Jdi na obsah Jdi na menu
 

Recenze, komentáře

article preview

 

 

 

Zde můžete sdělit Vaše zkušenosti, komentáře..

 

 

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Anna Mokrá - Doporučuji

Také se přidávám ke chvále. Paní Iva je rychlá a její výklad přesný. Děkuji

ANETA - Výklad

Ráda se přidám ke chvále, která se tu o paní Ivě píše. Nechávala jsem si vykládat karty po mailu na konkrétní otázku a jsem velice spokojená. Paní Iva je příjemná, ochotná a rychlá v odepsání. Vše sedí a v pár věcech mi to i otevřelo oči a pomohlo se zamyslet nad budoucností. Doporučiji :)

Jiřina - Poděkování

Doporučuji pani Ivanku,vyložila mi karty,posléze jsem měla dotaz na jednu konkrétní otázku,která mi byla zodpovězena velmi rychle.Velice přesný výklad! Paní je ochotná a milá.Děkuji za všechny rady,které jsou pro mě důležité a dávají mi sílu.

Martina - Podekovani

Moc bych timto chtela podekovat pani Ive za vyklad.. Dosud vse souhlasi a na budoucnost si pockam :) urcite si od pani Ivy necham jeste karty vylozit. A samozrejmne velice doporucuji :)

simona - Podekovani za vyklad karet

CHci podekovat pani ive za super vyklad karet vse dukladne vysvetleno to je Pani uzasna od ktere si necham jeste nekolikrat udelat vyklad karet pani mohu doporucit SKVELA KARTARKA

katka - Dodatečně moc děkuji

Dobrý den, chtěla bych tímto moc poděkovat paní Ivě. Před nedávnem jsem si nechala od ní udělat výklad. Byla jsem v hodně složité situaci a komplikovaném vztahu. Nejen, že vše věděla, ale i naznačila jakou cestou mám jít. Poslechla jsem paní Ivu a takto to dopadlo. Odjela jsem za moji láskou světa kraj a bylo to to nejlepší, co jsem mohla udělat. Zpočátku jsem se bála, ale paní Iva mi dodala sílu a sebevědomí. Výsledek?????? PANÍ IVO, JSEM ŠŤASTNÁ!!!!!!!!!!! VŠEM JEN DOPORUČUJI A JE MI CTÍ, ŽE JSEM VÁS POTKALA

Petra - Dekuji!!!

Zdravim :) pani Ivusku doporucuji. Vse sedi..., az jsem z toho byla v soku. A hlavne, pani Iva je s Vami. Velice uprimna zena se <3 na spravnem miste!!!
Dekuji moc

Renata - Doporučuji

Pokud někdo hledáte seriozní kartářku,která má opravdu ten dar,obratte se na paní Ivu.Vřele doporučuji za sebe i za svou dceru.A navíc je to moc,moc srdíčková ženská.Těším se někdy na další výklad.

Terezka - Podekovani

Výklad od paní Ivy mám poprvé a vše co napsala byla pravda. Teď ještě počkat co přinese budoucnost a na kolik se bude podobat vykladu. Mockrát děkuji za Váš výklad Ivusko. A vím že kdykoliv budu přemýšlet o hledání pomocí v kartách,obrátím se opět na Vás .

Petra - doporučuji výklad od paní Ivy

Výkladu od paní Ivy jsem nevyužila poprvé a opět jsem se nezklamala, myšlenky byly popsané naprosto přesně, přítomnost sedí také a na budoucnost jsem zvědavá. Paní Ivu určitě doporučuji, pomůže najít ten správný směr a nechá nahlédnout do budoucnosti.

Mon - Vestba na dálku

Na paní Ivu,jsem dostala kontakt přes kamarádku. Je to moc milá žena,která ma neuvěřitelne schopnosti. Doporučuji všem,které něco trápí. Dela i věštby na dálku.Těším se na setkání s paní Ivou.

Petra - Vyplnění věštby

Dobrý den , tak další část věštby od paní Ivy se naplnila. Získala jsem práci .Moc děkuji za věštbu.

Květa - výklad karet

Dobrý den na paní Ivu jsem narazila náhodou a využila jsem její služby výklad byl velmi přesný v myšlenkách a přítomnosti budoucnost se uvidí, určitě doporučuji ještě jednou moc děkuji

Magdalena - vestba

Dekuji, že jsem se ujistila, že změny, co se chystam udelat, jsou ty pravé. Pozitivní vyuziji, z negativniho se poucim a budu se snažit jim vyhnout. Vestba opravdu sedi..

Katka - Doporučuji

Paní Ivanka je moc milá a velmi ochotná paní, na otázku jsem dostala odpověď, která je trefná a ještě jako bonus radu, když jsem přesně nevěděla, co si mám pod jednou kartou představit. Děkuji a doporučuji :-)

Jana - recenze

Doporučuji pani Ivanku,vyložila mi karty,posléze jsem měla dotaz na jednu konkrétní otázku,která mi byla zodpovězena velmi rychle.Velice přesný výklad! Paní je ochotná a milá.Děkuji za všechny rady,které jsou pro mě důležité a dávají mi sílu.

Šárka - Doporučuji

Na tuto věštkyni jsem narazila náhodně a musím říct, že oslovit jí byla dobrá volba. Její schopnosti mě mile překvapili. Na to, že mě vůbec nezná, tak v myšlenkách mě odhadla vcelku dobře, přítomnost také sedí a v budoucnosti se teprve uvidí. Určitě s ní budu ráda dál v kontaktu :-).

Diana - recenze

Ivuška je výborná.Moc mi pomohla ve všem.Moc děkuji a rozhodně se ještě obrátím.Všem ostatním vřele DOPORUČUJI

Pavla - recenze

Paní Iva je výborná ve své práci, určitě ji ještě v budoucnu využiji.

kartarka Iva Breckova - Podekovani...♥♥♥

Mila pani Ivanko moc dekuji za Vasi praci. ..vestba je podrobna a dost vystizna. ..po mohla jste mi ve vsem dulezitem. ..Jarmila



 

Přihlášení

Kategorie

Poslední fotografie



Statistiky

Online: 4
Celkem: 792507
Měsíc: 3743
Den: 143