Jdi na obsah Jdi na menu
 

Recenze, komentáře

article preview

 

 

 

Zde můžete sdělit Vaše zkušenosti, komentáře..

 

 

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zvéšková Zdenka - Vyklad karet

Děkuji pani Ivě za vyklad karet,opravdu mě řekla vše co jsem chtěla a vše je pravdivé.Je velice šikovna.Ještě jednou moc děkuji.

Martina - Výklad

Děkuji za přesné zhodnocení situace a výhled do budoucna,cesta nebude jednoduchá,jako celý život,ale je gtřeba vědět,co nás čeká,díky,paní Ivo

Petra - Výklad

Děkuji paní Ivě za rychlý,pravdivý výklad,vstřícnost a velmi skvělá komunikace a "nakopnutí" směrem,kde jsem si nebyla jistá :) určitě zopakuji a ostatním doporučuji paní Ivu.

Alena Vasakova - Doporučuji

Za dnesni vyklad moc dekuji.v minulosti a myslenky sedi,pani Iva je moc sikovna a umi to.je to prece jeji dar.urcite vsem doporucuji :)

Jan - Vychopeň

Celá věštba je stažená z internetu, je to velká lež a lidé nevím proč na to letí. Dávejte si pozor ! Negativní příspěvky se tady mažou.

Iva Břečková - Re: Vychopeň

Vy musíte být hodně nemocný člověk ,když vám jednu IP adresu bloknu hned píšete z další :-) není to pravda mé věštby si fotím vykladám sama a vy jen ubližujete a lžete přestante být takový chudák děkuji

Zdenka - doporučení

Děkuji paní Ivě za dnešní rychlý výklad, vše sedělo a o tom, co bude, záleží jak si to uděláme! Velice ráda DOPORUČUJI

Barbora - Doporučení

Děkuji za včerejší výklad. Musím říct, že u mě minulost a přítomnost seděla. Za mě, doporučuji! :)

Lenka - doporučení

nechápu,jak někteří lidé uráží paní Ivu za to,že tahá s lidí peníze.Mě tato osoba velmi pomohla a navíc se spnilo vše co řekli nejen karty.Mohu jedině doporučit,pač každý se sám přesvědčí o tom,že karty a ani paní iva nelžou. jsem velmi spokojená a mohu jen poděkovat.

Alena Samková - Děkuji!

Paní Iva je skvělá, udělala mi výklad, který naprosto seděl. Po dobré zkušenosti jsem paní Ivu požádala o spojení s mojí zesnulou sestrou. Paní Iva z karet zjistila to co jsem potřebovala vědět, viděla i sestřinu minulost, věci, které my z rodiny dobře víme, ale jiní je vědět nemůžou. Ještě jednou paní Ivě děkuji, že mi toto umožnila a vřele ji všem doporučuji. Paní Iva je průvodcem životem v těžkých chvílích i v okamžiku, kdy člověk stojí na křižovatce a není si jistý jakou cestou se vydat.

Luci jéé - Výklad z kraret

Paní Ivo, začínáte být pro mě neuvěřitelná ať si o vás každý říká co chce... Já mám od vás už několikátou věštbu a vždy to bylo pravdivé.. Jsem s vámi naprosto spokojená a né jen kvůli věštbě ale i kvůli tomu jak jste pokaždě na mě hodná a příjemná, děkuju vám moc... A i přes ty drby nadále u vás zůstavám, protože já vím že mi řikáte jen pravdu, přeji vám krásný den..

Jana Kartářka - Novenská svíčka

Doporučuji Novénskou svíčku, má opravdu magickou moc, pomohla už spoustu lidem a mě taky. Vznik Novénské svíčky má základy v Novém zákoně, kdy se po vzkříšení Krista apoštolové modlili 9 dní a po té na nich sestoupil Duch svatý. Na tomto základě se začali vyrábět svěcené Novenské svíčky, při zapálení člověk vysloví nahlas prosbu k Bohu a pak se modlí 9 dní. Přání nesmí být sobecké, hloupé ani škodit jiným lidem, přání se neplní okamžitě po dohoření svíčky, ale je to jen v Božích rukách, kdy a jakým zbůsobem bude vyplněno.

Iva Břečková - Re: Novenská svíčka

Velmi děkuji Jani za toto doporučení a máte naprostou pravdu

Petra - Výklad z karet

Milá ivus musím rict ze jste skvělá kartářka všem doporučuji ;-)

Hana - Výklad z karet

Paní Ivuško, dnes jste mi zpracovala výklad na mě a partnera a přesto, že se vůbec neznáme, ani jsme se prozatím nikdy neviděly, výklad na minulosti i současnost zcela odpovídá realitě. Buducnost budu s napětím očekávat... Děkuji moc za výklad a hlavně za to, že jste reagovala tak rychle. Jste skvělá!!! Určitě se na Vás časem sama znovu obrátím a samozřejmě Vás budu doporučovat svým známým. Ještě jednou díky a přeji hodně úspěchů ve Vaší práci. :-)

Ivča - Výklad karet paní Břečkové

Děkuji paní Ivě za výklad karet, jehož přesnost mě tedy dostala. Paní Iva o mě nevěděla nic, neznáme se, vlastně ani nevím, odkud je a přesto mou minulost i současnost odhalila dokonale. Znovu a znovu se k jejimu výkladu vracím, je to neuvěřitelné. Co se týká budoucna ? Uvidíme, zatím nemohu hodnotit, výklad karet proběhl dneska.
Takže za mě naprostá spokojenost a to nejen s výkladem, ale i s ochotou paní kartářky ještě dodatečně vše dovysvětlit a upřesnit.

Renata Hrdličková - VÝKLAD Z KARET

Já paní Ivě moc děkuju pomohla mě v době kdy jsem měla muže v nemocnici kde mu diagnostikovali rakovinu plic agresivního tipu,jejich prognoza byla maximálně půl roku.Napsala jsem paní Ivě o výklad na jeho zdraví,nenapsala jsem jí nic o jeho nemoci.Odpověděla mě že je nemocný a vážně že by s tím měl urychleně něco dělat.Napsala jsem jí otevřeně že vím a jaké je prognoza odpověděla až na moje naléhání že vím že umírá a na co se mám připravit,napsala že nejdýl měsíc.Manžel zemřel za 3 týdny ale díky tomu že jsem věděla jak málo mu zbývá času byl můj čas jen jeho i když jsem to za ním měla 50km a chodím o berlích. Odešel v klidu,bez bolisti a s mojí láskou vedle sebe a hlavně důstojně a za to paní Ivě moc děkuju,vím že se jí to velmi těžko psalo, že nemá naději, ale díky tomu jsem byla s ním co to šlo.

Jana - Re: Re: VÝKLAD Z KARET

Děkuji paní Ivě za výklad,a nelitujte předem poslané částky,opravdu vše sedí.Paní Ivu doporučuji!!!

Petra - myšlenky, minulost

Dobrý den, od paní Ivy jsem si také nechala udělat výklad. Ohledně budoucnosti zatím nevím, výklad znám jeden den - mám se na co těšit, ale i čeho se obávat... Tak si dám třeba více pozor. Ale - moje myšlenky a moje minulost sedí... Jak to paní Iva dokázala, nevím. Sama jsem byla zvědavá, zda se to povede. Povedlo. Vše souhlasí. Ivi, děkuji :-).

Katka Král - výklad

Dobrý den,

měla bych zájem o výklad karet. Prosím kontaktujte mě mailem : daho.arlet@seznam.cz


Děkuji Králová



 

Přihlášení

Kategorie

Poslední fotografie



Statistiky

Online: 3
Celkem: 792261
Měsíc: 3689
Den: 80