Jdi na obsah Jdi na menu
 

Recenze, komentáře

article preview

 

 

 

Zde můžete sdělit Vaše zkušenosti, komentáře..

 

 

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Renata - Psany vyklad

Dekuji pani Ivane za vyklad,musim se zbavit negativních myslenek a mit se vice rada,pak budu na vše pohlizet pozitivněji

Dáša - Poděkování

Děkuji paní Ivě za výklad, chvílemi mi naskakovala husí kůže a to mluví za vše... Budu na sobě pracovat, vynasnažím se žít dle Vašich cenných rád. Mohu jen doporučit. Vše ostatní ukáže čas..

Alena - Psaný výklad

Velice děkuji za výklad. Myšlenky seděli a budoucnost se uvidí.Musím zabojovat hlavně sama se sebou.
Moc děkuji

Gabriela - psaný vyklad

Moc děkuji paní Ivance za psány výklad,minulost seděla,uvidíme jaká bude budoucnost,ta je v mých rukou,musím se naučit mít rada víc sama sebe a zbavit se vnitřních bloku. Moc vám děkuji za vasi sílu a energii při psaní výkladu.

Marie - Psaný vyklad

Paní Ivanka je skvělá,doporučuji,výklad pravdivý,minulost, současnost i pocity a chování osob,vše naprosto perfektní. Potvrdila mi vše co jsem prožila a tušila.Myslím,že věštbu si nenechám ujít.i já potřebuji otevřít oči.Děkuji Vám.

Andrea - Vyklad s osobnim setkanim☺

Dobry den, Pani Ivu jsem mela moznost poznat osobne, a nikdy jsem nepoznala tak pozitivne naladeneho clovicka☺ Vyklad byl naprosto paradni, pani Iva mi otevrela oci. A vyklad neni pouze o budoucnosti ale o pomoci s budoucnosti vse je v nasich rukach. Snazim se diky pani Ive menit pohled na svet na svuj zivot a zivot mych deti a ostatnich lidi co mi vstoupi do zivota.
Pani Ivu vsem doporucuji a Vam Ivanko dekuji

Olina - Věšťba

Paní Ivanku jen doporučuji! Telefonický výklad je top. Vše vysvětlí a navíc Vám přijde mailem ještě psaný výklad. Myšlenky a přítomnost naprosto sedí. Budoucnost je jen v našich rukách..... je nutné se zamyslet a snažit se řídit radami které jsou též součástí výkladu. Určitě se s paní Ivou ještě spojím. Je to úžasná žena s ohromnou sílou a srdickem na spravnem místě.

Alena - Vyklad

Děkuji paní Ivance za perfektní výklad,při čtení myšlenek mě až mrazilo,jak neskutečně byly do písmenka pravdive,rovněž přítomnost.Dekuji taky za rady,určitě si vezmu k srdci a udělám vše pro to aby můj život byl šťastnější,abych se naučila mít se ráda.Vrele doporučuji,skvělá práce.

Ivana - výklad

Výklad od paní Ivy byl opravdu ohromující, myšlenky posledních 24 hodin...to snad ani není možné, jak to vše sedělo, i přítomnost sedí a budoucnost uvidíme. Všem vřele doporučuji, výklad je vyčerpávající a vše podrobně popsáno.
Děkuji Vám.

Alena - Vyklad

Dėkuji pani Ive za vyklad. Bylo to jako by me vidėla do hlavy .Vše sedi. Minulost a přitomnost. Dėkuji

Mirka - Výklad

Děkuji paní Ivušce za výklad, trefila se do mých myšlenek jako bych je já sama vypsala na papír. Kdo ještě váhá tak směle do toho :-) děkuji mnohokrát

Lenka - Psaný výklad

Děkuji paní Ivo, Váš psaný výklad je úžasný. Myšlenky i přítomnost sedí přesně. Díky výkladu budoucnosti vím, že musím pro dosažení svých cílů na sobě pracovat. Ještě jednou moc děkuji a přeji hodně štěstí.

Šárka - Re: Psaný výklad

Děkuji paní IVĚ za výklad,sedi presně.Je užasná

Eliška Vališová - Reakce na výklad

Paní Iva je jedním slovem úžasná. Mám s ní absolutně bezchybné zkušenosti. Doporučuji všem, kteří hledají odpovědi na cokoliv. Ivuška je ❤

Radka - Výklad

Děkuji paní Ivě za výklad myšlenky 24h sedí přesně .Trochu zmatená z budoucnosti.

Iveta - Výklad

Děkuji paní Ivě, co říkala ohledně mých myšlenek a přítomností sedí. Jsem zvědavá jestli sedne budoucnost.

Šárka - Výklad

Psaný výklad. Většina textu seděla velice dobre. A i rady mi přišly velice výstižně a velmi me pomohly a uklidnily. Výklad velice se doporučuji:-)

Martina - Vyklad

Děkuji za psány výklad, me myšlenky za posledních 24hod sedí úplně přesně...z celkového výkladu jsem zatím trochu zmatená, ale snažím se ho vstřebat...

Milča - Psaný výklad

Paní Iva je prostě anděl,psaný výklad super,ohledně myšlenek -užasné,ještě ted to zpracovávám,má opravdu velké schopnosti,a smekám ,určitě se s ní ještě spojím,veliké díky-DOPORUČUJI.

Petra - Věštba

Paní Iva mi po telefonickém rozhovoru vysvětlila úplne vše co jsem potřebovala.diky ní jsem pochopila spousty věcí. Vše mi ještě poslala do mejlu takze se k výkladu mohu kdykoliv vrátit.Dekuji Péťa



 

Přihlášení

Kategorie

Poslední fotografie



Statistiky

Online: 1
Celkem: 792545
Měsíc: 3748
Den: 152