám člověk o sobě dá, fakt klobouk dolu. Trefila jste mě naprosto přesně. Moc děkuji Lenka

kamila - vyklad karet

Moc dekuji pritomnost sedi presne jste sikovna a uvidim budoucnost

Zuzana - Děkuji

Výklad je až neuvěřitelně přesný. Všem doporučuji jestli si nevíte rady a v životě nevíte kudy kam obraťte se na paní Ivu.

Aneta Brychtova - Dekuji

Vrele doporucuji vsem !
Vyklad od pani Ivy je presny ! Je velmi mila a hlavne, umi krasne poradit !
Dekuji moc !

Helena - Výklad sedí

Za mě sedí přítomnost stopro, myšlenky také, na budoucnost si musím počkat, jen se musím řídit radami paní Ivy. Myslím si, že to není naposledy, co jsem se na paní Ivu obrátila. Dost mi pomohla v těžké životní situaci, jen co jsem si přečetla výklad, hned ze mě spadla nejistota a našla jsem sílu i směr, kterým bych se měla ubírat. Za mě doporučuju.

Marry - úžasný

moc děkuji p.Ivě za výklad,jako vždy pravdivý,upřímný,je úžasná,poradí,uvidíme ,co přinese budoucnost,doporučuji:DI

Monča - super

Děkuji za výklad který sedí a moc děkuji. Doporučuji paní Ivu

Dášenka - poděkování

Děkuji p.Ivo...jsem ráda,že jsem dostala odvahu a napsala Vám..Sedi vše co mám uvnitř a i přes pár starosti se těším na budoucnost.Rada se obrátím na Vás znovu ..byla jsem příjemné překvapená.. děkuji od srdce.D. Přeji mnoho krásného i Vám.

Lenka - Výklad

Hezký dobrý den, chtěla bych moc poděkovat za výklad. Myšlenky a přítomnost sedí, jsem spokojená. Určitě se v budoucnosti na vás obrátím. Děkuji.

Pavla - výklad

Můžu jedině doporučit! Výklad sedi přesně! Ještě jednou mockrát děkuji...♥

Katka - Výklad

Již po několikáté ve svém životě jsem si nechala vyložit karty od různých lidí a dnes poprvé vím, že jsem se konečně trefila, přítomnost a okolnosti stoprocentně sedí, na minulost si počkám a výsledek dám vědět. Díky Ivo

Alena - Výklad

Dobrý den, poprvé jsem si nechala vyložit karty takto na dálku a před paní Ivou smekám. Myšlenky a přítomnost sedí na 100% Budoucnost, uvidíme. Jsem nadšená a všem výklad paní Ivy doporučuji :-)



 

Přihlášení

Kategorie

Poslední fotografie



Statistiky

Online: 2
Celkem: 792384
Měsíc: 3697
Den: 134